Как да се превърнете в чаровен джентълмен

... за да имате невероятен успех сред жените
Обновена: 18 апр 2014 21:03 | 18 апр 2014 21:03, Теодора Драгоева
28
Как да се превърнете в чаровен джентълмен
Кадър от филма "Скайфол"; Снимка: outnow.ch

Повечето хора смятат, че да си джентълмен е въпрос на някакви елементарни обноски. Това обаче е доста далеч от истината. Джентълменът не само отваря врати и носи табли, а с поведение и думи очарова жените, карайки ги да се чувстват специални. Ромео, Дон Жуан, Казанова – те не са били просто плейбои, а истински чаровници и джентълмени.

За да имате успех с жените като тях, вижте как да се превърнете в перфектния джентълмен:

1. Бъдете откровени относно намеренията си.

Искате секс за една вечер? Кажете ѝ го. Така, когато си тръгнете сутринта, тя няма да ви намрази и да се депресира, очаквайки, че това е началото на нова връзка. Бъдете достоен мъж и не я подвеждайте, защото това е грешно.

Жените не са предмети, те са личности и заслужават коректно отношение. Не само това, ами и тя трябва да знае в какво се забърква. Отношенията между мъжа и жената винаги имат две страни и двете трябва да са наясно какво правят и да са дали съгласието си за това.

2. Слушайте я, когато говори

Със сигурност не всичко, което казва, ви е интересно, но пък когато я слушате, вие ѝ показвате най-малкото, че я уважавате. Ако това е жената, с която излизате, намерете деликатен начин да ѝ кажете да смени темата или пък директно да ѝ заявите, че нямате общи теми и интереси. В случай, че става въпрос за друга жена или мъж, просто го/я изслушайте.

3. Уважавайте я като личност

Може в главата ви да се въртят само картини как я събличате и я слагате на леглото, но не забравяйте, че тя е човек с чувства и емоции, а не вашата лична секс кукла.

Не приемайте никога една жена за даденост или за ваша собственост. Това означава, че трябва не само да чувате мнението ѝ, а и да го цените; да ѝ давате пространство, когато ви помоли за това и да уважавате желанията ѝ.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
11
 
! Отговори
джентълмен преди 9 години
За да има джентълмени, трябва да има и дами. А аз в България не виждам дами. Виждам улични ***, които въртят опашка за мръвка и ако до 10 секунди не им дадеш мръвка, започват да лаят.
19
3
 
12
 
! Отговори
Идеалния мъж преди 9 години
Жените са скучни и ***, ако не е секса никой нямаше да им обръща внимание .Като минат определена възрастова граница 35 години, за брак са готови на всичко .Намират мъж с пари и апартамент и работят в посока брак .Ама умряха мухльовците, чукаш докато не почне да иска пари, деца, брак Биеш и шута и взимаш следващата на опашката . Ако не можеш да се отървеш с думи, викаш брат си и почвате тройка, повечето не издържат и си тръгват .Мъжете не са прости, знаем ви номерата, стари моми за женене .
18
2
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Май се разпозна в описанието и се обиди, а? до 18 Не мисля, че е болен. Просто е зверски *** и никоя не го търпи освен тъпите му роднини от женски пол. Аз имам еднин такъв колега. Излезем някоя вечер целия офис на бар и на него никоя не му се връзва за разговор. На другия ден разправя, че всички жени били *** и скучни. Моята жена пък не е.
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес.бг,Изтрили сте моя коментар, в който ви напомням, че нарушавате закон, като давате възможност за постоянна медийна изява на болен човек, сипещ обиди по адрес на българската жена.И резултатът е налице: Написал е коментар 17 преди 1 час, в същия дух, в който е и неговият коментар 13 от снощи.Доколкото разбирам от психология, това е трайно безработен или с инвалид, който няма достъп до други развлечения, освен коментарите в мрежата. Това, както и безпаричието, му е докарало тежка психоза.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Някоя си женаА вие мили български дами сте станали отвратително меркантилни, затъпявате от ден на ден и сте скучни до полуда.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Права си. Майките на тези тарикатчета ги гонеха бели мерцедеси,мечтата им беше голф и опел кадет.Резултата е това.Върбата круши не ражда.
14
7
 
12
 
! Отговори
Някоя си жена преди 9 години
Къде са тия мъже? Ако ги има то се срещат много рядко и са на по над 30 години, защото са възпитавани в друго време и по друг начин от майките си. Днешните "***" маминка ги възпитава да не се женят (сакън оная след развода ще им вземе всичко), деца да не правят и най-добре да са залепени за полата на мама докато мама още е жива. Самата аз съм възпитавана да съм независима жена, ако трябва сама ще стоя отколкото с такава *** имаща наглостта да се нарича "мъж".
13
2
 
20
 
! Отговори
Софиянец с опит преди 9 години
За съжаление в днешната българска реалност, производна на поп-фолк култа и чалга генерацията, гореописания стереотип на поведение - абсолютния "джентълмен" и кавалер гарантирано довежда и произвежда само един резултат - заклет ***-лузер. Днешните "дами" в българско гледат на мъжа като на банкомат - никой не го интересува колко секси или добре изглежда един банкомат, важното е колко пари пуска! А пък ако и бело отпусне, то тогава въпросния "банкомат" по 3 парцалеси на вечер може да муши.
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Джентълменът никога не би искал от дама секс за една нощ, още по-малко пък трябва да и го каже.По-добре да си плати на ***, те са за това"Все едно да кажеш, че дамата никога не би искала един мъж да й плаща сметката, ако няма намерение да има секс с него.
11
1
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 9 години
Джентълменът никога не би искал от дама секс за една нощ, още по-малко пък трябва да и го каже.По-добре да си плати на ***, те са за това
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направете интервю с Пеевски как е свалил онази фолк певица.С какви обноски.Ако може
9
1
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Това, което описваш, е просто некоректен любовчия. Ако е мъжко момче, той от самото начало ще й каже да не разчита на брак. Що се отнася до пълната програма и лекия садизъм - това са предпочитания, които двойката има, независимо дали са женени или не. Ако на единия му е неприятно,пак е некоректност."Лошите момчета" са такива преди всичко по отношение на закона. "Лошотията" им няма нищо общо с интимния им живот, където демонстриратсвоя характер.Ясно е, че влагаме различен смисъл в това понятие
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е в учебниците по история,както и истинските жени
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Да, ама не!"се подиграва на беззащитни непознати старци"Тове не е мъжественост, да се подиграваш на беззащитните."Лоши момчета" са тези, които ще направят с жената пълна програма, в това число и лек садизъм.Като забременее ще откажат да се оженят.Ще изневеряват (но не с нейни роднини и приятелки).Поне аз так си представям Bad-Boy.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4,сам демонстрираш докъде ти стига акълът - "независимо от каква прослойка произлиза нежната дама, от манекенка до ***". За теб изискана дама е манекенката, а в действителност зад това понятие в наше време се крие по-скъпо платената к/ва.Ти точно това търсиш - лека жена за секс без ангажименти, но можеш да си позволиш само най-евтините и то от време на време. По-луксозните не са ти по джоба и затова решаваш, че всички жени имат техният морал.
5
2
 
7
 
! Отговори
Да, ама не! преди 9 години
Някои се ползват със славата на лоши момчета, но всъщност са мъжкари, които държат на думата си, не подвеждат никого и уважават достойнството на другите.Други погрешно си въобразяват, че ще добият авторитет - тоест ще респектират околните, ако се държат като "лоши момчета". Според тях, "лошото момче" се подиграва на беззащитни непознати старци; издевава се с подрастващи девойчета, като ги обижда; кани на купон момиче, но там се лепва за друга и оставя тази,която е довел,да се прибира сама нощем
4
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА ДА ИМАТЕ УСПЕХ В СРЕДИТЕ НА НЕЖНАТА ПОЛОВИНА НЕ ВИ ТРЯБВА НИТО ЧАР НИТО ШАНЕЛ НИТО КОСТЮМ И ВРАТОВРЪЗКА. РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ОБЛЕЧЕНИ КАТО КЛОШАР.НАЙ ВАЖНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА ИМАТЕ Е ДЕБЕЛ ПОРТФЕИЛ С ТЛЪСТИ ПАЧКИ ЕВРО ИЛИ ДОЛАРИ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ. ТОВА КОЕТО ВИ КАЗВАМ Е ОТ ЛИЧЕН ОПИТ НИТО ЕДНА НЕ МУ Е УСТОЯЛА НА ДЕБЕЛИЯТ МИ ПОРТФЕЙЛ С ПАЧКИТЕ. НЕЗАВИСИМО ОТ КАКВА ПРОСЛОЙКА ПРОИЗЛИЗА НЕЖНАТА ДАМА. ОТ *** ДО МАНЕКЕНКА СА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ДЕБЕЛ ЛИ ТИ Е ПОРТФЕЙЛА
3
8
 
8
 
! Отговори
Любимец на жените преди 9 години
Булевардните медии "несъзнателно" смесват понятието Любимец на жените с понятието Джентълмен. На днешно време джентълмен е мъж, който отваря врати и носи табли и се държи с жените уважително и галантно. А жените обикновено харесват точно обратното - мъжът тип Bad-Boy. Bad-Boy е баровец, галантния мъж е загорял ***.
2
3
 
28
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Джентълмен в България, моля ви се, стига глупости. Тук на почит са мутри, кинти, скъпи коли, всичко гарнирано обилно с чалга.
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега да ви обобщя как да станете джентълмем:1.Оставяте е да прави секс с който и когато поиска2.Давате и колкото пари иска и даже без да иска3.Ходите и по *** и изпълнявате всеки капризАко не станете джентълмен ,поне ще станете със сигурност завършен мухлю и можете да утешите в другите ни сайтове за мухлювци