Секспози за всеки вид оргазъм

Според учени кучешката поза е любима на 89% от мъжете
Обновена: 10 юли 2014 23:03 | 10 юли 2014 23:00, Михаела Лазарова
47
Секспози за всеки вид оргазъм
Снимка: Outnow.ch

Женският оргазъм не е като този на мъжете. Жената може да достигне до поне 4 вида оргазъм чрез стимулация на различни части от тялото й. Видът на оргазма се определя от вида на стимулация и сексуален контакт. 

Някои дами достигат по-лесно до клиторен оргазъм, други до вагинален, а има и щастливки, които се наслаждават на серия от оргазми. 

Дали жената ще достигне кулминационната точка, често зависи не само от нейния партньор, но и до голяма степен от секспозата. Споделяме няколко секспози за най-често изпитваните видове оргазъм. 

Ако имате нужда от директна клиторна стимулация, за да достигнете връхната точка, отделете достатъчно време за любовната игра. Това не само ще ви възбуди и предразположи за страстен секс, но и е чудесен начин да се свържете с вашия партньор, както и да увеличи шанса ви за оргазъм, а защо не и за множествени оргазми. 

Вашият партньор може да ви стимулира по разнообразни начини. Ако имате някакви желания, свързани с оралната любов, не пропускайте да ги споделите с него. Опитайте различни варианти, чрез които да си доставите удоволствие, използвайки сексиграчки например. 

По време на полов акт заложете на секс пози, които позволяват лесен достъп на партньора ви до клитора, като поза „ездачка“, поза „лъжички“ или поза „ножица“. 

Те осигуряват не само дълбоко проникване, но и половинката ви ще може да докосва клитора, което ще ви осигури незабравим оргазъм. 

Пробвайте техниката на коитуса за двойно удоволствие 

В едно изследване в списание Journal of Sex and Marital Therapy 56% от анкетираните жени са споделили, че са увеличили честотата на оргазмите си, прилагайки техниката на коитуса за двойно удоволствие. Тази техника може да бъде ефективен начин за ускоряване на женския оргазъм и постигане едновременно на вагинален и клиторен оргазъм. 

В действителност тази техника за много жени е единственият начин за достигане на двоен оргазъм, без партньорът да стимулира с ръка клитора на партньорката си. 

Ако имате нужда от двойно повече удоволствие, опитайте мисионерската поза. Проникването на партньора ви не само трябва да е дълбоко, но неговото тяло да е максимално прилепено към клитора ви. 

Така, когато извършва тласъците, той едновременно ще стимулира вашата G-точка, но и ще достигнете клиторен оргазъм. Може да пробвате мисионерска поза, но краката ви да не обгръщат партньора, а да минават между неговите. Звучи неудобно, но постепенно ще намерите правилния ритъм.

Секс пози за незабравим анален секс 

За някои дами аналният секс е върховно изживяване, когато партньорът им знае как да ги стимулира. Не забравяйте, че ползването на лубриканти и бавното проникване от страна на партньора са важни, когато искате сексът да завърши с оргазъм. Подходящи секспози са поза „лъжички“ и кучешката поза.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: секслюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие просто сте най-демократичният сайт!!!
20
2
 
1
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Михаела - Илияна пак ли остана сама? Омръзна ми да ти повтарям - купи си изкуствен член. Ще се почувстваш много по - добре. Не слуша тази жена! Само секс и е в главата.
19
1
 
5
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Ех Мише , как бих ти направил една "лъжичка" , ама ще си навия шкурка на презерватива , пък ти слагай лубрикант .Подкрепям колегата 123 , на Мишето да и извъртим една 5 ца , да и повишим оценката и после като достигне 4 различни висини , да и поизмием кефа от лицето , пък колегата ако иска да снима за спомен.
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извинете,може ли да публикувате снимка на авторката на статията!Да мога по-лесно да оценя възможностите и в някой порнофилм по ТВ програмите.
17
27
 
8
 
! Отговори
Дари преди 9 години
Не знам но може би най-силният оргазъм съм получавала при мастурбация.От малка вуйчо ме заглеждаше и попипваше.Като почина и го къпахме видях колко му е голям. Като се прибрах си го представих.Именно това бе най-якият оргазъм ,но при всеки разбира се е различно.
16
3
 
9
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
То Мишето ида я търка на тази възраст при нея не помага трябва 3-4 ри пъти ,за да се кротне. Аз ей така бях с моята. Гледам я гледа си порно, после иска да я ***, после пак с ръка, после пак ***не и на другата сутрин пак. Ама се спря де.25-30 в овулация не може ги спря да се ***т
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както в порнографските филми, така и в реалния живот в демократичното общество, при липса на лубрикация, жената я замества със слюнка. Само парите с нищо не могат да се заместят. "Omnis distaedere pecunia nunquam!" "Всичко омръзва, парите - никога!"
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Центровете на лубрикация и оргазъм при жената, все още не са изследвани, защото няма кой да плати пари за това. Нито жените биха платили за да получават оргазъм, нито мъжете могат да разберат кога жената получава оргазъм и кога се преструва, за да платят повече пари за истински оргазъм, а не за симулиран. Много по-важен е мъжкият оргазъм. За него мъжете плащат пари.
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"[...] Вероятно 20% от жените са по природа сексуални.Останалите или въобще не стават за секс илиправят задължителна програма, защото задникаплаща сметките им." Тереза орловски
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Женският оргазъм не е като този на мъжете"===Е а ***, простотията още в първото изречение ме спря от това да чета нататък...
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо, ама изобщо не ме учудава, че И ТАЗИ статия е написана от Михаела Лазарова. Ама хич.
10
2
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
До Анонимен 16Буахахаха, шегобийка :)
9
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно ми е това момиче Михаела, с какви очи ходи в офиса на днес.бг и гледа в очите колежите си. Тя пише само мърсотии за разлика от образованите и колежки, които пишат за политика и т.н.
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Михаелче! Отново статия в десетката. Ще бъде най-четената за деня. Ти си любимата ми нимфоманка!
7
4
 
2
 
! Отговори
Цун Кай Го до 10 преди 9 години
Как Кой му бил казал ? ??!?!? Един БРИТАНСКИ УЧЕН , които друг....
6
1
 
11
 
! Отговори
Манаф Анадолски преди 9 години
Хахаха и не на последно място, любимата на всички тема за "незабравим,върховен, G-стимулиращ -- заден секс" ..... Едно си Михаела знае,едно си Михаела бае"- казал поета
5
2
 
9
 
! Отговори
До Соц. грижи преди 9 години
На теб кой ти каза, че българките са на последно място в това отношение?
4
1
 
16
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Българките като са толкова убави защо са на последно място по оргазми ?>Ей на британките по 10 пъти на ден сами се оправят и само следят сайтовете за нов секс електроуред , а като има падне хетеро мъж стават като мечки стръвници докато не го уморат.
3
0
 
14
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Тя горката сигурно измори съседа
2
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Достигане на върховен оргазъм става като си легнеш със тлъст дебелак милионер или набръчкана бабичка милионерка