Правилата на скандала или как да се караме правилно

Уверете се, че „противникът“ е наред
21 апр 2014 14:57, Михаела Лазарова
19
Правилата на скандала или как да се караме правилно
Снимка: Outnow.ch

Караниците и скандалите в брачните двойки и изобщо между партньорите са неизбежни. С течение на времето нещата дори може да се влошат и да стигнат до жестокост. Една характерна особеност на дългогодишните бракове са „триковете“, с които съпрузите са се научили да преборват необузданата агресия, която би могла да се отключи по време на скандал. 

За да си спестите ескалация на напрежението по време на скандал, която с времето ще доведе до трайно увреждане на отношенията ви, знайте, че и при караниците си има правила! 

Следвайте правилата 

Както при професионалния бокс, борбата и всяко бойно изкуство, и в брачните скандали си има правила на бой! Може да ви се стори смешно, но е истина. Ако определите още в самото начало тези правила, вероятността да унищожите отношенията си с думи е много по-малка. Следвайте тези правила във всичките си „битки“! 

Не хвърляйте последния удар 

Много характерно за почти всички хора е, че в скандала винаги се стремят да хвърлят последния камък. Да кажеш нещо, само и само да си последен, утежнява още повече ситуацията. Не се дръжте детински, а си спомнете собствените си правила! 

Осъзнайте, че това не е ММА 

Грандиозните скандали са си своеобразна борба свободен стил! Ако някога сте гледали мачове по ММА, знаете, че може да стане страшно. Това не е начинът да решите проблемите си, а по-скоро да смачкате още повече отношенията си. И определено не приключвайте, когато вашият „противник“ си тръгне със счупена ръка или крак (образно казано), защото единственото, което ще остане счупено, е връзката ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
не правете грешка да се карате с пиян човек, аз я правихна следващата сутрин вие още треперите, а той ви пита ще пиете ли кафе /нищо не помни/и това има край, с последния скандал, на трезво, желателно
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на мен нищо не ми прави америка, стига моделът да не беше техен. обществото е виновно. да бе! и кое общество? защо трябва да има скотове в една толкова ощастливена от "демокрация"-та общност? аз днес питам: коя от двете системи победи?
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
михаела може да напише за скандала след секса... когато неравенството у времетраенето предизвиква бури. а годзилоподаобната господжа, която все се чувства на върха на драмата, само защото иска да ни докаже, как ни била прекарала, като ни била предизвикала ще кажа само едно:вие сте самотната ездачка на конския символ
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, напиши за секса след скандал.
11
0
 
0
 
! Отговори
От 2 преди 9 години
Преди два часа, на шега написах коментар и го озаглавих "Нашенският стил". Сега виждам, че заради този текст тук са спорили.Не си разваляйте края на празника, бе хора! Има по-деликатни българи, има и такива, които си мислят, че като викнат, ще са по-убедителни. Различни манталитети.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Случвало ми се е да участвам в скандали само с един единствен човек. Причина да ескалира е било отвратителното му отношение. От години не съм повишавала тон, нито съм се карала, а човекът продължава с истериите си, но вече с нов опонент. :)
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не се карам с приятелките или съпругите си. Просто им показвам вратата.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10. вие не крещите, нито врещите като коза, нито цвилите като ***, в конюшня. вие беснеете и блеете.. и се имате за независима овца. това е истината.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименосем, маааалце си лицемерна, не спа?
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименможе бе моме, ама парите па ние ви ги печелим. вие да дебелогъзувате по седенки на сенки, а ние да ви осигуряваме доживотно. не става така. че даже и децата не ги възпитавате, пушейки на пейката в парка. ако го има парак, де.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
моите "адвайзи" (чудесна дума;-) са следните: колкото повече отстъпвате заради "мира", толкова повече ви газят. бъдете отстъпчиви но не чак до там, че да се превърнете в гаврата на половинката си. все пак подаването на "другата буза" след шляпкането с кожен камшик не за всеки е върха на сексуалната задоволеност. като удряте жена си, гледайте все пак да не е съседката! (важно!). и най важното: не се пренатегайте, оти че се скинете! това беше!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малко подправка към: "Следвайте правилата ". Както при професионалния секс, борбата и всяко бойно изкуство, и в брачните скандали си има правила на секс! Може да ви се стори смешно, но е истина. Ако определите още в самото начало тези правила, вероятността да унищожите отношенията си с думи е много по-малка. Следвайте тези правила във всичките си битки! голи, в леглото всички битки са разрешими. make ***, no war!
3
0
 
1
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
Тая снимка ме накара да се сетя за филма ,с право им дадоха оскарите , и съвсем по темата
2
0
 
4
 
! Отговори
Нашенският стил преди 9 години
Значи все пак става въпрос не за скандали изобщо, а за семейни кавги?Това е съвсем друго нещо.Не знам как е при останалите народи, но в Бг повечето съпрузи си крещят, а след малко минават на спокоен тон просто защото са започнали да говорят на друга тема. Ако ги питаш защо са се карали преди малко, поглеждат те учудено.У нас крясъците и размяната на "любезности" много често изобщо не се осмисля като кавга, а като нормален начин на контактуване между съпрузи.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както каза един "Брой до 10 и като се успокои противника, му нанеси удар, който да го прати в нок аут"