Какво мъжете не искат да виждат никога в дома ви?

От какво се отвращават господата?
22 юли 2014 22:51, Мария Дуковска
13
Какво мъжете не искат да виждат никога в дома ви?
Снимка: Outnow.ch

Ако досега сте имали неуспешни връзки или нещата са приключвали, преди да се е стигнало до качествена връзка, може би е време да се замислите защо това е така! Възможно ли е да грешите някъде?

Не е задължително вината да е във вас или да грешите в отношението и подхода си към мъжете. Но има вероятност нещо в жилището ви да ги е отблъснало! Да, и това може да е причина те да избягат от вас! Ново проучване обобщава какво е в състояние да накара мъжа да се откаже от една жена само ако види апартамента й!

Новата колекция от чудесни екстравагантни обувки може и да е първото нещо, което да покажете на приятелките си, когато ви дойдат на гости, но мъжете, оказва се, се отвращават от купища обувки! Така че стилът тип Кари Брадшоу няма да ви помогне, момичета!

Кои неща трябва да покриете в апартамента си, ако водите ново гадже? Изследването е проведено в САЩ. Анкетираните са отговаряли на въпроси, свързани с това какво ги е накарало да прекратят връзката си. Ето какво отговарят те.

Странни домашни любимци

„Срещах се с едно момиче, което гледаше плъхове. Чашата преля, когато плъхът започна да се разхожда между нас в леглото!“ – Майк, 32 г.

Евтини мебели

Много мъже смятат, че инвестирането в евтини и чупливи мебели е глупаво и жените, които го правят, имат нехайно отношение и към мъжете, както и към жилището си. „Инвестирайте в реални мебели!“ – Райън, 27 г.

Кои са останалите "любими" предмети на мъжете, прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: доммъжевръзкажени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най не искат да виждат доказателства за постоянно присъствие на евентуална бъдеща тъща.Тук някой неколкократно писа, че когато се запознава с момиче, ако то е българка, един от първите въпроси, които му задава е "Сам ли живееш?" Винаги обаче пропуска да отбележи, как на младите мъже им светват очите като на котараци, когато разберат, че харесваното от тях момиче разполага със собствен апартамент и финансово не зависи от родителска подкрепа. Не че имат нещо против богат евентуален бъдещ тъст :)
5
1
 
1
 
! Отговори
мъж преди 9 години
Не ме интересува как е обзаведено жилището и какви дрехи и обувки има дамата. Но, ако на сутринта "случайно" се срещна с кандидат тъщатата бягам като бит ***.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А това пък с мебелите ме разби! Още влязъл, не влязъл и вече претенции към мебелите ми! Като не ги харесва, да ми даде пари за нови. Толкова пари съм имала, такива мебели съм си купила. Кой не иска да обзаведе дома си луксозно? Всеки.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искам да виждам чата във Фейсбука й. Лошото е че съм чат на крадене на пароли и се съблазнявам да им чета кореспонденцията на жените. Косата ми настръхва...
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бърка си в носа и пърди повече от вас, ееее, няма ка кда се получи при такива ситуации
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как са я изхлузили от там, където е вършала с тръни и нищо не е съборила.