Зимата е най-неподходящият сезон за срещи

Студено е, всеки втори подсмърча, за какъв секс говорим?
6 яну 2013 11:20, Мария Дуковска
41
Зимата е най-неподходящият сезон за срещи
Снимка: Reuters

Зимата може да се нарече романтичен сезон, ако говорим за горяща камина, греяно червено винце и приятно сипещ се сняг навън, докато ние се гушкаме вътре на топло. Но какво се случва, ако градусите показват - 8, а вие тепърва трябва да излезете навън, защото имате среща с готино парче? Започва се голямото обличане - пуловери, палта, шалове, шапки, ръкавици, дебели чорапи, а за дамите картинката пък е допълнена от чорапогащници и бодита. Изобщо трудно е да си представим, че под огромния куп дрехи, с които се навличаме през зимата, се крие божествено секси тяло, с което бихме си легнали веднага.

Зимата може и да е романтичен сезон за срещи, ако вярвате на сладникавите любовни филми. Но ако живеете в реалността, има поне няколко причини, поради които бихте искали да оставите любовните срещи за лятото:

Голямото обличане

Дрехи, дрехи и пак дрехи. Колкото и да се чудите какво се крие под огромния куп дрехи, с който е облечен той, трудно ще е да прецените наистина. А самата идея, че трябва всички тези дрехи да се събличат на по-късен етап, убиват тръпката на мига.

Течащ нос

Зимата е сезонът на настинките, спор няма. И ако някой намира за секси подсмърчането, сополивите кърпички и шумните кихавици, то мястото му е в психиатрично отделение.

Без дрехи в този студ - абсурд!

Колкото и възбудени да сте, да ви се иска да разкъсате дрехите на партньора от страст, сексът все пак си остава трудна задача. Защото навън температурите са минусови и никак нямате желание да останете голи, освен ако в стаята не бумти камина...

Новогодишните обещания за по-малко алкохол и намаляване на разходите

Само преди дни посрещнахме новата година с обещание, поне в следващия един месец да не консумираме алкохол, да намалим разходите, за да спестим някой лев, и задължително да се храним по-здравословно. Всички тези наши решения сериозно противоречат на излизането на срещи, където алкохолът и харченето на пари вървят ръка за ръка.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
Човекът Долар преди 11 години
Аз работя на Wall Street и редовнои обладавам стройни жени до камината на триетажния ми апартамент.Sent from my iOffice
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а до камината какво да правя освен да надупя кака Пена
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-*** статия не бях чел!
29
0
 
1
 
! Отговори
megafon преди 11 години
До АнонименИскай от Станишев....ха-ха.
28
0
 
7
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Много ясно ,че го няма желанието след 20 год.Пробвай с някой нов ,с добро оръжие в панталона и ще видиш какво е секс отново.
27
1
 
15
 
! Отговори
Розов цвят преди 11 години
Какво общо има студът с желанието? Преди 20 години още бяхме гаджета с мъжа ми, дърво и камък се пукат от студ, ние зад един дувар такъв секс, че още го помня. Е, сега няма да го направя и не , че студът ще ми пречи , ами........няма го желанието.
26
0
 
20
 
! Отговори
Станимир преди 11 години
През зимата се прави най-много секс , а през лятото се потиш като животно ...
25
2
 
12
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
Аз пък най много съм ходил по срещи през зимата и то от сайтовете за запознанства и никоя не ми е връзвала тенекия...
24
0
 
0
 
! Отговори
gulbudin hekmatiar преди 11 години
kakvo znazenie ima sezona,pravete seks i se zabavliavaite ,e viarno e ako niama kamina ili klimatik ili duhalka,niakakvo otoplenie togava e kofti ,shte stavame morzove,to i bez tova tuka v bg ima vsiakakvi zivotni,vsiakakvi vidove zivotni i mnogo kompleksirani pri tova,sushto i mnogo uvredenikakuv seks da pravish kogato okolo teb ima samo emozionalno nerazviti ,emozionalno nerazpolozeni,emozionalno nekontaktni,emozionalno uvredeni bulgari i tem podobni ...
23
2
 
30
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Преди доста години,с няколко колеги бяхме няколко...зимни месеца,на курс в Русия,град Санкт Петербург.Единият ми колега,се запозна с едно миньонче и ходеше редовно на срещи.Срещаха се пред Исакиевския събор,една грандиозна църква с червена колонада,строена 50 години от крепостни селяни.На този площад имаше и електронен цифров термометър,отчитащ температурата на въздуха.Финският залив бе замръзнал и една събота,колегата излезе и се върна след 3 часа.Чакал я 2 часа,при -30 и не дошла;ех...любов.
22
2
 
41
 
! Отговори
??? преди 11 години
Точно за секс е през зимата .Топла стая,може и без дрехи в стаята, по малко се потиш.Статията явно е написана от някоя фригидна.
21
6
 
12
 
! Отговори
Ризо Рендето преди 11 години
Зимата е много хубав сезон за връзване на тенекия ! Колко *** съм ги карал да висят полу голи на студа УХААА като се сетя ми идва да ходя да се покая в църква чак . Зимата е неприятна че много трябва да се съблича човек а и ако климатика не работи , парното е изключено и бойлерът е развален положението е сеибъл меич
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По психарска статия скоро не бях чел в този сайт!
19
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Вие е*авате ли се бе, кисела госпожо?:"трудно е да си представим, че под огромния куп дрехи, с които се навличаме през зимата, се крие божествено секси тяло, с което бихме си легнали веднага"Какво има да си представяш секси тяло, загоряло лелче? Ако един човек изглежда добре то това се вижда без значение колко дрехи носи! Но съдейки по "статията" Ви сте доста повърхностна, възрастна госпожа с много проблеми, предимно със самочуствието!
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига философии, бе хора. Нямам хрема, навън е пролет, ама кат не ми става пищака от егенето...Давайте, докле е младост.
17
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЛЮБОВТА НЕ Е САМО СЕКС. ЛЮБОВТА Е РОМАНТИКА. ЛЮБОВТА Е НАЙ КРАСИВОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ ДАДЕНО НИ ОТ ГОСПОД. ИМА ХОРА КОИТО НИКОГА НЕ СА ПРЕЖИВЯВАЛИ ТАКИВА ЧУВСТВА. КОГАТО СИ С ЛЮБИМИЯТ ЧОВЕК НИКАКВИ СЕЗОНИ НЕ СА ПРЕЧКА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ. ЗА ИЗТИНСКАТА ЛЮБОВ СЕЗОНИ НЯМА.
16
3
 
26
 
! Отговори
Ей австралиец преди 11 години
Аз пък съм в една малка къщичка в балкана. Отвън е натрупал сняг. В камината съм сложил един голям пън който тъкмо се е разгорял. Огъня от камината и свещите се отрзява в чашите с червеното вино. До мене е един хубав човек. Няма да ти обяснявам какво ще му се случи. Всеки сам си избира. Бил съм по твоите краища. От влагата на 28 градуса се потиш като прасе. Не ми ги хвали не ти вярвам
15
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...защото имате среща с готино парче." - ПАРЧЕ??? После се чудите защо мъжете ви третират като ***. Но да видим нататък.1. Купища дрехи - ама вие и вкъщи ли стоите с балтони и шапки?2. Течащ нос - е, хайде, де, цяла зима ли ви тече носа? Купете си спрей за нос.3. Без дрехи в тоя студ - ами влезте вътре, бе, на улицата ли ще го правите? И не късайте, събличайте бавно.4. Алкохол и харчене на пари - ами вижте се на кафе или горещ шоколад или просто го поканете вкъщи.*** патки.
14
0
 
30
 
! Отговори
Бай Онзи преди 11 години
Чукча чакайки гаджето си навън в мразовита зима ,гледа термометъра и си говори:-Ако не дойде до -40 си тръгвам
13
0
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Най...горещите и готови...жени,са в Бразилия.Знам че...там зима няма и това е...естествено.Виж,при нас лятото е късо и за това,от сега трябва да се...готвим..Първа Пролет наближава, всеки истински мъж трябва да подходи...сериозно и да подкрепи всяка...желаеща жена.