Нещата, които една жена никога не трябва да прави за един мъж

Има неща, които дамите просто не трябва да жертват в името на любовта
19 апр 2014 21:01, Теодора Драгоева
26
Нещата, които една жена никога не трябва да прави за един мъж
Кадър от филма "Наръчник на оптимиста"; Снимка: outnow.ch

Пълноценният живот е изпълнен с любов, но има връзки, които действат токсично и човек ако не внимава може да изгуби себе си в тях.

За да може една жена да се чувства добре и да бъде щастлива, тя преди всичко трябва да уважава себе си и да не прави прекалено големи жертви в името на половинката си.

Любовта е мощно чувство, но не трябва да диктува всяко ваше движение и не трябва да става причина да живеете в постоянен дискомфорт.

Ето ви и списък с нещата, които една жена никога не трябва да прави за своя любим мъж:

1. Да се отказвате от мечтите си

Ако винаги сте искали да бъдете учителка, не позволявайте на половинката ви да ви разубеждава. Вие не трябва да избирате между вашия мъж и вашите мечти. Ако помежду ви има истинска любов, той трябва да ви подкрепя в преследването на мечтите ви. Ако решите, че вече не искате да следвате определена кариера, това е добре. Но е важно сама да вземете това решение, а не под въздействието на любимия.

2. Да променяте моралните си ценности

Всеки човек получава определено възпитание и набор от морални ценности, които вървят с това възпитание. Вашият любим трябва да уважава вашите морални устои, дори да не ги споделя. Ако той ви кара да ги промените, за да са в синхрон с неговите, то той ви прави лоша услуга. Мъжът трябва да обича жената, такава каквато е, а не да се опитва да я променя.

3. Да променяте външния си вид

Мъжете може и да си падат по ангелите на Victoria's Secret, но това не означава, че приятелките им трябва да изглеждат досущ като модели. Ако един мъж ви обича наистина, той няма да ви приканва да правите драстични промени във визията си. Той трябва да цени вашата естествена красота, иначе защо е започнал връзка с вас? А и мъж, който ви кара да пазите диети или всеки ден да спортувате, по-скоро може да срине самочувствието ви.

4. Да жертвате приятелите и семейството си

Има мъже, които обсебват цялото време на половинката си и тя спира да се вижда със своите приятели и роднини. Вие имате нужда от близките си хора, точно толкова, колкото и от гаджето си, дори сега да не го осъзнавате. Затова се опитайте да не пренебрегвате приятелите си, заради любимия си, защото един ден може да се нуждаете от тяхната подкрепа.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
3
 
! Отговори
СПАС преди 9 години
До Спас пише за друго За да си намериш различна, трябва да я вземеш от детската градина .Харесах я заради характера, няма назад, никога не се отчайва .Това за мен е важно .Търсил съм жена с голяма заплата, богата и с много дипломи .Такива ги женят рано, без любов и винаги семейството урежда богатия жених .Както се казва: Пари при пари отиват .
21
0
 
3
 
! Отговори
Спас пише за друго преди 10 години
Взел си бедна алкохоличка с приятелки като клошарки. От това, което си написал, може да се направи извод, че ти я издържаш.Ами ти си направо ангелче под чехъл, бе човек. Защото търпиш такава.Но защо коментарът ти е адресиран до автора (или авторката) на текстове, в които се описва стабилна, работлива, борбена жена, която е попаднала на не чак толкова работлив и свестен мъж, а както се подразбира, и свекървата май не заслужава свястна снаха?Ти и този автор описвате два различини типа жени.
20
1
 
3
 
! Отговори
Спас преди 10 години
До 2"Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?"-Хубавица.....пълно е с хубавици, не се заблуждавайте жени.-Ако не харесва родната ми майка, може да се разведе със мен, но няма да я обижда .-Винаги съм искал много деца, но жената не иска, разваляла си фигурата, дрън дрън.-Аз съм широко скроен човек, ако ми прави на мен и аз и правя, просто трябва да се спазва хигиена и с едно черешово гелче всичко заспива .
19
2
 
3
 
! Отговори
СПАС преди 10 години
До 1Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?-Хем иска в апартамент за 60 000 лв. да живее наготово, хем и тежало да го чисти .-Взимам три пъти по-висока заплата от жена си, с дипломата си може да се избърше .-Зестра ??? Бедна, като мишка беше, даваше парите си за водка и презервативи .-Социален статус, да се спреятелявам с нейните приятелки-приличат на клошари и алкохолици с 5 лева в джоба .
18
2
 
4
 
! Отговори
сандо преди 10 години
облече ли пеньоар и почне ли да се мота с ролки по главата ... сте го закъсал
17
2
 
14
 
! Отговори
Някоя си преди 10 години
Едно от основните неща, които една жена не трябва да прави е да губи себе си във връзката си заради мъжа. Да не позволява мъжа да издевателства върху нея по никакъв начин (физически и психически). Доста жени за жалост все още са с манталитет, че е напълно нормално мъжа им да ги бие и те тихо и кротко да си търпят защото това било "нормално". Или както бях чула от някъде: Щом те бие значи те обича. Също така не трябва да си взема търтей и алкохолик, който не иска да работи и разчита само на нея.
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май прекалявате с глупостите вече...
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "Да не отстъпва, ако той не ще да й прави орален секс"Всичко ще й правя, само да не я издържам!
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1Ех да му се невиди, защо ти не се омъжи за мен! Винаги съм си мечтал, да се оженя за жена със зестра, с по добро образование от мен, с по-голяма заплата, а аз да върша домакинската работа и да правя в леглото с нея това, което тя ми нареди.
13
10
 
10
 
! Отговори
2 преди 10 години
Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?- Да не го оставя да забрави, че е взел хубавица, не всеки мъж има този късмет.- Да не му даде да забрави, че е направила огромен компромис, като казва "мамо" на свекървата - жена, която в 90% от случаите не обича снахата и в 95% от случаите е по-неука и по-невъзпитана от снаха си.- Да не допуска той от егоизъм да я остави с едно дете.- Да не отстъпва, ако той не ще да й прави орален секс, длъжен й е, защото от *** го е направила човек.
12
5
 
15
 
! Отговори
1 преди 10 години
Какво жената никога не трябва да прави за един мъж?- Да не допусне той да остане в неведение относно това, какви физически усилия коства домакинската работа и каква част от личното й време отнема; накарай го той да домакинства една седмица.- Да не допусне той да забрави, че тя печели повече от него и в повечето случаи има повече дипломи и с по-висок успех от неговия.- Да не допусне да се забрави каква зестра е донесла.- Да не допусне той да забрави, че тя е повишила социалния му статус.
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всяка модерна жена, която в условията на демокрация се стреми към успешна кариера, трябва да се упражнява в подтискане фарингеалния рефлекс, да разтваря musculus sphincter ani internus, да пъшка и да симулира оргазъм. Защото при демокрацията и пазарната икономика, не пазара се нагажда според желанията на жените, а жените трябва да се нагаждат, според търсенето на пазара.
10
14
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Ние,западните народи,не разбираме нищо от жените;ние ги...издигнахме твърде погрешно,почти наравно с нас.Източните народи са по...умни и по-прави от нас;те обявиха жените,за истинска...собственост на мъжа.Наполеон
9
10
 
8
 
! Отговори
До Маги преди 10 години
Очевидно при демокрацията жените предпочитат бельото им да е в кръв и да не могат да си седнат на ***, от колкото да работят и да имат достоинство.
8
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До женаЖените предпочитат да гълтат, от колкото да работят.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В любовта не жената трябва да се жертва заради мъжа, а мъжа прави лични жертви, работи от сутрин до вечер, за да издържа жената.
6
20
 
12
 
! Отговори
Маги преди 10 години
До жена"Да не гълта, ако това я отвращава! "Когато изтърва последния влак, това и е най-малкия проблем .По-голям проблем е не традиционния секс след, който не можеш да си седнеш на дупето и бельото ти е цялото в кръв . А мъжа те търси всяка нощ и не можеш да отказваш, защото ще го загубиш и се връщаш на опашката на загубенячките без семейство . А на мъжа му прави удоволствие как те боли и се възбужда още повече .Не е лесен живота, за парите се правят жертви и се надявате да ви харесат .
5
7
 
4
 
! Отговори
!!! преди 10 години
nito se opitvam da promeniam maja do sebe si , nito 6te stana egoist v li4nite si 4uvstva v liubovta za liubimia si , Ako ima li4na liubov , to tia triabva da e spodelena , bezuslovna , silna i jiva , za da ocelee na vsi4ko i dvama ni da sme dalgo s 4uvstvata si 6tastlivi , a ne da se pitame kakvo se slu4i i za6to ?
4
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жените никога не искат да променят каквото и да било в себе си. Но пък отчаяно искат да променят точно нещата, описани в статията, в мъжа до себе си. И ако той не иска, защото отстоява себе си, или не може, тогава е ***, опропастил е живота им и т.н.
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И когато той ви покани да отидете заедно в някое заведение, да не вземете да допуснете той да ви плати кафето, ей!!!