Как наистина да разкарате гаджето за 10 дни

10 сигурни начина
21 юли 2014 22:41, Теодора Драгоева
17
Как наистина да разкарате гаджето за 10 дни
Кадър от филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни"; Снимка: outnow.ch

Всички сме гледали филма от 2003 г. „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, в който героинята на Кейт Хъдсън така и не успя да отблъсне готиния пич, изигран от Матю Макконъхи, въпреки че доста се постара. В реалния живот тази сюжетна линия е малко вероятно да успее.

Няма мъж, който да е в състояние да понесе жена, която се държи като психопат, задушава го, излага го пред приятелите му, общува си с майка му по телефона, още преди да я познава лично, нанася се в жилището му още на третата среща и т.н. Все пак времената са се променили доста през последните 11 години и вече има нови, по-добри и високо-технологични начини да разкарате гаджето за 10 дни.

Ето ги и тях:
1. Качвайте редовно ваши общи снимки в Instagram. Ако искате да влудите новото си гадже, документирайте всяка ваша среща с телефона си и качвайте снимките в Instagram като фотографско доказателство, че наистина излизате с този мъж. Няма начин новият ви любим да не се почувства зле от факта, че е станал звезда сред приятелките ви.

2. Променете вашия Facebook статус на „обвързана“ още след втората среща с мъжа. Някои мъже няма и да забележат този факт, но ако все пак вашият нов любим забележи, че вече сте „обвързана“ с него в онлайн пространството, той доста ще се зачуди пред кого и какви демонстрации правите и защо е важно за вас да афиширате толкова бързо отношенията ви.

3. Попитайте го какво иска да му подарите за рождения ден. Ако сега сме юли месец, а рожденият ден на вашия чисто нов приятел е през март догодина, но вие вече си правите планове какъв подарък да му купите, то определено ще го стреснете с ентусиазма си.

4. Предложете му да идете на почивка за Коледните празници. Като се има предвид, че сега сме в разгара на лятото, а вие излизате с този мъж едва от 10 дни, определено плановете ви заедно за след пет месеца ще го озадачат.

5. Дебнете го... буквално. Появявайте се неочаквано в апартамента му, пред работата му и във фитнес залата, която посещава. Ако се срещнете уж неочаквано 14 пъти за 10 дни, той бързо-бързо ще скъса с вас, а може и да си издаде ограничителна заповед.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.