Забранени теми на първа среща

Любимата ви секс поза
16 апр 2014 22:54, Михаела Лазарова
18
Забранени теми на първа среща
Снимка: Outnow.ch

На първа среща винаги е нервно. От стремеж да се харесате често говорите неща, които след това се проклинате, че сте казали! Получават се неловки моменти, понякога дори срамни, а заради някои теми може дори да няма втора среща! 

Първите срещи заемат особено място в една връзка. Те могат да донесат голям успех на бъдещите взаимоотношения, но могат и да създадат погрешно впечатление за човека отсреща, което да обуслови края, преди да е започнало същинското начало. И всичко това заради теми на разговор, които е било по-добре да не бъдат подхващани. 

За да не правите тази глупава грешка, най-добре избягвайте следните теми на първа среща. Ако толкова ви интересуват, оставете ги за по-нататък. 

Политика 

На първо място винаги политиката е сочена като най-абсурдната тема на разговор на първа среща. Не само че е сухарска, но и ако сте ревностни привърженици на противоположни партии и убеждения, рискувате да се скарате, преди дори да сте се целунали за първи път! 

Вашият бивш 

За всеки бившият си е пълен задник, а бившата – абсолютна кучка. Това е ясно. Но избягвайте да го споделяте на първа среща. Изобщо не мислете за бившите! Отпуснете се и се фокусирайте върху евентуалното ново нещо, което двамата ще изградите, а не върху миналото. Темата е още по-неподходяща особено ако опитът е горчив и болезнен. Фокусирайте се върху романтичната страна на преживяването си тук и сега. 

Вашето минало 

Всеки си има минало. За някои то е чисто като сълза, но за други – доста тъмно. Ако сте от вторите, по-добре избягвайте тази тема. Надали ще впечатлите който и да е мъж, като му разказвате за престъпните си постъпки от младините, за пушенето на марихуана в гимназията или за това колко мразите да готвите и каква кочина е у вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Пепи Динев преди 9 години
Карам джип БМВ Х5, сложил съм стикер на задния прозорец :"ЕРГЕН, 20 см., 0897 123456 ."Не мога да се отърва от жени, влюбват се от пръв поглед .На първата среща си тръгват, ако спомена, че имам голям кредит и в момента съм останал без пари и Тя трябва да плати вечерята . Всичко друго не е от значение в разговора .
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-лошото нещо на съвремието ни е, че липсват личностите, които имат какво да кажат и щем не щем четем Михаели Лазарови. Не, че понякога нямаме нужда да занимаваме с глупости за разнообразие, но това понякога се превърна в ежечасие.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На бедния мъж всичко му е забранено и не само на първа среща, а и след сватбата. На богатия е разрешено още на първа среща да предложи оргия.
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Iskam, да поканя г-жица Лазарова на среща. Обещавам, че ще се придържам към препоръките, които ни е предложила !
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много противоречиви статии. Преди време имаше друга как жените трябвало да правят секс на първа среща, а сега се оказва, че не трябва да говориш за любимата си поза. Значи, да правиш секс без да казваш коя поза ти е любима :)))) така го разбирам.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала коментаторите!Гениално точни!!!
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
интелектуалки са рядкост за васалната държава,в която Celebrity Culture е превърнала хората на изкуството и науката в посмешище. истински богатите, по правило са от друга държава или даже друг континент и не се разхождат по улицата,а живеят в Gated community.До тях обикновените девойки нямат достъп. Достъп имат до слугите- подставени лица, а те са прости и с тях е по-целесъобразно да се обсъждат последните марки западни коли и смартфони.
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В зависимост от интелектуалното и ниво, дамата пита директно колко струват вещите му или повежда разговора в такава насока, че той сам да заговори за това. Например ако иска да разбере колко струват слънчевите му очила, говори че си търси да си купи и се колебае в избора.
6
1
 
19
 
! Отговори
нащрек преди 10 години
Виц от Живково време.Залюбила се една комунистка с безпартиен.и когато се стигнало до интимните отношения комунистката заявила,че трябва да иска разрешение и от майката Партия. Отговорът на партийното ръководство бил,че такива отношения са възможни но партийката трябвало да е отгоре,за да се усеща ръководната роля на Партията.така,че уважаеми безпартийни опичайте си акъла навреме с кого си имате работа.
5
4
 
20
 
! Отговори
NE Savsem преди 10 години
Политика - това е подходяща тема при сериозни връзки. Ще е тъпо чак след 2 месеца да разбера, че жената -мечта е върла кому-ниска, или направо руса-филийка ...сещате се.
4
10
 
25
 
! Отговори
Разрешена тема преди 10 години
На първа среща най-важно е да се разбере кой с колко пари разполага. Всичко останало е само празни приказки.
3
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разговори на "неутрални теми", като философия, психология, изкуство или наука, обикновено я отегчават дамата, защото я информират относно образованието и нивото на интелигентност на събеседника, но не я информират относно наличието на изгода за нея и възможността за постигането и.
2
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Михаела, напиши статия за секса на първа среща. О, чакай, колежката ти Дуковска вече има такава.
1
8
 
18
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
забранени теми на първа среща. че......"ще И изпратиш ЧЛЕН кореспондент в ДИВИЯ запад да провери производството на ЩОКОЛАД.