Време ли е да смените работата?

Често боледувате и ви липсва енергия
23 юли 2014 08:27, Мария Дуковска
8
Време ли е да смените работата?
Снимка: photl.com

Кога за последен път изпитахте удовлетворение от работата? Има редица фактори, които могат да ви накарат да поискате промяна в живота си по отношение на вашето кариерно развитие, като „токсична“ среда на работа, лош шеф, ниска заплата, стремеж към развитие, който компанията не може да ви предложи и много други.

Ако вашата работа отговаря на гореспоменатите фактори или разпознавате в ежедневието си някои от следващите признаци, значи е време да потърсите нова работа.

Имате промяна в апетита

Когато човек изпитва неудовлетворение от работата или е потиснат в следствие на друг фактор, често променя своите хранителни навици. Ако намирате утеха в храната, загубили сте апетит или по-често от обикновено консумирате алкохол след работа, за да се „отпуснете“, сериозно помислете дали не е време да смените работата си.

По-малко продуктивни сте в работата, липсва страст и се отегчавате бързо

Удоволствието от работата често се изразява в допълнителен труд по собствено желание, висока мотивация за напредък в кариерата, генериране на нови идеи и т. н. Ако вие нямате търпение да приключи работният ден, не сте мотивирани, нямате желание за нови проекти и идеи, значи вече е време да си потърсите работа, която да ви удовлетворява.

Останалите признаци може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: професияработа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
13
 
! Отговори
мм преди 9 години
Ужас! При мен всички симптоми са налице.
1
2
 
11
 
! Отговори
отегчен от работа преди 9 години
Искам да стана багерист