Признаците, че трябва да промените очакванията си за първата среща

Понякога жените имат нереални представи в това отношение
12 юли 2014 23:00, Теодора Драгоева
11
Признаците, че трябва да промените очакванията си за първата среща
Kадър от филма "Срещи в парка"; Снимка: outnow.ch

Реалният живот няма нищо общо с приказните филми на „Дисни“ и все пак много жени продължават да смятат, че още на първата си среща с мъжа (принца), във въздуха ще залетят флуиди и до края на вечерта, двамата ще искат да прекарат живота си заедно.

Проблемът е, че този сюжет се случва твърде рядко, а жените са склонни да възприемат всеки мъж, с когото излизат на първа среща, като „Мистър Идеален“. После, когато той не оправдае високите им очаквания, бягат през глава като Пепеляшка от бала.

Може би проблемът е точно в създаването на тези твърде високи, твърде ниски или твърде погрешни очаквания за сценария, свързан с първата среща с нов мъж. Може би е време да коригирате вашите стандарти в това отношение, за да намерите най-накрая човека, когото търсите.

Ето и 7-те сигурни признака, че трябва да промените очакванията си за първата среща:

1. Винаги се притеснявате какво ще си помислят за него приятелите ви.

Вие изобщо не трябва да се притеснявате дали приятелките ви ще харесат въпросния мъж, и/или дали неговите приятели ще харесат вас. Изобщо това, как другите ще реагират на вашия флирт не трябва да е от значение за вас. Влюбването изисква смелост. Доверете се на интуицията си и ако тя ви подсказва, че искате втора среща с този симпатяга, значи това е правилната стъпка. Може според най-добрата ви приятелка той да е смотаняк или грозник, но по-важното е какъв е той във вашите очи.

2. Вашият първи въпрос към мъжа е: „С какво се занимаваш?“

В днешно време е добре да искате да знаете с какво се занимава вашият потенциален бъдещ партньор, дали е амбициозен, дали изкарва добри пари и т. н., но в никакъв случай не трябва да задавате този въпрос в началото на срещата ви. Мъжът иска да бъде оценен по други достойнства от жената, преди да ѝ разкрие доходите си. По-важното е да се уверите, че с него имате еднакви ценности и искате подобни неща в живота (семейство, деца и т. н.), за да прецените дали да продължите с отношенията си, а не да го разпитвате за детайли, свързани с нуждите ви от материални неща.

3. Имате си определен типаж мъже.

Някои жени си имат определен тип мъже (например висок, татуиран, мускулест и с прическата на Бекъм) и не дават шанс на другите момчета. Имайте предвид, че ако винаги излизате по срещи с един и същ тип мъже, вие дори не можете да осъзнаете от какви други качества бихте били привлечени. Това е все едно да си поръчваш едно и също ястие всеки път в ресторанта. По-добре дайте шанс на онова симпатично, слабо момче със смешните дрехи и спрете да се оглеждате за Бекъмовци. Може пък тази ваша стъпка да ви срещне с истинската любов.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Мима преди 9 години
Измислици .В България, жената решила да прави секс с мъж винаги проучва мъжа . Информация черпи от приятелки и фейсбук . Избора на практика е на приятелките . *** е, че след време оставаш насаме с тоя индианец и трябва да му търпиш тъпотата и се усещаш, каква грешка си направила .
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простите българки изискват от кавалерите да отидат на първа среща с личния си автомобил. За тях разговорите са губене на време, единственото което има смисъл са статус символите на мъжа.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обикновено първата среща за жената е скучна, защото тя не изпитва нищо, само подлага мъжа на изпит.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако досега не ви е духала, променете очакванията си за първата среща - няма да ви пусне. Намерете си друга.
1
5
 
4
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Най-важното е мацката да е настроена за секс за една нощ ! Всичко останало е за приказките!