Любовен хороскоп за 21-27 юли 2014

Настъпва силно романтичен период за повечето зодии
21 юли 2014 09:40, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 21-27 юли 2014
Снимка: freeimages.com

Седмицата може да започне с известни трудности по отношение на комуникацията с половинката. Споровете може да са породени от вашето желание да се раздавате в името на кариерата за сметка на любовта. 

Но всичко ще се нормализира в средата на седмицата, когато настъпва силно романтичен период за повечето от представителите на зодиакалните знаци. 

Овен 

Възможно е през тази седмица да настъпи лек катаклизъм в сектора на любовта за тези Овни, които не са били в особено добри взаимоотношения с половинката си или нямат любим човек до себе си. 

Има възможност да срещнете нова любов или да постигнете невероятна хармония с партньора си. Това ще продължи до 13 септември. Възползвайте се от благоприятния период. 

Телец 

Настъпва период, в който може да има повече спорове между вас и половинката ви. За щастие, ще може лесно да разрешавате тези спорове, а що се отнася до сексуалните ви отношения, определено няма да ви бъде скучно. Ако нямате любим човек до себе си, сега е моментът да срещнете нов партньор. 

Близнаци 

Раздвижване в сектора на любовта ще има за Близнаците. Някои от вас през последните две години, които не са имали сериозна връзка, са имали моменти на романтика и застой в любовта. 

След петък Марс ще повлияе сериозно на любовния ви живот и определено той вече няма да бъде скучен и в застой. За обвързаните Близнаци настъпва период на хармония с половинката. 

Рак 

Пригответе се за любовни приключения. Ще имате прилив на енергия, либидото ви ще се покачи и някои от вас вероятно ще се влюбят. Периодът е благоприятен и за тези от вас, които се намират във връзка. Всичко това е благодарение на Марс, който в петък навлиза във вашия сектор на романтиката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: сексзодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари