5 типа мъже, заради които тя може да ви зареже

Шефът й може да е един от тях!
47
5 типа мъже, заради които тя може да ви зареже
Кадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch

Ревността във връзката не е приятно нещо, но понякога трябва няма как да я избегнете. Вашата половинка вероятно е заобиколена от много мъже и въпреки че ви убеждава, че отношенията им са платонични, вие пак сте на тръни всеки път, когато спомене нечие мъжко име.

Според психоложката Ейприл Масини господата, които вече са част от живота ѝ, са по-вероятният избор, ако любимата реши да ви изневерява.

Ето и за кои личности на бъдете нащрек:

1. Най-добрият ѝ приятел от мъжки пол

Спорът дали мъжете и жените могат да бъдат приятели е епичен. Изследване от 2012 г. показва, че е по-вероятно мъжете да залитнат към приятелките си от женски пол, отколкото обратното. Добрата новина е, че тя едва ли ще иска да спи с мъж, който знае всичките ѝ „мръсни” тайни и проблеми.

2. Работната ѝ половинка

Този мъж е опасен, тъй като не само прекарва много време с вашата любима в офиса, но и двамата имат прекалено много общи интереси. Работят заедно, напредват заедно, борят се за общи цели.

3. Най-добрият ви приятел

За щастие, тази опция е най-малко вероятната, тъй като той е на вашата страна. Според психолозите вашето гадже може да бъде привлечено към него, защото вие си приличате. Освен това той ѝ е интересен, тъй като тя не знае всичко за него, както знае за вас.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Ама аз лели вече нечукам...не се сърди но младото си е младо.Елементарните ти съвети лельо някъде другаде.Разбирам че съм магнит за теб-млад добре сложен 182 на 85 кг с младолико и чаровно лице ама няма как да стане.Разбираш ли това лелче в тоналноста на тишината на твоята спалня която те е окастрила сексуално а от там и психически.Аз знаеш съм и психолог-плащаш- ремонтирам те но без секс че си ми стара.ОК?
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Променете заглавието на: 5 типа мъже заради които, тя може да се окаже к*рваЛошото е, че и мъжете станаха нерези... Като видят, че някой техен много добър приятел си е хванал хубава приятелка, веднага започват да я зарибяват...Няма такава простотия, писна ми да им набивам канчетата... омръзва...
13
0
 
4
 
! Отговори
konsa преди 9 години
И като ни зареже та какво-да се обесим ли?Все едно няма други жени.Ако ни зареже-прави ни услуга,показва,че не е човека за нас.т.е. прави ни услуга.Те горките шун.и си мислят че са най-умните и най-красивите,все едно им е златна джанката.Бах.и колко са прости!А после искат респект,за какво респект ***,че при първата трудност и веднага бягаш да *** чужди пиш.и ли,***?Максимум 5% от жените заслужават уважение,защото те са истински дами,а не некви селски тояжки.Казах!
12
0
 
3
 
! Отговори
Пламен преди 9 години
Е и? Жените са повече. Какво следва от това, мили момичета? ;)
11
1
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Аз да си глътна граматиката?Глупости...аз по Литература като ученик имах само 6-6-6-6-6-6-6-6-6-6 и така до безкрай.Разбира се не съм ходил на Матура защото правех както и сега най хубавите разкази както анализи по теми.Толкова увлекателни че където се появя и след 3 минути вече всичко се върти за мен и около мен.Това е защото имам качества по ГЕН.15 години в нета пробвам това.Правя затишие да ме забравите и изведнъж БАМ появявам се и всички ми пишете.Това само тук а си представете по сайтовете.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен пък никога не ме е вълнувало за какво и заради кого някоя си някъде и някога щяла била да ме зареже. Не, че не са ме зарязвали, но и аз не си давам зор и не обичам да се тровя и да мисля за неща които са в бъдеще. Докато е с мен не ми пука за други, а ако не е с мен още по-малко! Понякога и аз им давам свободно - на последната любовница така. Почнах да се правя на зает, докато не разбра, че не искам повече сексуални отношения с нея и че ми е станала досадна.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-сигурно е, че ще ви зареже заради някой, който й обръща повече внимание и с когото тя се чувства по-добре.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е жива и здрава.Да не е пък единствената на планетата Земя?А ако по принцип е неква бръмчалка-един ден с един,втори ден с друг трети ден с пети и тн то тогава сори пичове.Никой не вие карал да се жените за кварталната ***..
7
1
 
4
 
! Отговори
шести тип преди 9 години
Не смее да ме зареже.Наплива е голям.
6
5
 
12
 
! Отговори
ШР преди 9 години
До Анонимен 5На един приятел старата му баба казваше че един мъж може да ходи от време на време, обаче когато на една жена я замлатят чужди камбани отзад... отиде тя. Така каза бабето.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Общо взето с всички. Става въпрос за секс. Зарязването става по други причини. Основната е финансовата изгода.
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИКОГА НЕ Е КЪСНО ЗА СЕ РАЗКУ*ВЯТ !
3
2
 
2
 
! Отговори
ШР преди 9 години
Тук по бива от онази отврат дето я бяха сложили вчера с човешките дреболии. Спокойствие и красота. ТеоДрага психоложка ли е или... много ги разбира, всъщност имам чувството че това и е втора работа, пише за удоволствие и малко допълнителни пари. Няма лошо. Аз обаче мисля че могат да ме зарежат най вече ако не получават стила на живот който си представят че заслужават.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ахм, без приятелите обаче неговият или моят. Приятелство не се пипа на никаква цена.
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Основната причина е чичко-паричко. Останалото са глупости на тинейджърки.