Митове за добрата връзка

Мит – караниците ще съсипят връзката ви!
13 юли 2014 23:00, Михаела Лазарова
15
Митове за добрата връзка
Снимка: photl.com

Съществуват много предразсъдъци и митове по отношение на връзките и брака. За съжаление, много често се случва така, че те стават причина за провал в отношенията. 

Когато си мислите, че връзката ви трябва да протече по определен начин, имате точна представа или идеал за това какви искате да са взаимоотношенията ви, но в действителност нещата не се случат така, неусетно отношенията ви започват да се разяждат. 

Ето защо е от решаващо значение да не се доверявате и да не следвате митовете, които се ширят по отношение на връзките. Вижте най-изненадващите предразсъдъци, на които никога да не обръщате внимание! 

Мит № 1 – Добрата връзка няма нужда от поддръжка! 

Тоест ако отношенията ви са прекрасни и идилични, няма нужда да подклаждате огъня, да правите жестове, да правите компромиси, да угаждате – изобщо да се стараете. 

Фактът е, че дори най-силните и стабилни взаимоотношения имат нужда от поддръжка и упорита работа. Не разчитайте на това, че щом нямате проблеми сега, значи няма да се появят никога! Дори и добрите взаимоотношения имат нужда от полагане на усилия и старание за запазването им. 

Мит № 2 – Ако партньорите се обичат истински, те знаят нуждите и предпочитанията на другите! 

Изобщо не е задължително! Никой не е длъжен да може да чете мисли. Ако разчитате на това схващане, можете да очаквате сблъсъци рано или късно. Комуникацията е задължителна във всички аспекти на връзката. 

Мит № 3 – Ако сте наистина влюбени, страстта никога няма да изчезне! 

Благодарение на романтичните филми и романи този мит се е загнездил дълбоко в умовете на мнозина, което им пречи да приемат тривиалната истина. Страстта преминава наистина с времето, няма да е същото цял живот (ако приемем, че сте открили човека на живота си). 

Но бъдете щастливи, защото остава нещо много по-ценно – любовта, подкрепата, нежността и емоционалната интимност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: връзкабраклюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
САМО преди 9 години
Какви подаръци, какво ухажване, каква обич .Харесах една жена, че е евтина и пие повече от мен . От самото начало сме се разбрали, че ще правим само секс и ще се напиваме с приятели . След 4 месеца ми вика : -БРЕМЕННА СЪМ !Аз: -От кого *** ?От тебе, ти си виновен, че не ми даваш пари за презервативи и противозачатъчни .Честито, сега съм баща, детето глупаво, като майката, жената бедна като мишка .А мене жените ме избягват, вече съм БРАКУВАН . А на нея и се пиело и иска да я водя по заведения .
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е че на практика всеки мъж и жена могат да бъдат заедно стига да имат общи цели и виждания за живота и нещо много важно да си паснат характерите иначе влюбвания,химии и разни там тръпки отминават за няколко години.Някой хора не разбират това и по-много *** и упорит начин продължават да настояват че с голямата любов трябва цял живот да са влюбени а то всъщност няма такъв вариант.Това ги тласка към нови и нови хора с който си изживяват тръпката за няколко години и ги напускат.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела, напиши една статия за митовете в секса. А, чакай, ти вече имаше такава. Значи, тогава напиши за секса в добрата връзка.
5
3
 
3
 
! Отговори
Генчо преди 9 години
"Мит караниците ще съсипят връзката ви!"Добрата връзка се разпада заради по-богат мъж, жената сменя мъжете, както мъжа сменя колата си . И двамата търсят нещо по-добро . Женската завист и лакомия е безгранична .90% от жените, не могат да почувстват любовта, имат чувства към даден мъж и си мислят че са влюбени, но това е моментно физическо привличане , затова лесно се разделят . Любовта е чувство, което не може да се забрави и да отмине, то е за цял живот . ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма нищо вечно в този живот всяко нещо се изхабява с времето.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Характерно за хората е, че с напредване на възрастта, характеровите им черти се усилват. При жената с напредване на възрастта, алчността се увеличава паралелно със *** ѝ. При проститутката с напредване на възрастта, паралелно намаляват и клиентите ѝ. Критично става, когато не може да се примири с факта, че възрастта ѝ вече не позволява да извлича изгода от секса.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честа причина за разрив в отношенията между мъжа и меркантилната жена, е несъответствие между очакванията и реалността, относно облагите за жената в една връзка.
1
1
 
8
 
! Отговори
Генчо преди 9 години
Някои жени правят много секс с партньорите си докато мъжа им плаща .Няма ли пари и любовта изчезва . Както жените казват:- Ако можех с бяло сладко да си купя обувки, чанта, телефон, кола, нямаше да искам пари .Ама навсякъде ми искат пари .