Знаци, че годежът трябва да се развали

Когато нещата не вървят
15 юли 2013 21:19, Мария Дуковска
12
Знаци, че годежът трябва да се развали
Снимка: Sxc.hu

Неотдавна сте се сгодили и сте най-щастливото момиче на света! Дали е възможно да сте влюбена и да има облаци, които да помрачат цялата тази радост? Понякога годежът продължава твърде дълго и се появяват проблеми, които могат по-скоро да отдалечат влюбените един от друг, отколкото да ги сближат. Бъдете нащрек за тези промени, които предсказват раздяла, а не любов завинаги:

Просто го усещате

Понякога във въздуха витае напрежение, за което дори не знаете откъде се е появило, но е толкова силно, сякаш нещо ще експлодира всеки момент. Може би сте се скарали, може би има недоизказани неща помежду ви, но ако усещате подобна тягост, нещата явно не вървят.

Избягва ви

Така ли ви се струва, но той като че ли страни напоследък от вас? Търси си повод да излезе с приятели, да остане до късно на работа, изведнъж се сеща да отиде на гости на майка си, след като не я е виждал от седмици. Може да е просто съвпадение, а може и действително да ви избягва...

Нямате желание за секс

Когато няма страст и привличане, каквото и да се прави в една връзка, тя просто не върви. Сексът е онази част от съвместния живот, която прави всичко останало да изглежда розово, сияйно и прекрасно. Ако не чувствате привличане, по-добре развалете годежа, преди да сте се обрекли на дълъг и нещастен брак...

Започвате да се чудите какво харесвате в него

Чувството му за хумор е дебелашко, не харесвате шегите му и вечните му променливи настроения. Все по-рядко харесвате например избора му на дрехи и започвате да си задавате въпроса какво всъщност харесвате в него. По-категоричен знак, че нещата не вървят от този едва ли има.

Карате се през повечето време

За работа, пари, за неговото семейство, за вашето семейство и какво ли още не. Дори още не сте женени, а вече не спирате да се карате за битовизми и глупости. А какво ли ще стане, когато бракът е факт? Обмислете решението си сериозно, за да не съжалявате по-късно. И не се залъгвайте, че с времето нещата ще станат по-добре. Почти винаги те се влошават...

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Четох до първия признак: "Просто го усещате." Оттам насетне спрях да чета - няма такава глупост.
10
2
 
6
 
! Отговори
льопар преди 10 години
Мъжете също имаме чувства. Аз например често чувствам, че съм гладен или че ми се пие бира например (още по-често).
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 9:То ако е само за секса, има жрици на любовта, за какво ми е приятелка или жена ? В днешно време, идеалите не съществуват...
8
1
 
16
 
! Отговори
ferhunde преди 10 години
До Уви жененЕеее ти си супер щом имаш рога радвай се.......значи нямаш проблем с калция:)))
7
4
 
10
 
! Отговори
ха преди 10 години
До Сър ПичукДа бе добре,че секса е без значение,ако само си се разбирате а другото не върви кво става тогава.........търсиш го навън,а търсиш ли го навън значи и разбирателството и приятелството къде отиват.Всичко трябва да има.
6
26
 
19
 
! Отговори
Сър Пичук преди 10 години
Абсурдно е една устойчива връзка да се крепи на секс и въобще да разчита изобщо на него. Най-важно винаги е разбирателството между партньорите, сексът е без никакво значение.
5
1
 
19
 
! Отговори
Уви женен преди 10 години
А най-сигурният знак е, когато се прибирате в къщи си навеждате главата за да минат рогата, които са ви налупили - е, те тогава годежът трябва да се развали, защото като дойдат децата, ситуацията става комплицирана.
4
7
 
52
 
! Отговори
тарикат преди 10 години
Статията 100% е писана от жена! Само жена може да си мисли и да ''чувства'' такива тъпизми.Само 1 цитат (всички мога да коментирам, но няма да ми стигне мястото) :''Търси си повод да излезе с приятели, да остане до късно на работа, изведнъж се сеща да отиде на гости на майка си, след като не я е виждал от седмици''- т.е., ако реша да изляза с приятелите си, задържат ме на работа, или не съм виждал майка си от седмици и тя ми е звъннала да и отида на гости, значи Я ИЗБЯГВАМ? Тва само ЖЕНА....
3
3
 
22
 
! Отговори
TI преди 10 години
Безплоден напън...
2
6
 
28
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО ! КАТО СЕ СТИГНЕ ДО ТАКИВА МОМЕНТИ ,ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ РАЗДЕЛИТЕ НА ВРЕМЕ ОТКОЛКОТО ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТЕ С ЖИВОТА СИ И ДА ГО ПОДЛАГАТЕ НА РИСК !
1
9
 
63
 
! Отговори
WF преди 10 години
Каква статия!!! Мисля че я изчетох на един дъх! Какъв апогеи на идиотозма е това???? Що ли още ви отварям сайта? За това затъпявам напоследък.