4 знака, че сте на прав път в живота

Ако ги покривате, трябва да се гордеете със себе си
23 юли 2014 21:12, Мария Дуковска
12
4 знака, че сте на прав път в живота
Снимка: Freeimages.com

Човек лесно се влияе от хората около себе си. Ако всички останали правят нещо, той започва да си мисли, че това трябва да е правилното действие.

Понякога обаче тези влияния ни извеждат в грешната посока на живота ни….Невинаги лесните начини да се направи нещо са най-умните и правилни.

По-долу са четири знака, че сте на прав път в живота си. Ако ги покривате, трябва да се гордеете със себе си.

1. Имате спестовна сметка и здравни осигуровки

Ако имате спестовна сметка, към която добавяте пари редовно, трябва да се гордеете със себе си. Тази стъпка изглежда логична, но напоследък все по-малко хора спестяват пари, а би трябвало да е обратното. Освен това повечето хора започват да заделят пари твърде късно, тъй като се радват да харчат парите си в своята младост. Освен това е много важно да имате здравни осигуровки. Един ден ще бъдете щастливи, че сте мислили разумно „навремето”.

2. Избягвате негативните хора в живота си

Вредните и натоварващи с отрицателна енергия хора са навсякъде, дори може да имате такъв член от семейството или пък да работите с подобна личност. Ако обаче успявате да държите този тип хора по-далеч от себе си, то това говори добре за вас. Понякога това умение се придобива години наред, но по-важното в случая е, че вредните за вас хора нямат място в живота ви. Вие очевидно сте разбрали, че заслужавате да общувате само с позитивни и свестни хора.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: професияживотизбор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Wrong Way преди 9 години
Бравооооо, невероятна (поредната) статия. Мисля, че приложението и в БГ е невъзможно, а и честно казано тя не е писана за нас. Защо не напишете нещо, което сте измислили Вие и то да бъде адекватно на заобикалящата Ви обстановка.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понякога не знам как бих могъл да живея без уникално дълбоките философски съвети, които dnes.bg ми предлага така благородно.
5
1
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Излиза, че докато ви има на този свят теб и брачната ти половинка, вашето дете трябва да ви припознава и като родители, и като съквартиранти, опекуни, началници и свидетели на всичко, което се случва в личния и деловия му живот. При такъв режим ще трябва да живее до 50-60, дори до 70-годишна възраст, ако някой от родителите му се окаже дълголетник.В такъв случай, този "режим" на съществуване ще се окаже задължителен и за брачната половинка на "детето",също и за техните потомци.Ти така ли живя?
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имате ли спестовна сметка във времена, когато западните "инвеститори" ни пращат сметки за ток и парно, надхвърлящи доходите на 86% от българското население, значи сте баровци. Можете ли да си позволите да ходите на море не като сервитьори и масажистки, значи всички ви завиждат.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Bebok 1и пишете на шльокавица!
2
6
 
6
 
! Отговори
защо преди 9 години
До 2И защо трябва да си по-далеч от родителите си? Защото се срамуваш от тях? Защото след като са те създали и отгледали (само те знаят как), вече не са нужни? Защото ти нямаш нужда от одобрение на нещата които правиш? Защото по пътя, който поемаш, те отдавна са извървяли и опитът им може само да ти помогне? Или защото те ти мислят злото?
1
2
 
19
 
! Отговори
Малко са хоратаКоито преди 9 години
в днешна България могат ежемесечно да отделят пари за влог, дори и да искат.Останалите три неща човек би могъл да ги постигне, макар че млад човек с малка заплата трудно ще плаща наем,та да е по-далеч от родителите си и да не е принуден да търси одобрението им за най-малкото нещо. Да не говорим пък за това, че у нас е много разпространен един тип родителско поведение:"Докато съм жив(а), ти ще си ми дете и трябва да ме слушаш за всичко! Аз съм по-възрастен и знам по-добре! Аз ти мисля доброто!"