Действията, които ви пречат да изградите трайна връзка

Не правите нищо, за да промените положението си
17 апр 2014 22:13, Михаела Лазарова
7
Действията, които ви пречат да изградите трайна връзка
Снимка: photl.com

Понякога в търсенето на любовта правим нещата единствено по своя начин, без да забелязваме сигналите на другия; начина, по който той се изразява, и в крайна сметка постигаме едно и също – да си останем сами за още дълго, отблъсквайки обекта на любовта ни. 

Ако сте сами, а не искате да бъдете, сме сигурни, че сте помислили доста добре защо това е така. Но знаем какво си мислите – защо не можете да задържите мъж до себе си, докато сякаш всички около вас успяват, и то с лекота?! Отговорът е един – може би правите нещо, което отблъсква повечето ви партньори. Грешното поведение може да ви затвори много врати! 

Вижте кои са най-честите причини, поради които хората остават сами и то заради собственото си поведение!

Преследвате някого, който не е свободен 

Има много причини, поради които някой не може да откликне на вниманието ви, и едната от тях е, че не е свободен. Нормална реакция е човекът, към когото насочвате усилията си, да не откликне веднага на чувствата ви по простата причина, че ако обича човека до себе си, вероятно ще се колебае да направи крачка към вас. Ами ако крачката води към грешна врата? 

Не му вярвате дори когато казва истината 

Това много отблъсква мъжете. За егото им е много важно да им имате доверие. Постоянното дебнене, хилядите въпроси и подлагането на съмнение на думите и отговорите му ще го отблъсне надалеч от вас. 

Прекалявате с оплакването 

Мъжете мразят хленчещи жени. Това е сигнал за тях, че така ще бъде и занапред и вероятно няма да се отърват цял живот от постоянното мрънкане и оплакване, затова предпочитат да избягат от вас. Натоварващото негативно отношение източва огромно количество енергия от околните и никой не би искал да живее с човек, който натоварва, тъкмо обратното!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, напиши статия за секса при трайна връзка
5
2
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 9 години
Ако не ги бях сменял жените постоянно, щях да си мисля че повечето жени са порядъчни и си търсят сериозна връзка по любов.И щях да си мисля, че когато една жена ми откаже, това е защото не ме е харесала по външен вид или защото тя не е такава жена, да си ляга още от първата среща.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май че нито можеш да им плащаш, нито успяваш да ги сменяш постоянно. Затова си като болен на тази тема и пишеш все едно и също.
3
0
 
3
 
! Отговори
Свински преди 9 години
***!!!
2
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На жената най-много й пречи да има сериозна връзка, меркантилността.Разбирам, че нея нищо друго не я интересува,но някак става досадна с алчността си.Не ми омръзва *** й, омръзва ми меркантилността й.Не за друго, а защото ако започна да си плащам,тогава защо да не я сменям всяка вечер?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А някой обобщил ли е какви прояви на мъжа отблъскват харесаната жена? Какви качества на характера, какви особености на поведението?