Най-лошите начини да напуснем този свят

Да ви изядат животни, гладуване до смърт...
22 апр 2014 07:28, Михаела Лазарова
15
Най-лошите начини да напуснем този свят
Снимка: Wikimedia Commons

Животът е подарък от съдбата. Много хора не осъзнават колко трябва да са благодарни, че са се родили, независимо какви изпитания и трудности им се случват. Ако ви се струва, че вашият живот е най-скапаният и не си струва да го живеете повече, преди да вземете съдбоносно решение относно продължаването или не на живота си, запознайте се с най-лошите начини, по които човек може да си отиде от този свят. След това си помислете пак! 

Гладуване до смърт 

Ако бурно се бунтувате срещу нещо и възнамерявате да изразите бунта си чрез гладна стачка, ние ще се опитаме да ви разубедим. Гладуването носи изключително мъчителни последици, които ще ви се сторят като неспирен ужас.
Тялото може да просъществува около 60 дни без храна, при положение, че приемате течности!

Но след около седмица започва кошмарът. Развиват се симптоми, предизвикани от стремежа на организма да запази така необходимите за съществуването му мазнини. Черният дроб започва да действа панически като произвежда токсини, които в големи количества са много вредни за собствения организъм. 

Преди да изтече първият месец от гладуването ви ще загубите около 18-20% от телесното тегло. Тогава започва истинският ад – тялото започва да „консумира“ собствените си мускули, за да се снабди с енергия. Така, самоизяждащото се тяло в крайна сметка се погубва и умирате от полиорганна недостатъчност. Мъчително. 

Да ви залее лава 

Е, този вид смърт надали се среща често, особено по нашите ширини, но решихме да развенчаем мита за моменталното потъване след падане в лава. Понеже сме готови да се хванем на бас, че много хора мислят, че така се случва!

Пък и знае ли човек – Витоша е угаснал вулкан, но може да се събуди! Няма нищо сигурно!
И така, не се потъва толкова лесно и мигновено в лавата, за съжаление! Ако случайно попаднете в басейн от лава, поради относителната плътност на лавата ще „кацнете“ отгоре, след което ще... избухнете в пламъци.

Много тъжно.
Как изгарят нещата, цопнали в лава, е установено благодарение на експеримент, който представлявал хвърляне на 30-килограмова торба с храна в течна лава. Естествено, торбата се възпламенила тутакси.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: здравекариераживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази статия е върха на кретенизма.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩО ПРОПУСКАТЕ ДА ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ С ПЕНСИЯ И НЕ ДАЙ СИ ДА СИ БОЛЕН И ДА ОПИРАШ ДО ЛЕКАРИ, МОЖЕ ДА СИ УМРЕШ ОТ ГЛАД, ДА ТЕ ИЗЯДАТ ДИВИ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ИЛИ МЕЧКИ АКО ЖИВЕЕШ В ПЛАНИНАТА, ЗА ВУЛКАН НЕ Е СИГУРНО, НО ЩЕ Е ПОДОБНО И АКО ИЗГОРИШ В ДОМА СИ ОТ ПЕЧКА С ДЪРВА И ВЪГЛИЩА, САМО ЛАВАТА ЩЕ Е СПЕСТЕНА!!!!!!!! ОТ НЕМОТИЯ И СОЦИАЛНО ОТГОВОРНА ПОЛИТИКА ТУК ВСИЧКИТЕ СМЪРТИ МОЖЕ ДА ТЕ СПОЛЕТЯТ ПЛЮС ОЩЕ НЯКОЛКО ДУЗИНИ ПОДОБНИ, МЪЧИТЕЛНИ СЛУЧАЙНИ СЪБИТИЯ (ДА ТЕ ПРЕБИЕ ПСИХИЧНО ИЗОСТАВЕН НА ПРОИЗВОЛА.
10
1
 
4
 
! Отговори
? not very hipster преди 9 години
Ще умирам както си искам и както намеря за добре, да ви :)))) п-чката лелина, кагебейски килърченца
9
1
 
11
 
! Отговори
SHANS преди 9 години
Най-реална е опасността да те убият бездомни кучета, или да умреш мъчително от кучешка тения , ако живееш в София
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви залее лава.....да ви настъпи слон.... да се задушите от смях след поредната безумна статия на Михаела Лазарова.....
7
0
 
10
 
! Отговори
За Бг ли пишат? преди 9 години
В България, в наши дни, само заливането с лава може да се уреди по-трудно. Само ако бившият вулкан Витоша се събуди отново или ако отново заработят доменните пещи и някой при злополука падне там.Иначе, гладуващи и студуващи - колкото щеш. Някои имаха лошия шанс да налетят на свирепи кучета - безстопанствени или нечии, но незавързани.Който ползва градски транспорт в пиковите часове или на Задушница, знае какво е да не можеш да си поемеш дъх, защото отвсякъде са те притиснали.
6
0
 
12
 
! Отговори
Пламен Иванов преди 9 години
Първо: анонимен 5 ти е казал що е то Витоша и защо няма изгледи да изригне никога. Второ: ако попаднеш в обсега на действие на вулкан, ще те убие не лавата, а пирокластния поток. Това е, ако не знаеш, едно приятно облаче, съставено от вулканска пепел, частици лава и нажежени вулкански газове, с температура около 1000 градуса по Целзий, и движещ се по-бързо от който и да е автомобил...
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да живееш в България
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все си мислех, че Витоша и Плана се водят плутониди - изградени от интрузивни вулканични скали (на по-нормален език ще рече - никога не изригвали вулкани.)
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заливането с лава не е чак толлкова ужасен начин според мен почти няма да се усети болка много барзо ще стане всичко
2
4
 
24
 
! Отговори
Православен преди 9 години
Засрамете се, Великден е! Живота е подарък не от съдбата , а най-висш дар от Господ! Грехота е да говорите така на този най-пресветъл празник
1
2
 
35
 
! Отговори
ЗОРО преди 9 години
Какви са тези глупости.......някой трябва да се прегледа!!!