Как да ви забележат в офиса

Излезте от черупката си и покажете на останалите, че не сте просто една работна машина
15 апр 2014 16:42, Теодора Драгоева
6
Как да ви забележат в офиса
Кадър от филма "Навитакът"; Снимка: outnow.ch

Работата до голяма степен помага за формиране на личността и самочувствието. По тази причина почти никой не иска да бъде „безгласната буква в офиса“, този, когото никой не поглежда, не споменава и никога не поздравява.

Дори да сте интровертен тип, не е нужно да сте по-нисък от тревата и да стоите забучен в ъгъла на стаята. Интеграцията е важна не само за личния ви психически комфорт, а и за напредъка в кариерата ви. Ако колегите ви не ви забелязват, нима очаквате шефът ви да го направи?

Ето и няколко лесни начина как да станете забележим на работното си място:

Не пропускайте да се похвалите на шефа с успехите си

Когато говорим за успехи на работното място, скромността е излишна. Вашият шеф едва ли има дълбок поглед върху това какво точно прави всеки негов служител, така че има голяма вероятност да пропусне вашите постижения. Ето защо е във вашите ръце да му покажете, че вие сте ценен служител, който се интересува от успеха на компанията и работи здраво за него.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е гаранцията, че Tulski е мъж?Защото редовно отреагира на хорските коментари като досадна лелка в климактерична възраст.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До TulskiСмяташ, че жените никога, даже и анонимно, не споделят триковете си в живота.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз ходя на работа с едно сако, а под него дълбоко деколте, което при навеждане осигурява панорамен изглед.И това сако е закопчано, докато съм с коеги и само го разкопчавам, когато началника ме повика в своят капинет.Докато съм с колеги няма смисъл да се хабя излишно.
1
1
 
1
 
! Отговори
От чуждия печат ли е преди 10 години
Третият съвет е приложим у нас. На работното си място почти всеки успява да си създаде приятелства, въпреки наличието на много злобари и лицемери.Четвъртият съвет - присъствието на всяко фирмено събитие, се подразбира от самосебеси, стига у дома да нямаш патологично ревнив(а) съпруг(а) или свекърва-усойница.Обаче първите два съвета?Шефът толерира свои хора, а ако над него има други шефове, трепери да не го изместиш, щом си кадърен.Да се отпуснеш на служебно парти? И после хвърчат анонимки...