Защо смартфонът е най-доброто гадже, което някога сте имали

Забавната страна на модерните взаимоотношения между хората и новите технологии
15 апр 2014 20:45, Теодора Драгоева
4
Защо смартфонът е най-доброто гадже, което някога сте имали
Кадър от филма "LOL"; Снимка: outnow.ch

В последните години мобилният телефон не просто се превърна в необходимост, а сякаш стана неразделна част от всеки човек. С напредването на техниката смартофините придобиха статут на задължителния аксесоар, с който животът става по-лесен и по-забавен, а връзката с останалите хора – възможна само на едно докосване разстояние.

Ето защо напълно обяснимо е, че всеки човек има специални отношения със своя телефон. Той е с него навсякъде, в добро и лошо, запечатва всичките му важни моменти и безотказно го буди всяка сутрин. Връзка идилия! Прочетете и кои са останалите причини, заради които смартфонът е най-доброто гадже, което сте имали някога и защо той е идеалният партньор за цял живот:

1. Той ви насърчава да пишете на други хора. Има ли нужда от пояснение? Нито един мъж няма да бъде щастлив да пишете на други представители от срещуположния пол, дори те да са само ваши приятели. Вашият смартфон обаче не само се радва да пишете на други хора, но и ви насърчава да го правите с всички налични средства.

2. Можете да го накарате да млъкне, когато ви стане досаден. Получавате прекалено много съобщения и известния. Само с едно натискане на екрана и проблемът е решен. Вашият „партньор" ще мълчи, докато не получи друго нареждане. Много по-трудно е да затворите устата на досаден или недоволен мъж!

3. Той живее с мотото: „Ако е изтрито, значи никога не се е случвало". От безкрайните селфита до пиянските текстови съобщения – веднага щом натиснете бутона за изтриване, те просто не са се случвали. Разбира се, действията ви в реалността остават, но поне няма да имате доказателства, които да ви напомнят вашите грешки ежедневно.

4. Можете да го ударите, когато сте ядосани, но той няма да ви отвърне. Каквито и физически удари да понася вашия смартфон, той никога няма да си позволи да ги върне. Все пак съществува реалната опасност да излеете прекалено много гняв и телефонът ви да пострада много.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Я преди 10 години
Дамските смартфони трябва да ги произвеждат във формата на член , за да бъде наистина най-доброто им гадже ...
2
0
 
0
 
! Отговори
бирата е по-добра преди 10 години
Защо бирата е по-добра от жената?Една бира никога не ревнува, когато си вземеш и друга.Можеш да се наслаждаваш на бирата през целия месец.Бирата не се нуждае да я извеждаш и черпиш.Не трябва да поите и да храните бирата. И бижута не иска.Бирата никога не закъснява, а и да закъснее - е по вина на келнера..... и т.н.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смартфона ми има приложения, които ми усигуряват прехраната.Чрез звуково управление, като крещя "Оставка" на улицата и ми превеждат от неправителствените организации пари.Освен това получавам SMS къде да ходя да правя масаж.