Любовен хороскоп за 14 - 20 юли 2014 г.

Седмицата е вълнуваща и приятна, когато става въпрос за любов и романтика. Възползвайте се!
Обновена: 14 юли 2014 09:56 | 14 юли 2014 09:56, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 14 - 20 юли 2014 г.
Снимка: freeimages.com

През следващите седем дни очаквайте раздвижване в любовта. Периодът е благоприятен за сключване на брак, нова любов или за затвърждаване на отношенията с партньора. Вижте какво показва звездната карта за любовта. 

Овен 

Романтика и приятни емоции очакват представителите на зодия Овен. В сряда Юпитер влиза в сектора на любовта, което е благоприятно и за тези от вас, които нямат половинка до себе си. 

Според звездната диаграма тази планета минава веднъж на 12 години през вашия знак. Затова не изпускайте любовта и страстта. 

Телец 

До 12 август тези от вас, които имат половинка до себе си, ще обсъдят някакъв важен въпрос. Комуникацията ще върви гладко между вас. За самотните Телци на хоризонта ще се появи нов човек, с когото ще установите контакт. Това може да е съсед, колега или да го срещнете на лятната си почивка. 

Близнаци 

През тази седмица и особено в петък ще се чувствате особено ценени и обичани от вашата половинка в сравнение с предишните дни и всичко това е благодарение на Венера. 

Това ще ви вдъхнови да изненадате любимия човек с екстравагантен подарък. Не се притеснявайте за финансите си и направете романтичната изненада, защото до 12 август ще имате допълнителни приходи. 

Рак 

Прилив от положителни емоции ще предложи предстоящата седмица за Раците. Ще се чувствате по-красиви и определено вниманието ще бъде приковано към вас, особено ако нямате партньор до себе си. За тези, които са във връзка, предстоят дни на изпитание, но ако успеете да запазите добрия тон, ще се радвате на хармония с партньора си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: хороскопсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари