Хората, които са част от вашата връзка, без дори да подозирате

Не вярвайте сляпо на думите им
18 апр 2014 22:43, Теодора Драгоева
7
Хората, които са част от вашата връзка, без дори да подозирате
Кадър от филма "Яж, моли се и обичай"; Снимка: outnow.ch

Казват, че любовта е за двама, но всъщност във връзката са доста повече. Като се замислите, отношение към вашата любовна история нямате само вие с партньора ви, а цял куп хора, които по един или друг начин са свързани с вас двамата. Бъдете внимателни и не се хващайте изцяло за думите им.

Ето и кои са хората, които имат отношение към развоя на връзката ви, а вие дори не подозирате за тях:

Майка ви

Без значение на колко години сте мнението на майка ви със сигурност има значение. Ако тя не одобри половинката ви, това ще ви гложди по един или друг начин. Най-малкото поне няколко пъти в годината ще ви предупреждава да дойдете сама на семейната вечеря. Още по-неприятно е да гледате намусената ѝ физиономия, когато чуе името на партньора ви.

А при първия ви скандал бъдете сигурни, че ще гласува с две ръце да го зарежете.

Третото колело

Гаджето ви постоянно говори по телефона или пише на най-добрия си приятел. Дразнещо, нали? Колкото и да обичате половинката си и да настоявате да има своите мъжки вечери, не може да ви зарязва вечерта, защото сродната му душа иска да се оплаче на по бира и не може да виси на всяка ваша почивка или романтична вечеря просто защото си няма гадже и е самотен.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Сисито преди 9 години
То от приятели най-много се пати .В повечето случай те мразят и говорят мръсотии зад гърба ти . Когато взимате решения, ги взимайте сами, не се допитвайте до приятелки с повече опит .Защото ще съжалявате за грешните решения дадени от приятелките .По добре врабче в ръцете, отколкото орел в небето .Защото ще останете без нищо в ръцете .
4
0
 
4
 
! Отговори
10010 преди 9 години
По-малко трябва да се обръща внимание на това другите какво мислят. На кой му харесва и на кой не, не ме интересува. А и не трябва, защото винаги ще се намери някой, който да започне да пуска отровата си!Да, нормално е, хора сме и имаме приятели, на които искаме също са обръщаме внимание. Няма да зарежа приятели, с които сме израстнали и сме заедно от 20 години, заради необуздан егоизъм.Много ми е противно от хора които забравят за тези, които са им помагали заради някой обсебващ/а
3
7
 
4
 
! Отговори
Кирил преди 9 години
Ако искат уважение приятелките на жена ми, трябва да флиртуват и ако харесам някоя да ме зарадва .Така се печели уважение .
2
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
ne se mesia v takiva sporove ,vseki ima pravo na li4no prostranstvo i na izbor kak da jivee
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Която не уважава приятелите ми, може съвсем спокойто да го издуха и да си намери друг балък! Аз пък трябва ли да трая отвратителните и приятелки!?