Как да съхраните доверието във връзка на разстояние

То е ключът към една спокойна и силна връзка
10 юли 2014 19:57, Теодора Драгоева
11
Как да съхраните доверието във връзка на разстояние
Кадър от филма " Преди Залез"; Снимка: outnow.ch

Доверието във връзките на разстояние в от ключово значение за тяхното просъществуване. То обаче трудно се гради, а много лесно се губи. Много от връзките се разпадат именно заради липсата на доверие, а когато партньорите са далече един от друг, то трябва да е по-силно отвсякога.

Ето и как да го създадете и поддържате, ако въртите любов през стотици или дори хиляди километри:

Дръжте на думата си

Бъдете човек, на когото половинката ви може да разчита. Ако му/ѝ кажете, че ще се обадите в конкретен час, направете го. Спазването на обещания е златно правило във връзките.

Бъдете честни

Вярно е, че сте на голямо разстояние и често може да послъгвате за своите активности през деня и нощта. Но ако не изневерявате, няма нужда да прикривате истината. Ако излизате на бар с приятели, кажете му/ѝ. Така той/тя ще е наясно какво правите и дори някой друг да подхвърли нещо, половинката ви няма да се вкара в „страшен филм", защото по-рано сте си обяснили къде сте.

Бъдете страстни

Във връзките на разстояние нямате възможност често да се виждате с любимия човек. Така че, когато сте заедно, трябва да давате всичко от себе си. Бъдете луди, необуздани, страстни и не отказвайте нищо на партньора/ката си.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените, които поради външността или възрастта си не успяват да се класират за Gated community на индустриалци и банкови майстори, липсата на "качество" компенсират с количество: Поддържат паралелно "моногамни" връзки с различни не достатъчно богати мъже на стотици километри разстояние.Освен възможността за поддържане на множество сериозни връзки едновременно, дистанционната любов "от само себе си" дозира удовлетворяване сексуалните потребности на мъжете.
4
2
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Бегай бе, фантазьор!
3
0
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Аз от 15 години откакто нета навлезе в БГ само от тук си набирам жени за срещи.Най голямата глупост е да отидеш на заведение за да свалиш мацка.Първо там се загубва време сили и пари като дори накрая може и да не ти пусне а напротив да направи интригата така че да се дърмониш с анаболните мутри готови винаги да помогнат на татуирани парцали за някоя ***.Тук в нета е спокойно-тонизиращо и най важното с голям избор.Много-многото ми срещи от нета винаги завършват с секс.Аз съм УМЕН затова става.
2
2
 
1
 
! Отговори
ходил-бродил преди 9 години
никак.таков животно нема
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Катеричките спят ли зимен сън?