Топ знаците, че той си пада по вас

Той разкрива емоциите си
Обновена: 12 юли 2014 19:14 | 12 юли 2014 19:14, Михаела Лазарова
29
Топ знаците, че той си пада по вас
Снимка: photl.com

Когато се срещате с някого и нещата все още не са добили сериозност, поне не гласно, ви се иска да разберете дали той си пада по вас. Най-добрият начин да го направите е да се научите да четете знаците на тялото, поведението, мимиките и жестовете. Те ще ви подскажат дали си струва да продължавате или е време да подминете и да отидете нататък. 

Ние ще очертаем най-очевидните и сигурни знаци, че той е хлътнал по вас, а вие ще направите равносметката. 

Той се навежда към вас 

Ако един мъж се интересува от вас истински, той ще направи всичко възможно да скъси дистанцията буквално. Винаги ще си намери повод да се доближи до вас, да наведе глава и да ви погледне в очите отблизо. 

Очите му светят 

Не само очите на жените сияят, когато са влюбени, мъжете също крият издайническо пламъче. Ако той ви харесва, погледът му ще е съсредоточен непрекъснато във вас. 

Той знае как да докосва 

Ако усещате точност в докосванията му, значи той се е постарал здраво, за да разбере къде обичате да бъдете докосвани. Ще усетите как докосването му е продължително и треперещо, сякаш не иска този момент да свършва 

Той просто все някак попада на вас 

Случайните срещи на улицата, в кафенето преди работа или пред жилищната ви сграда може и да не са толкова случайни. По-скоро, ако се случват често напоследък, това си е умишлен акт. Човекът просто иска да ви вижда колкото се може по-често през деня!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: секслюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
Стамен преди 9 години
Хубавото е, че като се отиде на гости, докато той си играе с катеричката, аз оглеждам апартамента . И ако е скъпо обзаведен, започвам да се влюбвам и на другия ден ако ми подари стар телефон самсунг за 100 лв. явно ме обича и ще стане работата .
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато мъжа има сериозни намерения, не иска да ходим на заведение, а да сме в по-интимна обстановка, например да му отида на гости.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По публикацията работи: Михаела Лазарова - това е по-красноречиво от всичко...
4
2
 
2
 
! Отговори
Катето преди 9 години
До 12"само да внимава много с очите, че е много опасно, може и алергична реакция да има и то моментално, ако изпръска и там."Добре, ще и предам да внимава . Ние жените нали трябва да се подкрепяме .Дори ме научи да си мажа личицето с крем и по-лесно се мие . Нали знаеш като засъхне и стане като лепливо желе . То от много обич и пъпчасваш .
3
1
 
12
 
! Отговори
Катето преди 9 години
Както казва колежка, ако мъжа ви се празни на лицето, значи Ви обича .Нейния мъж я обича много .
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бориславе,Успя да ме разсмееш с думата "разпръчили". Само че е напълно възможно всеки да влага различен смисъл в нея.Би ли обяснил какво точно значи?
1
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Панталонът му се издува отпред всеки път, когато ви види.