Нежеланото меню на първа среща

Кои храни ще ви злепоставят пред гаджето?
Обновена: 15 апр 2013 10:53 | 15 апр 2013 10:53, Мария Дуковска
26
Нежеланото меню на първа среща
Снимка: Outnow.ch

Бъдете себе си, внимавайте какво обличате, за да не създавате погрешно впечатление, не носете твърде тежък грим, дайте думата и на човека отсреща... съветите са много и най-разнообразни. Какво можем да си кажем за менюто, което ще поръчваме обаче? Всичко в него ли е позволено и само от цената ли зависи?

Не си поръчвайте:

Спагети със сос

Направете си експеримент у дома – сгответе спагети и проучете честотата на окапвания и лекьосвания за 5 минути, броя салфетки, които ще използвате, усилията, които ще хвърлите за изяждането им. Нека бъдем реалисти! За да изглеждаме добре, ядейки спагети, трябва да сме световни шампиони по търпеливост и сръчност. По филмите, разбира се, сме виждали онези романтични моменти, в които двама влюбени изяждат едно фиде от спагетите, но нека не си правим такива експерименти в ресторантска среда.

Хамбургери

Тук не става въпрос за хапките, които купуваме от заведенията за бързо хранене. Истинските хамбургери често са с размери, които изискват широко разтваряне на устата, за да бъдат изядени. Нека не приличаме на пациенти в зъболекарски кабинет още на първата си среща.

Много люто

Не е сега моментът да доказваме на себе си и на останалите, че носим на лютиво. В един момент освен сълзи ще бършем и пот със салфетката си.

Супа


Интересно е, че възприемаме сърбането като невероятно неприлично, докато при други народи е задължителен елемент от звуковия фон по време на вечеря. Би било добре да се придържаме към традициите, с които сме отраснали, за да не предизвикваме неловко мълчание.

Бобови гозби

Без да изпадаме в подробности, само ще кажем, че подобен избор на храна евентуално би развалил романтиката по-късно същия ден.

Спанак

Ако все пак поръчате спанак, минете през банята, за да проверите дали няма заседнали парченца между зъбите ви. В противен случай рискувате да се налага да се усмихвате беззъбо и неловко до края на вечерта.

Храна с чесън

Някои баби по хоровете в църквите умеят да пеят и вдишвайки. Ако не искате да ви се наложи да усвоите тази способност за отрицателно време, за да не създадете изкуствена бариера между себе си и мъжа, с когото сте излезли, спестете си храната с чесъна.

Още полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg


26
Напиши коментар Коментари
0
 
0
 
Отговори
Kriti4en преди 1 година
Първа среща - биричка и колела в борисовата, година по-късно детенце. 3 години по-късно детенцето кара колело с нас в парка . Опитвал е и бира и му харесва :). Всичко с мярка!
0
 
2
 
Отговори
Иван Пешев преди 1 година
Не мога да разбера някой плаща ли ви за да превеждате статии и да ни възпитавате в духа на Америка или просто сте тъпи и не може да си ги напишете сами ? Аз пък ви кликам по рекламите оставям ги в един отделен прозорец ( да няма bounce ) и след няколко минути ги затварям :p
0
 
5
 
Отговори
Гъстроном преди 1 година
На първа среща само напречни шницели и цели кифтета.
0
 
5
 
Отговори
до 20-ти преди 1 година
Виж сега...бъди умен! Какви варианти, какви идеи искаш! Жена съм и ти давам женски акъл:): На първа среща нека тя избира и командва-100% успех! Пък после...каквото сабя покаже:) Успех!
0
 
7
 
Отговори
zzz преди 1 година
Първа среща в вечеря в ресторант...алллооууу това е Бг, нещо много американски филми гледате днес.бг...
0
 
2
 
Отговори
YHJU преди 1 година
Ако може да дадете акъл какво ДА СЕ поръча с 10 варианта, би била прекрасна статия. И още една на тема : Какво да се сготви в къщи на една от първите срещи у дома
0
 
1
 
Отговори
17-ти преди 1 година
Никога не можеш да бъдеш сигурен, защото може пък точно това да й харесва..."Флашданс" гледал ли си?
0
 
0
 
Отговори
:)))точно-13 преди 1 година
Нека бъдем реалисти! :) Първа среща:)... може и да е последна!
Много по-важно е да няма оригами:) и конски сили:)
0
 
4
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави са!Става въпрос за първа среща, когато може и да не се разгръщаш в целия си блясък и да посръбваш бобец с люти чушлета, а от зъбите да стърчи спанак!
0
 
3
 
Отговори
3 до 14 преди 1 година
„Спагети“ е името на един вид тестен продукт (сборно: „паста“) и аз говоря именно за него, не за други формички (които си имат собствени имена).
Освен това традиционно, „пастата“ не е гарнитура, а едно от първите ястия в менюто (primo), които могат да са и само постни (примерно, неаполитанска паста). Това - ако ядеш пълно меню по италиански - след това идва месо, риба, птици и т.н., с гарнитура.
Друг е въпросът, че човек може да се ограничи само до едно от ястията от поредицата.
2
 
2
 
Отговори
ГОСТ преди 1 година
До Патриот
КАКВО Е ФАР
0
 
2
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
3. Италиянците ядат всяко месо със спагети , от какво да се притесняват . ( спагетите им са различни видове , но това е основната им гарнитура ).
0
 
5
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
Хехе, тая статия е за чужденците :)
Ние българите като цяло сме си естествени.
Наблягаме на външността оба4е, за другото сме си си същите и тей требе ;)
0
 
11
 
Отговори
Темерут преди 1 година
А, бе аз ако седна да се притеснявам как и какво ям, на 1-ва среща, по-добре направо да опитам с друга мацка... егати и безсмислената статия... не казвам, че трябва да се държа, като простак, но не мисля, че и трябва да преигравам и да се правя на какъвто не съм, само и само да направя добро впечатление на 1-ва среща...
1
 
9
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
10. Патриот . Може и на теб да ти викат мастия
18
 
17
 
Отговори
Патриот преди 1 година
Абе аз да си поръчам една мощна шкембе чорба с много люто и много чесън ,пък ме боли фара кво щяла да си помисли за мен ,няква мастия!
9
3
 
48
 
Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости на търкалета. Ти ако не можеш да се отпуснеш и забавляваш с гаджето значи не сте един за друг и не си допадате. Ако хората се харесват и забавляват един с друг последната им грижа е какво ще ядат на вечеря. По-важното и интересно е как ще завърши вечерта след вечерята.
8
6
 
27
 
Отговори
ПЕПИ преди 1 година
Мастика задължително и да се оригам на чесън
7
6
 
35
 
Отговори
Боко преди 1 година
На първе среща давам само филия с мас
6
6
 
38
 
Отговори
гост преди 1 година
Поредната тъпотия натрапена ни от Днес, сигурно няма какво да пишат.Точно в България си поръчваме спагети, хамбургери и тем подобни. Големи американци станахме, че да ни учат какво да ядем на първа среща.


А вие бъркате ли страстта с любов?
А вие бъркате ли страстта с любов?

А вие бъркате ли страстта с любов?

Характеристики на Козата/Овцата според китайския хороскоп
Характеристики на Козата/Овцата според китайския хороскоп

Характеристики на Козата/Овцата според китайския хороскоп


Още автомобили