С какво той се отличава от другите

Нещата, които го правят специален
23 юли 2014 21:57, Мария Дуковска
5
С какво той се отличава от другите
Снимка: Outnow.ch

Ако понякога имате съмнения дали вашият партньор е точният човек за вас, има някои неща, по които може да се убедите, че той наистина е специален. Това са нещата, благодарение на които любимият ви се отличава от другите мъже и които доказват, че той наистина е достоен за вашата любов.

Вие сте истински щастливки, ако имате човек до себе си, който да отговаря на всички или почти всички от долуизброените критерии.

Ето и кои са най-честите неща, които разграничават господин Правилен от другите мъже:

1. Той знае как да ви направи щастливи.

Ако приятелят ви винаги знае как да ви накара да се усмихнете и да ви вдъхне кураж в трудни моменти, значи той определено печели точка. С него няма как да сте ядосани за дълго, защото умее да ви успокоява и да ви кара да се чувствате отново спокойни. Една от най-големите дарби на господин Специален обаче е способността му да ви накара да бъдете по-щастливи, отколкото някога сте били преди това. Сякаш е магьосник, чийто основен трик е да работи за вашето щастие.

2. Имате силна връзка помежду си.

Разбира се, има много хора, на които държите и за които ви е грижа. Ако някой ваш близък приятел се разстрои, вие ще искате да го накарате да се почувства по-добре. Ако вашият любим обаче е тъжен, вие ще страдате също, както и той. Връзката помежду ви е толкова силна, че сякаш чувствате едни и същи емоции.

3. Той има магическа памет.

Той си спомня всичко за вас, без значение кога се е случило и колко е било незначително. Специалният мъж ще помни с какво сте били облечени на първата среща и кой филм сте гледали за пръв път заедно.

Останалите може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То се отличава от другите по това, че не чете глупави статии, а чува това, което казва партньорката му.
2
0
 
6
 
! Отговори
Лиляна П. преди 9 години
Ако успеете да гепите най-богатия от любовниците си за брак, значи той е най-специалния и ви кара да се чувствате щастлива. Другото са приказки от някой холивудски филм.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А да ате!!!!!!!!!!!!!