Страхотна първа среща и дим да го няма

Защо мъжете просто изчезват след хубавата вечеря?
14 ное 2012 13:57,
106
Страхотна първа среща и дим да го няма
Снимка: outnow.ch

Той е точен, води ви в идеалния ресторант, говорите си оживено, смеете се, той ви докосва през цялото време, целува ви за лека нощ с изпълнен с копнеж поглед и след това повече не се обажда.

Чували сте, че е възможно да ви се случи това, но не го вярвате. И когато изпаднете в тази ситуация, си казвате: „Боже, къде сбърках? Защо не се обажда?". За вас случилото се е напълно неразбираемо, но не и в неговата глава.

Ето и някои причини, които са виновни за това, че някои мъже просто изчезват след страхотната среща без звук и стон. И спрете да се почесвате и да търсите вината в себе си!

1. Той е емоционално незрял

Повечето хора имат някакъв емоционален багаж, който прикриват под маската на усмивката и привидно щастливото поведение. За тях е още по-трудно да срещнат човек, с когото да се чувстват добре, защото са обременени от предишни връзки, изневери и т.н. Може би вашата среща е един от тях. Той се забавлява и вие му харесвате, но когато остане сам, започват въпросите: Тя наистина ли ме харесва? Ами ако излиза и с друг? И той решава да не се напряга излишно и затова повече не вижда смисъл да се вижда с вас, макар че ви е харесал.

2. Харесва ви прекалено

Някои мъже са играчи по душа. Това не ги прави лоши, те просто искат да излизат с различни жени, да ги пленяват, но не и да се обвързват сериозно с тях. Те не искат семейство и деца.

Ако сте имали среща с чаровен, магнетичен, възпитан и прекалено мил мъж, вероятността да сте попаднали на играч е огромна. Само че, както казахме, той не е някакъв безсърдечен звяр и е наясно с обаянието си и какво причинява на жените, след като ги напусне. И точно по тази причина, той не иска да ви нарани. Харесал ви е прекалено много, за да вкара целия си тъмен чар върху вас, защото смята, че не е справедливо да ви накара да страдате.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Гларус преди 11 години
Роджър Зелазни,Робърт Шекли ,Тери Пратчет,Марко Семов и т.нИзкуплението Шоушенк,Смело сърце,Зеления път ,ЛеонЕйси/Диси ,Металика,Чикейн,Алиша Кийс...
57
1
 
2
 
! Отговори
звездите ми говорят преди 11 години
- любимата ти книга, - любимата ти група,- любимият ти филм;Залагам на книга на Маркес, Толкин или Адамс.Групата е рок банда,Филма - Боен клуб, Изкуплението Шоушенк, Междузвездни войниКажи колко си годишен и ще прецизираме
56
0
 
2
 
! Отговори
ее преди 11 години
ееееее айде пък сега чак толкова :D Той ако не прави разлика по-правилно е ти да духнеш :D
55
0
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Ако си направила като мене.... Вместо да го питаш какво работи, каква кола кара, го попиташ прави ли разлика м/у кръг и окръжност....:D :D Няма как да не духне...:D :D
54
0
 
3
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
"но трябва съвместимост, за да прерасне в обич :) "Това имах в предвид, но явно не се изразих правилно. Моментното увлечение се дължи по-скоро на химията, но не винаги води до нещо сериозно. :)
53
0
 
5
 
! Отговори
Georgi преди 11 години
А не ви ли хрумва че той е всичко което сте искали,но просто се е разочаровал от вас ...бил е себе си,но го имате само за една вечеря,защо да ви се обажда ако не сте това което търси?
52
1
 
0
 
! Отговори
Китайската стена преди 11 години
Ех,жалко,че нямам време да поспорим.
51
0
 
4
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
А от къде знаеш, че ти не си на неговото. Освен ако не се смяташ за нещо като еталон за перфектната жена, което ако е вярно наистина трябва да се плюе на петите :P :D
50
1
 
13
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
За химията съм съгласна, за съвместимостта в характерите - не. Ужасно влюбена съм била в мъж, с когото бяхме несъвместими. Мисля, че любовта е ирационална, не разсъждава трезво, но трябва съвместимост, за да прерасне в обич :)
49
1
 
9
 
! Отговори
Еросеееее преди 11 години
Не изпадай в такива детайли ве човек :) Мацката те покани на кафе там ще я попиташ :))
48
8
 
3
 
! Отговори
Китайската стена преди 11 години
Щом си е тръгнал,значи не ми е на нивото и добре,че го е разбрал навреме,а да не му е мъчно по-късно.
47
1
 
4
 
! Отговори
Ерос Рамацоти преди 11 години
Мила, искам да ми кажеш три неща. Кои са:- любимата ти книга, - любимата ти група,- любимият ти филм;Ако се окаже, че имаме повече от едно съвпадение, тоест - две или три, ще пия кафе с теб. Наистина. И в този случай и ти ще бъдеш приятно изненадана.Жокер: Не се подлъгвай по никнейма ми, ако искаш да ги нагласиш тематично. Той е иронично избран.
46
0
 
4
 
! Отговори
50 преди 11 години
Ми ако човека сам си е тръгнал кой ти каза че ще му трябва помощ от звезди или други разни астрономически единици... :D
45
3
 
0
 
! Отговори
Китайската стена преди 11 години
Такъв го забравям завинаги.Нищо не може да му помогне - дори и звездите.Няма връщане назад.
44
0
 
6
 
! Отговори
Умен човек ! преди 11 години
И трябваше да направя така преди 20 години
43
0
 
2
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
Не съм съгласен. Или поне от моя гледна точка. :) Няма ли химия и съвместимост в характерите няма любов. А този път, който си посочила си го има, но няма общо с любовта. Дори на думи да казваме, че има. ;)
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А може ли да има емоционална зависимост при мъжа без сексуална такава? При вас любовта започва от очите, минава през топките и стига до сърцето ;) Най - хубава е двупосочната зависимост :)
41
4
 
5
 
! Отговори
Анн преди 11 години
Защото... Ао се съди по снимката .... С черна мамуна която удобно е забравила да спомене този факт преди да се видите... :)
40
0
 
3
 
! Отговори
до 41 от 35 преди 11 години
Мисля, че ставаше дума за сексуална зависимост, не за емоционална. :) Когато обичаш някого, му позволяваш да прави неща, които по принцип не би позволил. Но това е вече друга тема. Аз лично съм попадал веднъж на такава жена. Правеше го с такъв финес, че спираше всякаква съпротива у мен. :D Но това не е свързано нито с пари нито със секс. Само емоция, която мисля е двупосочна. Тоест в случая и зависимостта е двупосочна. :) Ако не е то се усеща. Има осезаема разлика просто. :)
39
1
 
6
 
! Отговори
asd преди 11 години
Ако на първа среща мъжа е мил, учтив, забавен, знае кога какво да направи, какво да каже за да се разтопите от желание, много вероятно е да сте попаднали на играч. Тъй като при жените логиката е само предмет който се изучава в средното училище, ще поясня. Какви са шансовете сериозен мъж с малко опит в свалките да прави всичко това добре? Не мисля, че са големи. Разбира се има и някой изключения, но те са малко. Но докато го разберът това, женките вече са го поели лошо.