Характеристиките на отчаяната жена

Попаднете ли на такава, си плюйте бързо на петите
23 апр 2014 23:00, Теодора Драгоева
32
Характеристиките на отчаяната жена
Снимка: fanpop.com

Жените копнеят да имат до себе си мъж, който да ги обича, уважава и да се грижи за тях.

За съжаление, при някои не се получава толкова бързо, колкото биха искали, и това ги кара да се вкопчват в първия мъж, който им обърне малко внимание. И тъй като са на ръба на отчаянието, те правят неща, които бързо съсипват зараждащата се връзка и отблъскват половинката си.

Ето и кои са признаците на отчаяната жена – бягайте далече от нея. А вие, дами, не се превръщайте в този образ!

1. Тя иска всичко, което искате и вие

Първоначално може да ви се струва страхотно, че тя има мислене като вашето и е съгласна с решенията и желанията ви. Но съвсем скоро ще ви омръзне да имате до себе си човек, който няма собствено мнение, интереси и дори идентичност.

2. Тя няма конкретен тип мъж

Отчаяната жена няма цели и летви по отношение на мъжете. Тя е готова да тръгне с всеки, затова и животът ѝ е низ от връзки и раздели, като всяка следваща е различна от предходната.

3. Тя бърза да задълбочи връзката си и ви обсебва за кратко време

Отчаяната жена вижда във всеки мъж потенциален съпруг и баща на децата ѝ. Тя вече има изготвен план и нищо чудно на третата-четвърта среща да пожелае да се премести у вас (или вие у тях) и да ви заговори за брак и деца. Със сигурност тя първа ще ви признае, че ви обича, и то няма да чакате дълго да го чуете. След тези думи нищо чудно да ви извади сватбено списание и да започне да планира събитието, за което вие и дума не сте обелили.

Още по темата можете да прочететв в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-отчаяни от омъжените нема, другите все таят някаква надежда.
19
0
 
8
 
! Отговори
до бай уай преди 9 години
А глупостта на българските мъже е безгранична, защото ако можехте да погледнете по-далеч от носа си щяхте да видите, че има и друг тип жени само дето те не приличат на *** и никога даже не бихте ги забелязали. Не са ви виновни жените, просто като си търсите само евтино изглеждащи , много ясно че ще са меркантилни. Огледайте се и ще видите, че има и друг тип жени... опа, забравих за вас освен моделки друг тип жени няма, просто защото сте с големи претенции и за това си седите сами
18
1
 
8
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Истината е тази-когато едно време чрез брака се оцеляваше - на нашите баби ангажирани с много деца ,къщна работа и как да вържат двата края на семейния бюджет-хич не им е било до експерименти с различни парньори,напротив-радвали се -че си имат мъж в къщи.Същото е било с мъжете-след-цял ден непосилен труд са били щастливи и благодарни за вкусната гозба и топлата постеля. Нямало е време за претенции и глезотии, трябвало е да се оцелява ..а това е възможно ако двамата се подкрепят и са единни.
17
6
 
14
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
Ами... меркантилността на българката е достигнала своя апогей. Отсъстват морални норми и ценностна система. Очаква се интензивно "цъкане" на минуси на настоящия коментар, но... , когато фактите говорят...
16
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До :) Само където отчаяни мъже НЯМА.Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пил много бира, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в ***, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.Край.
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отчаяни са заради хормоналната буря в красивите им главици. На въпроса ти ще ти отговоря с резултатите от една статистика относно изневерите, направена сред жени. 54% от анкетираните казват, че мъжката изневяра е фатална за брака. В същото време 82% твърдят, че женската не е нещо особено. Коментари?
14
2
 
16
 
! Отговори
:) преди 9 години
Няма нищо по- лошо от отчаян мъж. Ходил, ходил, ...избирал и не избрал в един момент сам самичък, пиандурник останал.
13
3
 
22
 
! Отговори
А защо ли? преди 9 години
А защо тези жени са отчаяни? Не е ли защото мъжете си търсят единствено и само жени изглеждащи като метреси от околовръстното? Смея да кажа, че съм хубава жена но всеки мъж, с който съм била или ми е изневерявал с такава фолкаджийка с големи изкуствени цици, руси букли и малко акъл или направо са ме зарязвали заради някаква такава без дори да ми се даде шанс. След като видиш, че само това се търси а ти не можеш да изглеждаш така си склонна да се хванеш с всеки, стига да имаш мъж до себе си.
12
2
 
8
 
! Отговори
На 45 преди 9 години
Чедо 13, просто ще ти поясня нещо. Бракът не се прави от един. Поне в моите представи. Няма вариант единият да гради, а другият единствено да консумира. Изборът.... и тук, предполагам, си наясно. Една жена се омъжва за даден мъж с очакването, че той ще се промени, само че това не става. Един мъж се жени за дадена жена с очакването, че тя няма да се промени, обаче тя се променя. С други думи - единият е предсказуем винаги, а другият - всеки ден е различен. А децата сами правят избора си.
11
2
 
23
 
! Отговори
до мъж на 45 преди 9 години
Човече, извинявай, ама звучиш като настъпан чехъл, бракът е такъв, какъвто си го направиш и зависи каква жена си си избрал. Ако е напаст, сам си си виновен, затова сега не се жалвай, и не превръщай децата си в емоционални инвалиди, заради собствените си комплекси.
10
0
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
какво имаш предвид? самото съжителство или самия брак...просто не разбрах..
9
16
 
14
 
! Отговори
На 45 преди 9 години
Бракът е най-голямата загуба на време и средства и отвратителен начин за погубване на всичко мъжко в един мъж. След 15 години в подобен ад се превърнах в душевен инвалид. Големите и кичести рогата са отделно. Слава Богу, синът ми вижда всичко и отсега се е заклел, че никога няма да допусне такава грешка. Що се отнася до дъщеря ми - на 11 вече е пълно копие на майка си. Искрено се надявам че никой никога няма да й се върже.
8
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В България почти всички жени стават такива, когато сложат на мушката мъж със солиден стандарт. Имам приятел от детството, невероятен специалист в областта си, много високо в йерархията в компанията, в която работи. Служебната му кола струва колкото един апартамент. Постоянно ми разказва подобни истории. Жалко, но е факт! Това е нивото на българката.
7
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теди е забравила да пише, че отчаяната жена дава паркиране в задния двор и гълта без угризения и то на първи път- все неща, които вълнуват мъжете. След като капана щракне, рязко се трансформира обратно в ледената принцеса, което отново я извежда в изходна позиция.
6
1
 
24
 
! Отговори
Статист преди 9 години
Ергенчето, ти не беше ли на 38 и миналата година?Ай поне си ъпдейтни профила и пиши Ерген-39г ;-)
5
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понякога от тези "отчаяни жени" стават най-добрите съпруги. Да не искате съпруга като тая Вили Марковска, посочена по-долу?
4
4
 
7
 
! Отговори
### преди 9 години
kakvi sa tezi gluposti ? koi neot4aian ... pi6e takiva gluposti ? hahahhahaha, tova rpili4a na voina mejdu polovete
3
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мартинчо, май не са ти пускали много жените та си толкова озлобен :)
2
0
 
38
 
! Отговори
Hells Bells преди 9 години
Май е малко по-сложно !
1
28
 
37
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Туй за...обсебването е найй...лошото;за това...чукай и беегай.(из наръчника на младия...сваляч)