Какво трябва да знае всяка двойка за връзките

Именно те ще помогнат на партньорите да поддържат едни прекрасни взаимоотношения
20 апр 2014 18:32, Теодора Драгоева
10
Какво трябва да знае всяка двойка за връзките
Кадър от филма "Петгодишен годеж"; Снимка: outnow.ch

Човек може постоянно да влиза от връзка във връзка или пък да поддържа една дългогодишна, която обаче не върви както трябва. Къде е проблемът и защо нещата не се получават?

Всъщност всичко зависи изцяло от партньорите. Те са хората, които взимат решенията, действат и правят избори.

Ето защо, ако една двойка иска да бъде успешна и щастлива, партньорите трябва да са наясно с няколко умения, свързани с любовните взаимоотношения. Навярно вече сте ги чували, но едва ли сте ги виждали синтензирани, така че да ви накарат да се замислите достатъчно сериозно над тях.

Ето и кои са важните неща, която всяка двойка трябва да знае за връзките:

1. Всеки има лоши дни. Обикновено това не е нищо лично. Не бива да се сърдите на своята половинка, ако един ден просто не е толкова весела и не ви се усмихва. Навярно партньорът ви има проблеми в работата, стресът му е дошъл малко в повече или пък се е скарал с някой приятел. Или просто се е събудил намусен. Всеки човек има такива дни, така че приемете поведението на любимия си човек нормално и в никакъв случай не му се сърдете.

2. Как да общувате ясно. Повечето хора не са добри в разгадаването мислите на другите. Въпреки това много жени, а и мъже, очакват от своята половинка да може да надникне в тяхната глава и да разбере какво всъщност ги тормози. Може да си спестите много време и неприятности, като вместо да чакате любимият човек да отгатне какъв е проблемът, просто да му споделите. Бъдете ясни и конкретни в изказванията, така че да не остане нещо неясно.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Запознанства в интер преди 10 години
В края на 1990-те масово източно-европейки златотърсачки се втурват в интернет, да се запознават със западно-европейци и американци.Интернет и компютрите много скоро получават широко приложение във всички сфери, поради което цените на компютрите и на интернет-доставчиците,стремително падат и интернет става достъпен не само за баровците, а и за чекиджиите и запознанства чрез интернет стават безинтересни за жените.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДАвай Бориславе имаш талант да фантазирашАма вкарал ли си го на женена в ушите не разбрах?
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде дайте думата на лудите.И те имат демократични права хахахЗа жената 1от мъжАко аз ти откажа с твърдение , че съм изморензначи си грозна и те прескачам
4
2
 
5
 
! Отговори
Борислав-38г-Ерген преди 10 години
В днешно време смисълът от съвместно съжителство-брак е да се прецакате един друг като идеята е-Кой превари той завари.Най често за пари-имоти а глупаците се самоубиват заради изневери.Все пак и ние сме живи същества и се случва да се отдадем на импулса като заживеете с някого то тогава помнте мойте заръки за да оцелеете.Имайте си резервни жени любовници като никога неразчитате само на жена си.Обичайте себе си повече от нея.Тя да готви-пере-чисти както и да работи на заплата която да носи в вас
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A какво трябва да знае всяка връзка са 2те?
2
1
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 10 години
Ти пък сигурно си с огромен сексуален опит и можеш да напишеш научен труд на тази тема, или, в краен случай - поне наръчник със съвети :)
1
3
 
9
 
! Отговори
сексуален опит преди 10 години
Мъжът с малък сексуален опит влиза в положението на една жена,когато тя му отказва полово сношение,под предлог че е уморена,че няма настроение,че има главоболие или че просто в момента предпочита да ходи на шопинг с приятел(к)и.Смотаният мъж влиза в положението на една жена,когато тя му отказва "неприлични" сексуални практики.Смотаният мъж вярва,че щом съпругата (приятелката) му отказва тази или онази "прищявка" в секса, значи тя и на другите мъже също е отказвала и никога не ги е практикувала.