8 забавни прилики на бебетата с динозаврите

Сред тях са неочакваните атаки и плюенето
16 апр 2014 21:39, Михаела Лазарова
9
8 забавни прилики на бебетата с динозаврите
Снимка: photl.com

Незнайно как бебетата винаги успяват да са една крачка преди майките си, въпреки че не могат да ходят! Учудващо е как само за секунда да отвлечете вниманието си от тях и те вече са пропълзели чак до другата стая, където може да ги грози опасност. 

От филма „Джурасик парк“ знаем колко бързи са динозаврите и колко е важно този, който бяга от тях, да е също толкова бърз, в противен случай – умира! Може да ви се стори странна аналогията на бебетата с динозаври, но ще се учудите колко прилики могат да бъдат набелязани!

Ако не сте достатъчно бързи и с бебетата, за нула време ще се озовете в купчина мръсни пелени, мръсни шишета и бурканчета от пюре, а бебето ще щъка из къщата необезпокоявано, докато успеете да откриете зад кой ъгъл се е скрило! 

И така, представяме ви забавните прилики на бебетата с динозаврите! 

Къси ръчички 

Досущ като тиранозаврите, които имат къси предни крайници и тичат само на задните си крака, бебетата с пухкавите си ръчички могат да грабнат и стиснат нещо толкова светкавично бързо, колкото един тиранозавър би го направил!

Ръмжене 

Малките пеленачета ръмжат досущ като малки динозавърчета. Е, все пак нямат друг начин да изразят онова, от което имат нужда, освен чрез плач и мъркане. 

Нокти 

Малките „динозавърчета“ имат остри нокти съвсем като праисторическите си предшественици! И няма да се поколебаят да ги забият в лицето ви с всичка сила! А понякога бебетата не си знаят силата!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: семействодеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
.....Михаела, с тази статия счупи *** за дни напред! Колко ужасни и зловещи били тези бебета - с малки къси ръчички, ръмжат и хапят!!... По добре зарежи темата за бебетата и дай нещо във връзка с това как се правят (или не се правят - чрез "незабравим *** секс" например).....
6
0
 
1
 
! Отговори
ER_Dr преди 9 години
Мен затова ме беше страх да оставам в една стая с моите, докато бяха малки.
5
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
hahahha
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Михаела, напиши статия за секса при динозаврите. Или за секса с динозавър.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най са забавни приликите на бебетата със социалните си бащи, през първата година. Но като порастнат вече приличат на биологичните си бащи.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абсолютна глупост. Как някой може да си загуби времето да напише тази "статия" , друг да я препише, а някой дори и да им плати....Жалко, че я зачетох...
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това нещо като статия ли беше или нещо като простотия