Как да се сприятелите с баща си

Връзката баща и син може да се превърне в едно страхотно приятелство
19 апр 2014 21:28, Теодора Драгоева
3
Как да се сприятелите с баща си
Кадър от филма "На всяка цена"; Снимка: outnow.ch

Вероятно виждате баща си повече като възпитател, родител, спонсор и дори учител, но не и като приятел. И това е нормално, тъй като години наред сте спазвали неговите правила и дисциплината, която е налагал – нещо, което няма да ви сближи като двама мъже години по-късно.

И все пак много жени намират общ език с майките си и във времето стават добри приятелки. Ето и как стъпка по стъпка може и вие да го направите с вашия родител:

1. Започнете с имейли и SMS-и

От време на време е добре да пращате кратки съобщения, които не изискват отговор като : „Радвам се, че се видяхме днес. Би било хубаво да намираме по-често време да гледаме заедно мачове“. Това показва на вашия родител, че вие не гледате на него само като на авторитет и ваш създател, а и като на човек и ваш приятел.

2. Правете различни неща заедно

Би било чудесно, ако имате общи хобита – като риболов или белот. Но ако случаят не е такъв, си измислете неща, които да правите заедно. Не става въпрос да се състезавате кой е по-добър или да доказвате нещо, а просто да се наслаждавате на компанията си.

Още по темата можете Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
Като му изпратите покана, а той я акцептне.
2
0
 
0
 
! Отговори
гробарят преди 10 години
Простотията няма край а в днес.бг тя няма и начало ,само абстрактни статии колкото щеш а тази е върхът на кретенското мислене,моля СЕМ да се намеси на секундата и да спре тази самозабравила се драскачка,това е позор за бг журналистиката!
1
3
 
3
 
! Отговори
55555 преди 10 години
като направите 3-ка с майка си