Странно, но това възбужда мъжете!

Гола жена действа на либидото безотказно, но има още куп неща
14 фев 2014 22:21, Теодора Драгоева
16
Странно, но това възбужда мъжете!
Кадър от филма "Двете майки"; Снимка: outnow.ch

Често казваме, че мъжете мислят само за секс и постоянно са възбудени.

Австралийски учени са направили изследване, в което са показвали снимки на различни жени на мъже, които да ги оценяват колко са секси. Интересно е, че дамите с по-дълги ръце, а не крака, са били определени като по-горещи. Според изследователите дългите ръце подсъзнателно карат мъжете да си мислят, че дамите могат да правят много интересни неща с тях и освен това индикират, че са по-фертилни.

Но това не е всичко, когато говорим за възбудата на мъжете!

Вижте кои други странни неща карат либидото им да работи на високи обороти според мъжкото списание Men's Health:

Ароматът на канелени кифлички

Добавете към тях и аромата на понички и женско биле и вече имаме коктейл, който провокира сексуална реакция от мъжкия мозък, казват експерти от изследователската организация Smell & Taste Treatment в Чикаго.

Диня

Летният плод съдържа аминокиселина, наречена цитрулин, която има подобен на Виагра ефект върху ерекцията на мъжа, показва проучване на университета A & M в Тексас. Досущ на повечето лекарства, които лекуват еректилна дисфункция, цитрулин подобрява притока на кръв в мъжкото ви достойнство и либидото ви достига доста високи нива.

Влошената икономика

Когато финансите ви са оскъдни, умът търси друг начин да се сдобие с постижения и да получи награда за това. Създаването на потомство от еволюционна гледна точка е начело на листата с неща, които могат да му доставя това, казва изследване, направено от университета в Канзас.

Приятелите ви

Когато сте заобиколени от куп мъже, състезателният ви дух се събужда, което се отразява и на сексуалното желание, обясняват учените от канадския университет McMaster.

Вашите женски двойници

Повечето мъже се възбуждат от жени, които приличат на тях физически по нещо, пише в изследване на университета в Южен Илинойс. Това е така, защото мозъкът възприема физическите прилики като безопасно и по-силно репродуктивни.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: либидосексивъзбужда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 11Напротив, напротив, това е ключа към *** раждаемост. Като изключим пословичната простотия и ***, разбира се.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bhmmmа ти прескочи статията и не я прочете, просто случайно попадна при коментарите ли?
10
4
 
9
 
! Отговори
b преди 10 години
Тези теми винаги ги коментират негативно едни и същи комплексирани и загорели неандерталци, че и обиждат авторката все едно тя го е измислила. Но пък винаги ги четат с интерес. Пълно с мишоци в тая страна...
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А Магаданските учени какво мислят по въпроса?
8
0
 
8
 
! Отговори
batevale преди 10 години
....По-актуална ще е тема за гейове във фертилна възраст.....Веднъж ваши колеги са публикували някакъв материал ,изваждайки от конткста избрани абзаци от някакви научни разработки ,а сега вие вадите от контекста на различните публикации за да напишете вашата още по-кратка публикация.Не звучи убедително.....Ако можете ,пишете по-умно ,за да не се срамувате от себе си !.......
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Важното е кафявата семеринга да е чиста и здрава!
6
0
 
21
 
! Отговори
ногу учен преди 10 години
Абе тия "учени" като си клатят мадите по цял ден в някой офис и започват да пишат "изследвания" за да оправдаят парите дето им дават за нищо правене.Така е,някои инвестират в "наука", други им публикуват глупостите,трети четат и се възмущават
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само си представям женския двойник на някой от ЗИЗИ ТОП и настръхвам.....
4
0
 
20
 
! Отговори
името няма значение преди 10 години
Кифлички мифлички ,ей редакторката ти развиваш ли се нормално ,самата ти осъзнаваш ли преди да препишеш статия колко се набиваш на очи вече,готов съм да даря анонимно някъде сума ,само ако обещаеш че повече няма да работиш журналистка :)
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вашите женски двойнициПовечето мъже се възбуждат от жени, които приличат на тях физически по нещо, пише в изследване на университета в Южен Илинойс. Това е така, защото мозъкът възприема физическите прилики като безопасно и по-силно репродуктивни.Напълно вярно.
2
2
 
31
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Това статия ли беше, или върха на изпростяването, нямам думи!
1
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ъ?Австралийските учени явно са новите британски учени