Каква е любовната игра, която ще побърка всяка жена

Наблягайте предимно на движенията, които ѝ харесват и не прибързвайте
28 юни 2013 20:30,
10
Каква е любовната игра, която ще побърка всяка жена
Снимка: sxc.hu

Любовната игра е важна част, която не бива да пропускате, ако искате сексът да е пълноценен. Докато мъжете са способни да се впуснат веднага в сексуалното приключение, то жените имат нужда от предварителна подготовка. Не си мислете обаче, че любовната игра се изчерпва единствено със страстни целувки и внимание върху добре известните женски ерогенни зони. Тя трябва да се играе както с тялото, така и с ума. Мъжкото списание Ask Men дава насоки как да побъркате една жена. Ето ги и тях:

1. Върнете се в ученическите си години. По това време повечето младежи живеят с родителите си и чакат всеки удобен момент да останат сами, за да се усамотят със своето гадже. Дотогава те нямат избор, освен само да гледат, без да пипат. Върнете се назад във времето и си представете, че отново живеете с родителите си. Излезте на вечеря с дамата, а след това я поканете само в хола. Не стигайте до спалнята. Мисълта, че не може да ви има, ще побърка жената и ще я накара да ви желае още повече. Понякога дрехите може да са много секси.

2. Запалете огъня на възбудата. Използвайте ръцете си, докато двамата сте някъде навън и сексът не може да се случи скоро. Например, докато сте на кино, сложете ръката си между краката на жената. Направете го за кратко обаче, а след това отдръпнете ръката си. По този начин ще възбудите жената и ще я накарате да ви пожелае още на момента. В случая обратната психология е ваш приятел – когато човек не може да има нещо, той го иска още повече.

3. Дълбока и бавна целувка. Дългата, спираща дъха целувка, е вашето тайно оръжие, което буквално ще подлуди жената. Дамите обичат дълбокото и бавно целуване, защото то е предшественик на страстните целувки и на същинския секс. Опитайте да имитирате сексуален акт, докато двамата се целувате – засмуквайте, облизвайте, намокряйте и леко захапвайте. Повишеното слюноотделяне се свързва с по-висока възбуда. Подберете точния момент за тази дълга целувка и я използвайте като момент, в който споделяте общата си страст.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
шише алкохол много пари под ръка
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да добавя само - а за да възбудите себеси , мислете за хубавата комшийка отсреща!
5
0
 
26
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Абе тия в това тИАло само се е*ат! Па хапнете за разнообразие бе!
4
4
 
11
 
! Отговори
Наум преди 10 години
1. Намираш причина да се приближиш до обекта на желание и й го натриваш осезаемо. Сигналът е даден, размерът е доловен.2. Ако обектът премрежи поглед и подгъне неволно колена, а вие се чудите каква да е следващата стъпка, по-добре оставете тази работа и вървете за риба. Също успокоява нервите, няма нужда да се тормозите с напрежението по осигуряване на секс.3. Ако обектът се подсмихне и ви подмине, няма проблем все пак подсмихването не е станало при събути ***. Продължаваме нататък!
3
15
 
23
 
! Отговори
@ преди 10 години
Така е 1. Докато аз броя парите, след като ме е "поканил само в хола", той ме целува с "дълбока и бавна целувка" и "понеже когато човек не може да има нещо, той го иска още повече", аз продължавам да искам да броя още и още пари, а той седи с дрехите и си мечтае за спалнята.Настръхнах от шумоленето на пачките... хахахахаха
2
18
 
24
 
! Отговори
Mimi преди 10 години
Stiga s tezi pari be,nqkoi ot vas nqmat da si platqt i kafeto!xaide stiga gluposti.
1
14
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любовната игра се нарича "Броене на пари"!