Опасният мъж – по аватара ще го познаете

Какво издава профилната снимка за характера на мъжа
Обновена: 17 окт 2012 18:50 | 17 окт 2012 18:49, Мария Дуковска
62
Опасният мъж – по аватара ще го познаете
Снимка: Reuters

Подходящ или в графата „опасен“ е мъжът, с който току-що се сте запознали и сте си разменили профила във Facebook.

Всеки, който е абонат на най-голямата социална мрежа, има аватар на профила. Виртуалното лице на мъжа говори много – ето какво можем да разчетем за характера му:

Собственото лице в едър план

Това е най-разпространеният аватар. Мъжът е готов за открито общуване, няма какво да крие, не се бои да бъде себе си. Гласувайте „за“!

Части от тялото

На снимката се вижда мускулеста ръка, част от щанга във фитнес зала, стъпки по пясъка и други подобни. В този случаи става дума за нарцисизъм, или че мъжът още няма цялостен образ за себе си. Трудно начало, но ако окажете силно въздействие върху него, може да израсне пред очите ви.

Аз и моите приятели

На снимката той не е сам, а с още 1-2-3-ма души – приятели или членове на семейството. Без съмнение тези хора играят в живота му огромна роля. Може да е душата на компанията. Рискът идва от там, че може да отделя по-малко време на вас, отколкото на приятелите. Романтиката и любовта е на заден план, по-важна е групата по интереси. Не се изненадвайте, ако прекарвате самотни вечери, докато той гледа мач с приятели.

Анимационни герои

Супермен, рицар и т. н. – такъв аватар говори нескрито за инфантилност. Хубаво е да запазим детето в себе си, но и да развиваме качества на зрял човек. Искате ли да заемете ролята на майка му?...

Аз съм с мама и татко

Един от най-притеснителните случаи – порасналият мъж на снимката е с мама – бъдете сигурни, че става дума за мамино синче. Правете си сметката отдалече. Очаква ви сложна връзка, освен ако нямате много силни мотиви да се сближите – тогава рискувайте!

Останалото прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
16
 
! Отговори
Жужубан преди 11 години
Женският аватар : - ако жената си е сложила снимка на лице в едър план - значи си търси тъпкач с кинти. - ако жената си е сложила снимка във фитнеса докато тренира - значи си търси тъпкач с кинти. - ако жената си е сложила снимка с нея и приятелките й - значи и тя и нейните приятелки си търсят тъпкачи с кинти.-ако жената си е сложила просто снимка - .....тъпкач с кинти.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ефектът на Форер (още наричан Ефект на Барнум) е констатацията, че хората дават висока оценка за точността на описания на своя характер, за които описания им се казва, че са написани лично за тях, а всъщност са неясни и достатъчно общи, така че да прилягат на възможно най-голям кръг хора. Този ефект отчасти обяснява широкото възприемане на вярването за точността на астрологията, графологията, биоритми, гадателството, хиромантия, както и някои личностни тестове[1].
45
0
 
23
 
! Отговори
Ами ако преди 11 години
- На аватара има *** - този човек има нестандартно чуство за хумор. Има и ***.- На аватара има пачка пари - този човек е алчен. Или има пари. Има и ***.- На аватара е сниман в цял ръст в костюм/гащеризон/униформа - този човек има работа. Има и ***.
44
0
 
3
 
! Отговори
do 49 преди 11 години
Не, ти просто си риба. Опасна риба със скрита самоличност. Също така си объркал фишбук с фейсбук.
43
1
 
23
 
! Отговори
Тъпира преди 11 години
По-безмислени глупости не бях чел... Тва фейлбук още ли съществува?
42
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Май всички мъже видяха себе в статията, щом ревнаха.
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според тъпата статия, този на снимката "е готов за открито общуване, няма какво да крие, не се бои да бъде себе си. Гласувайте за! И аз подкрепям, че точно такъв е подходящ за патиците водещи се от такива статии.
40
1
 
3
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Ако трябва- и мама!
39
1
 
27
 
! Отговори
Автомобил преди 11 години
Има друг тип хора: подпряли се на кола или надничащи отвътре...Какво ще рече това?а) колата е за проданб) без колата си са нищоИма и такива жени.
38
2
 
19
 
! Отговори
In Sanity Concealed преди 11 години
Имам усещането, че тази статия е написана от жена-психолог мъжемразец. Вероятно е стара мома на възраст около 45-50...Защо да тълкуваме за мъжът/момчето по неговата снимка в социалните сайтове било то фейсбук или който и да е от голямото им разнообразие? За жените не важи ли същото правило? За Вас може би не! Защо? А каква е жена, която на снимката се е надупила или показала плът колкото сайта позволява? А? Монахиня най-вероятно! lol С този ми псевдоним да не ме изкарате психопат?!? :D
37
2
 
6
 
! Отговори
In Sanity Concealed преди 11 години
Това ми се струва, че някой женски психолог мъжемразец го е написал! Как така може да тълкуваме хората по снимките на профилите в социалните сайтове?!? Защо само фесбук? Има и други. И то само мъжете...? Г-жа психолог чакам отговор! :) Аз психопат ли съм да си избера този псевдоним в този сайт? :O lol
36
1
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Позна! Кажи сега- Никол ли е определена да спечели? :)
35
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе днес.бг, не останаха тъпомери за чупене вече бе - всичко потрошихте с безумните си статии :)
34
1
 
23
 
! Отговори
, преди 11 години
Хахахха кой се занимава да ги пише тия глупости бе :D
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отново сексистка статия насочена срещу мъжете. А защо не напишете статия "Кифлите, с които е по-добре да не се забъркваме"?
32
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами ако е със баба си на снимка ко прайм
31
0
 
10
 
! Отговори
Common sense преди 11 години
Лицето част от тялото ли е всъщност? Ами щангата?
30
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютни глупости.Аз примерно като съм сменял 3 от видовете аватари какво значи това? Че страдам от разтроение на личността ли?Изобщо цялата статия е написана като за "женско списание" - с някакви повърхностни анализи и квалификации "тоя е такъв, оня е онакъв"...
29
1
 
5
 
! Отговори
SeoKungFu преди 11 години
А какво ако на снимката си захапал няколко конопени листа ?Сигурно значи, че си КОЗОЯД хахахахаха
28
0
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Това е Dhalsim от Street Fighter II ;) Едно време колко ходехме да джиткаме на джагите.