Любовни съвети за срамежливи мъже

Факторът външен вид е важен, но не прекалявайте
22 апр 2014 23:00, Михаела Лазарова
16
Любовни съвети за срамежливи мъже
Снимка: Outnow.ch

На много мъже свалките им идват отвътре – имат оригинални идеи, не се срамуват да ги изразят, а и не се свенят да преследват обекта на интереса си. Ние, жените, се възхищаваме на такива мъже, припадаме по тях и лесно падаме в капана им.

Но в действителност мнозина от така наречения „силен пол“ си имат своите срамежливи страни. Да не говорим, че някои мъже са си направо срамежливи, да не кажем непохватнички чак от срамежливост.

За тях имаме няколко съвета. Как да действате при свалките и срещите, ако сте срамежлив, но силно желаете някое момиче? 

Търсете си жена със сходни с вашите интереси 

Наличието на общи интереси и споделени ценности прави разчупването на леда по-лесно, затова е много подходящ начин за намиране на партньор за срамежливите мъже. Ако не членувате в нито един клуб, не ходите на танци или не излизате с приятели – сега е моментът да промените това. 

Ако се притеснявате да привличате вниманието към себе си, намирането на общи интереси с някого премахва това притеснение, защото няма нужда да измисляте изкуствени начини да грабнете вниманието му – то просто идва естествено към вас. 

Останете в зоната си на комфорт 

Докато не намерите по-голяма сигурност във връзката си, избирайте места за срещи, теми на разговор и компания, които да не ви изваждат от личната ви зона на комфорт, за да можете да разгърнете целия си потенциал пред дамата. 

За да направите добро впечатление, не е добре да се притеснявате, да заеквате и да се чувствате не на място. Затова се доверете на досегашния си опит и предлагайте места и занимания, в които ще се чувствате добре и смятате, че и дамата ви ще се чувства добре с вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: връзкасрещалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми вижте какво, интересува се от статуса на мъжа защото 80% от народа сме клошари или натам отиваме. Как да не се интересува от това, ми то вече това единствения въпрос остава....Мъжете също се интересуват.Това е адски проблем, оцеляването в България.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я напишете статия за непорочното зачатие!
7
0
 
1
 
! Отговори
А1 преди 9 години
Ако това с общите интереси е вярно, значи никога няма да си намеря жена мисля, че тези мъже трябва по-дълго да се опознават с даденият човек, защото на тях им е трудно да споделят и говорят точно заради това, че не я познават добре, а не като някои други които си имат схема и чакат докато им пусне, което е....................
6
2
 
24
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
Ако ви е срам, го ударете по масата и глейте какво ще стане! :))
5
3
 
25
 
! Отговори
мишенцеееееееее преди 9 години
язе съм срамлив докато го вкарам оттма насетне става напред назад докато олобя и така!!!СРАМ *** НЕ ***
4
4
 
44
 
! Отговори
българката преди 9 години
Когато се запознава, българката пита: "К'во бачкаш, к'ва кола караш, сам ли живееш?"Кое от трите трябва да са ни общите интереси?
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Наличието на общи интереси"Мъжете и жените, както работодател и работник/служител не могат да имат общи интереси. Техните отношения са антагонистички - игра с константна сума.
2
5
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
opaa
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ахахаха..