Правилата на любовната игра в интернет

Не бързайте да променяте статуса си на "обвързан"
Обновена: 12 юли 2012 10:25 | 12 юли 2012 10:06, Мария Дуковска
1
Правилата на любовната игра в интернет
Снимка: Reuters

Интернет запознанствата имат свои специфични правила. Научете ги и ги спазвайте, за да не ви боли глава и сърце от измамени чувства.
 
Ето няколко основни правила на любовната виртуална игра:
 
1. Запознали сте се с интригуващ и обаятелен човек по интернет. Не бързайте да го прибавяте към приятелите си в социалната мрежа. Това би било същото като да го представите официално на приятелите и роднините си след като сте излезли едва два-три пъти. Освен това едва ли ще ви е приятно да следите комуникациите му с други жени. Дигиталната ревност може да попречи на плавното развитие на една евентуална връзка.
 
2. Преди да се „сприятелите“, обърнете внимание на собствения си профил. Преценете дали има някаква информация, която да е обидна за приятеля ви. Впоследствие, предотвратявайте свои публикации с оплаквания и не правете проблемите си публично достояние, това никому не се харесва.
Когато съберете смелост, предложете да се видите очи в очи. Поканете го да ви придружи на някакво събитие или излезте на кафе. В случай, че отговорът е негативен, не приемайте това за фатален край.
 
3. В един момент, когато дистанцията между вас се скъси, може да ви се поиска да промените личния си статус на „обвързан“. И тогава, и при връщането си към „необвързан“, непременно уведомете човека отсреща и обсъдете с него това решение.
 
4. Сложните взаимоотношения могат да променят своя ход във всеки момент, затова, ако усетите, че е време да се разделите, внимавайте по какъв начин ще отразите това в профила си в социалната мрежа. След време може да поискате да поговорите с бившия си като с приятел, затова не го изтривайте директно, освен ако връзката ви не е завършила със скандал. Внимавайте с по-нататъшните си публикации и с отговорите си на неговите. Ако се окажете провокирани, останете верни на достойнството си и не влизайте в излишни спорове, особено в интернет пространството.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тъпо