Ползите да имаш до себе си грозна жена

Повярвайте, не е само по-добрият секс! Не е!
Обновена: 5 апр 2012 13:12 | 5 апр 2012 13:04,
104
Ползите да имаш до себе си грозна жена
Снимка: sxc.hu

Кое е по-хубаво: да имаш красива жена или по-неугледна? Вероятно този въпрос си е задавал всеки мъж. Факт е, че силният пол се заглежда по фаталните, провокативни красавици, но често у дома ги чака някоя по-обикновена женица, която не изпъква с отличителна външност.

Има ли някаква формула, по която мъжът избира коя да е майка на децата му и до каква степен визията е решителна за сключване на брак и създаване на семейство.

Ето и ползите да имаш грозна жена, според самите мъже:

1. Чувсташ се по-оценен

Когато се срещаш с някой, който е по-красив от теб, започваш в даден момент да се питаш дали го заслужаваш. Страхуваш се, че тя всеки момент ще те остави заради някой, който е по-представителен от теб и това подбива собственото ти самочувствие. Ето защо някои мъже предпочитат да бъдат в ролята на „по-добрия“ и половинката им да ги третира като Бог. Което води до следващата полза!

2. По-добър секс

Ако сте чували, че грозните жени се стараят повече в леглото, то е време да повярвате. Жена, която осъзнава, че не изпъква с перфектна външност, се старае да компенсира с други качества. Красивата жена не си дава много зор в леглото, защото знае, че мъжът е щастлив само от факта, че я има в кревата си. По-неугледните дами обаче, вече са научили разни трикове, за да не ти омръзнат и са готови на експерименти и да изпълнят всичките ти желания.

3. Хората ще те уважават повече

Ако жената до теб не е извадена от холивудски филм, това означава, че ти си страхотен, защото забелязваш вътрешната красота. За съжаление това не важи за дамите. Ако някоя е забелязана с по-грозноват мъж до себе си, то първата мисъл е: „Този има кинти“.

4. Другите мъже не са заплаха за теб

Когато до теб има красива жена, нямаш доверие дори и на приятелите си. Винаги я има тази нотка на съмнение, че някой флиртува с твоето прелестно създание. Сега вече може да бъдеш спокоен, тя не хваща окото и си е само твоя.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само комплексираните мъже с ниско самочувствие налитат на грозни жени за да изпъкнат те самите. Така си галят егото и се чувстват превъзхождащи във връзката. Всеки здраво мислещ човек търси най доброто и най-красивото. Грозните жени се предлагат повече от хубавите и понеже мъжете ги мързи да се напъват се хващат на куката и после се чудят защо поколението му е хем грозно, хем тъпо. Аз разсъждавам, че след като Господ е дал или ощетил даден човек, това е най показателно кое е за предпочитане.
88
4
 
19
 
! Отговори
шашко преди 12 години
Една жена може да е красива за един и не дотам за друг.Често характера отблъсква или привлича.Всичко е относително.Моята баба казваше : "Мъжът краси , мъжа грози".Доброто отношение към жената ,уважението също са важни.
87
0
 
6
 
! Отговори
Mъж преди 12 години
Аз съм обикновенно изглеждащ мъж.Харесвам естествено изглеждащите жени.Досега, никога грозна жена не ме е харесвала,нещо в мен ги обърква.За мен е важно една жена да ми е интересна и да ме привлича сексуално..Винаги ми е било интересно каква ли е причината грозните жени да не ме харесват?
86
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вероятността розов уникорн да се материализира спонтанно на улицата с печеливш билет от тотото в уста и да бъде ударен от сцепен от мълния метеорит е в редове от величината по-висока
85
0
 
32
 
! Отговори
Дон Жуан преди 12 години
Жената няма недостатъци, тя има особености!Чарли Чаплин
84
0
 
15
 
! Отговори
траляля преди 12 години
Най - големио майсторлък е с глиган крокозъмбел тип богомолка. Много е важно след секс мъжът веднага да се изнесе, че става опасно, хахахаха
83
1
 
12
 
! Отговори
malart преди 12 години
Защо да делим жените само на две категории? Златната среда е най-добре
82
3
 
18
 
! Отговори
простак преди 12 години
кват, такваз! да става е..не! с хубава жена, секи може, майсторлъка е с некой глиган...
81
5
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
Забелязал съм че всички общоприети за красиви си приличат-все едно са близнаци.И интересите им еднакви-скучна работа.Не говоря само за жените.
80
6
 
24
 
! Отговори
познавач преди 12 години
Няма грозни жени
79
11
 
12
 
! Отговори
mubava zhena do 73 преди 12 години
NAPROTIV... na grozna zhena vseki mozhe,zashtoto tq na vseki i na vsichko e suglasna. ,prosto nqma izbor...no krasivata vinagi ima izbor .........i ne vseki mozhe da bude s neq.........tq reshava s kogo!
78
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много по-важно е жената да е любима
77
1
 
18
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Ако мъжът ти има толкова мозък колкото теб, значи сте си лика прилика ;) Няма лошо. И това е начин човек да бъде щастлив :)
76
5
 
38
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
Никакво значение няма, важно е да е добра в леглото, а за съпругата е важно да си гледа децата и мъжа и да не харчи пари за глупости. Когато жената е интелигентна и уравновесена струва много повече от една инфантилна кукла. Мразя прости п*тки...
75
2
 
25
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Ми те от културна гледна точка може да ти казват че си хубава...пък на ум кво си мислят бедна ти е фантазията.......
74
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига глупости! Каквото Господ дал! Женете се, множете се, пълнете България с дечица, че съвсем закъсахме с тая ниска раждаемост. Така де!
73
9
 
20
 
! Отговори
Силвър преди 12 години
Мъже, не се плашете. Опитно е доказано, че има жени, които са красиви, умни, добри, верни, готвят, гледат децата, игриви са, и нямат нищо против да споделят мъжа си със себеподобни, стига и те да участват. За да получите нещо подобно е нужен много късмет, решимост, вярност, търпение и увереност. Пробвайте и ще се уверите.
72
33
 
13
 
! Отговори
до готина преди 12 години
Много си права,аз съм хубава, имам хубав син и хубава дъщеря ,които се гордеят,че казват за майка им,,че е много хубава.С мъжа ми живеем вече 28 год.,но той не е комплексар и му е драго когато колегите ,роднини и приятели ме срещнат и ми кажат,е съм си все така хубава както винаги.Просто грозните жени са за комплексарите и мъжете без никакво възпитание.
71
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напълно споделям мнението ти брат.Нека да оставят хубавите за нас.Добре че има и чобани да разхождат добитъка.
70
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До някой от коментарите отдолу:Като виждате толкова много ползи от връзката си с грозна недейте да налитате на хубави, ами си вземете тлъсти,космати и кривогледи.Аз не виждам полза от грозните жени освен тази, че обират слабоумници като вас, за да останат повече красиви свободни.Пък вие продължаваите да броите бройката, само да се изкарате големи клатачи.Важно е качеството, а не количеството.