Съвети за незабравим анален секс

Любовната игра също е част от изживяването
Обновена: 13 яну 2014 09:25 | 12 яну 2014 23:00, Михаела Лазарова
142
Съвети за незабравим анален секс
Снимка: Reuters

По време на секс най-важното за двамата партньори е да се чувстват максимално комфортно. Това означава, че трябва да бъдат нежни и отдадени един на друг, да се съобразяват с желанията на другия и да не бързат особено, когато са решили да се позабавляват с анален секс. 

Ето няколко съвета, които ще направят това изживяване незабравимо.

Уверете се, че сте в настроение 

За да пристъпите към аналния секс, особено ако не сте го практикували или е рядко срещан при вас, трябва наистина да го искате. Важно е партньорът да ви предразположи не само физически, за да се отпуснете максимално. 

Поддържайте ануса здрав и чист 

За много дами тази тема е леко срамна, но за предпочитане е преди да пристъпите към анален секс да сте си направили клизма или да отидете до тоалетна. 

Започнете с малки стъпки 

В тези малки стъпки се включва любовната игра. Нека партньорът ви да стимулира и областта около ануса ви, защото там има разположени много нервни окончания. Помислете дали в играта да не включите и секс играчки, които са специални, наричат се анални разширители или анални топчета. Много дами, които рядко или по-трудно достигат до вагинален оргазъм, откриват, че аналният секс може да ги доведе до техния върховен момент. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: анален секссекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
3
 
! Отговори
georgi beganov преди 10 години
temata ne e za tyka.
102
0
 
0
 
! Отговори
titi преди 10 години
interesni sa ,
101
2
 
22
 
! Отговори
Телешки език преди 10 години
Аз обичам да лижа женски дупета ,супер е.
100
2
 
4
 
! Отговори
gorituz преди 10 години
До "на несъзнателно ниво в мъжете, които имат слабост към аналния секс дреме латентния хомосексуалист". А когато мъжът обича жената да му прави анилингус, това пак ли е несъзнателен гей?
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tozi Koito iztri komentara mi mnogo dobre da prochete statiq, shtoto mu e nujna... Pede*ast smeshen
98
2
 
40
 
! Отговори
Домбаски въглен преди 10 години
До До 99Не историята разказва друго.Гърците твърдят , че са измислили всичко в това число и секса. Римляните обаче са го усъвършенствали , като са включили и жената!
97
0
 
4
 
! Отговори
Borisova преди 10 години
До азПоне, пиши грамотно! Уж много опит имаш...
96
0
 
27
 
! Отговори
зззззззззз преди 10 години
вие сте алтави по новинарските сайтове щом намесихте политиката и тук един познат си беше написал във фейсбука когато спре да ти става от жени и започнеш да го вдигаш от първанов тогава се пиши умрел
95
6
 
40
 
! Отговори
10 други съвети преди 10 години
съвета за незабравим а'ален секс:1. станете политик;2. станете представител на 'Нивея'3. вземете си килия до Владо Кузов;4. изпийте едно кило мастика (за мъже);5. изпийте 7-8 сладки коктейла, с 5-6 текили (за жени);6. снимайте се с камера и се пуснете в нета;7. постъпете в Троянския манастир;8. станете дясна ръка на Яне Янев;9. поживейте в Лондонското Сити;10. татуирайте си на открито място 'незабравим *** секс' на български и английски--------------------------------
94
6
 
27
 
! Отговори
До 99 преди 10 години
Много точен коментар. Ако си прав (права) цели нации са с хомосексуален уклон без да си го признават. На първо четене се сещам за Гърция и за Турция. Още се носят легенди за това как в Турция опитите продължават (мъж да забременее) и за това как българите минали Дунав и показали на гърците, че тая работа става и с жени.
93
1
 
27
 
! Отговори
118 коментара преди 10 години
Най-четена статия с над 100 кометара. Юхууууу, мисия изпълнена. Възмутените коментиращи - и чели, и коментирали, и се възмутили, и не ги интересува, и допринесли за успеха на тази така простичко поднесена информация.
92
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре е Болен да прочете тази статия. Полезна ще му е, че Доганя не се шегува.
91
32
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се радвайте толкова, а се замислете, скъпи мъжлета...защо толкова ви харесва отзад. Обикновено, на несъзнателно ниво в мъжете, които имат слабост към аналния секс дреме латентния хомосексуалист,...но никога няма да го осъзнае или признае. Да опиташ няколко пъти от любопитство е едно, а съвсем друго е да го правиш и предпочиташ така. А вече е публична тайна, че когато един мъж се тупа в гърдите колко голям мъж е, това е признак на вътрешна несигурност в мъжествеността му.
90
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора осъзнайте се няма нищо срамно в секса във всичките му форми. Както някой мъже обичат по големи гърди така други обичат задния двор на приятелката си. Не бъдете задръстени като не ви харесва не го практикувайте. Има кой да забавлява жените ви. Интересно защо хора с всякакви извратени фетиши са седнали да съдят! Радвайте се на секса ако го има все още при вас и оставете хората да се забавляват!
89
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Салюти, ***.бг! Споделяте лична информация най- вероятно, м?
88
7
 
73
 
! Отговори
Magiv преди 10 години
Всеки може да намаже жена със сметана и ягоди.Бъди Българин,намажия с боб чорба и люта чушка.
87
1
 
32
 
! Отговори
До 91 преди 10 години
До скотНе са простотии пич! Както един по-долу беше споменал, тука по тия територии отвсекаде ни плющят (отпред, отзад, отгоре, отдоле, отстрани), та ни скъсват! Сега Dnes.bg като един "добър" саит са решили, че единственото което меже би ще ни улесни то е поне да ни кажат как да не ни боли много много! Та от тая гледна точка може да се каже, че не са кой знае какви глупости това! :)
86
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kakto ste ia pochnali aide utre napishete nesto i za oralnia sex
85
23
 
23
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Хора нормални ли сте? Днес.бг, днес статия как да е приятен аналния секс, утре как да си доволен от ***. Трябва да има някаква самозадръжка и самоконтрол върху статиите.
84
3
 
17
 
! Отговори
blackkiro преди 10 години
"Много врати в Китай са отворени за България" Това е резултата от посещението на нашия президент в Китай и статията по горе!!!!! Хааааааааааааааааааааа