Дойде ли краят на любовта?

Когато всичко, което ви свързва, е само секс, може би трябва да се разделите
24 юли 2014 21:58, Мария Дуковска
17
Дойде ли краят на любовта?
Снимка: Outnow.ch

Често си мислим, че връзката ни ще просъществува. Рядко някой се захваща с нова любов, без да има очаквания, но понякога не виждаме знаците, че усилията ни са напразни. За съжаление, невинаги приказката свършва с щастлив край.

Ако не можете да си отворите очите сами, не се самозалъгвайте, а помислете дали някой от следните знаци важат за вашата връзка. Ако отговорът е да и още по-лошо – ако негативните белези са много, може би това означава, че връзката ви върви към своя край!

Никога не говорите за бъдещето

Ако сте заедно вече доста време, но темата за бъдещите ви общи планове се избягва старателно, това е сигурен знак, че връзката ви просто няма бъдеще! За една продължителна и пълноценна връзка е полезно да се говори за бъдещето, за това какво ще направите заедно от тук нататък. Щом нещата не стоят така, това вероятно означава, че връзката ви е с предизвестен край и то много скоро.

Той е споменавал, че не е от типа мъже, които се женят

Мъжете, които нямат сериозни намерения, обичат да подмятат, че бракът е отживелица, че няма смисъл, защото и така си ви е добре. Ако един мъж има дълбоки очаквания от връзката ви, несъмнено ще направи всичко възможно да очертае по-ясно територията си. Това най-показно става, като постави пръстен на ръката ви. Ако избягва темата непрекъснато, е време да поговорите.

Вие поддържате отношения с други мъже за всеки случай

Нека не обвиняваме само мъжете в нехайни намерения. Жените също го правят. Ако имат съмнения дали изборът им е правилен, или пък не са сигурни в качеството и издръжливостта на връзката, някои жени са склонни да си направят план В. Щом са налице постоянни съмнения и желание за подсигуряване, те вероятно ще продължат и занапред. По-добре осъзнайте, че на връзката ви й се вижда краят!

Останалите може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато тя ви прави *ка и дори тогава не ви става, значи краят на любовта е дошъл.
8
1
 
3
 
! Отговори
Лошото е дно ... преди 9 години
Че няма статии писани от мъже за мъже за да ги поучат как той да прецени че е дошъл краят на връзката им . Виждам само статии и съвети от жени за жени . Това какво е ?
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 4Ако тя изкарва в пъти повече пари от теб, и ти плаща сметките и те командва какво да правиш и не правиш, и ти поомачка мъжкарското самочувствие какво ще направиш? Ще се фуукаш пред приятели,че си ударил десятката, а в къщи ще си по-нисък от тревата.Ако финансовият интерес е водещ вече не става дума за връзка, а за договор.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 1Ами купи пръстен и моментално ще разбереш...
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато парите говорят - любоФта мълчи :)))
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тя сама си плаща, пича е циция. Нищо кавалерско няма в него. Когато купуваш кола и когато се жениш всичко е късмет. Няма рецепта.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До #1"как той да прецени, дали тя има сериозни намерения спрямо него."Много лесно: Ако тя сама си плаща сметките, значи има сериозни намерения.
2
4
 
6
 
! Отговори
Относно втория " преди 9 години
Точно тези мъже най-лесно се женят, без да се усетят. Той е категоричен, още в началото дава да се разбере, че и дума не може да става за брак. Някое по-наивно момиче ще се чуди дали причината не е в нея самата, ще се влюби в него, ще размишлява как да го накара да промени намеренията си. С две думи, ще му прави кефа, ще страда и ще си губи времето.Майка му на катила ще реши да го жени и ще уреди всичко, а той ще рече да се прави на интересен и ще се съгласи.Изведнъж - хоп, женен и после олеле!
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак нещата са представени от гледна точка на жената - как ТЯ да прецени връзката, какво да предприеме ТЯ, за да се изяснят отношенията и т н.Времето на мъжа да не би да е по-малко ценно? Никъде не споменавате как той да прецени, дали тя има сериозни намерения спрямо него.