Ароматни цветя – мощни афродизиаци

Те събуждат сексуалното желание и страст
24 апр 2014 22:25, Михаела Лазарова
3
Ароматни цветя – мощни афродизиаци
Снимка: photl.com

В любовта всеки от нас има своите малки трикове, с които поддържа пламъка на страстта. Още от векове храната и напитките са били използвани като афродизиаци. Заедно с тях, дамите от древността се доверявали и на аромата на цветята, които стимулирали сексуалното желание. Вижте кои аромати трябва да направите част от вашата спалня.

Лайка 

Лайката не е само билка, която има лечебно действие. Тя е известна с това, че действа като мощен афродизиак както при мъжете, така и при жените. Как да се възползвате максимално от нея? 

За да впечатлите половинката си, използвайте нежен парфюм с аромат на лайка, лосион за тяло или я направете част от вашата романтична вана. Ако не разполагате с вана, задължително си купете душ гел или интимен сапун с нейния аромат. И не на последно място – пригответе ароматен чай от лайка. 

Лавандула 

Прекрасните лилави цветове са един от най-популярните афродизиаци сред цветята. Ако искате да стимулирате неговите сексуални желания, направете му масаж с лавандулово масло. Аромат на лавандула може да добавите към ваната, ароматната лампа в стаята или просто поставете саксия в спалнята. Лилавият цвят допълнително ще засили желанието за любов.

Орхидея 

Нежното цвете, което е изключително капризно на грижи, се оказва мощен любовен стимулант. Тя е от едно семейство с ванилията, която също е мощен афродизиак. В комбинация или поотделно двете стимулират сексуалното желание и страст. Полъх на екзотика, който може да поканите в спалнята си под формата на парфюм или лосион за тяло.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви афродизиаци, бе?! Аз съм алергична.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ме учудва, че и тази "статия" е написана от Михаела Лазарова.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, напиши една статия за секса сред цветя. Или между цветя. Или със цветя.