Мъжете, които не може да имате

Не и за сериозна връзка
25 юли 2014 23:00, Мария Дуковска
14
Мъжете, които не може да имате
Кадър от филма "Mamma Mia"; Снимка: outnow.ch

Не е тайна, че всеки иска забранения плод. По тази причина дамите често си падат по неподходящи мъже, които не могат да им дадат това, което искат. Има господа, които просто са с различни приоритети, имат свои виждания и не са готови да се отдадат на една жена.

С тях може да имате невинни флиртове и афери, но не очаквайте нещо сериозно и завинаги.

Ето и кои са те:

Лошото момче

От всички типове мъже този е най-неустоим. Някои не са толкова лоши на колкото се правят. Все известен факт е, че техните очи шарят, трудно се задоволяват с една жена, а като се добави и бурният им темперамент (или дистанцираността и нежеланието им за комуникация), една нормална връзка става просто илюзия.

Жененият мъж

Каквото и да ви говори, вие си оставате любовница. Той няма да ви посвети цялото си време, следователно вие никога няма да сте негов приоритет. Освен това се замислете – веднъж е изневерил на нея, следователно няма как да бъде верен и на вас.

Останалата част може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: мъжсекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
Последните три вида,които си изброил, никоя нормална жена не ги иска за съпрузи.Пропуснал си да отбележиш, че всяка,която има поне малко мозък в главата си, умее да прецени характера на мъжа. Стабилният характер се цени - това е основното,което прави от един мъж надеждна опора. Умната жена цени това, дори и да е съвсем млада и неопитна. Умната майка обяснява на дъщеря си колко е важно правилно да прецени характера на евентуалния жених.Може да сме суетни, но глупачки не сме (поне някои от нас)
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Офф всичко е толкова жалко в бг, че вече и жените и мъжете будим само съжаление, никакво уважение и симпатия няма и как да има като сме се превърнали в абсолютни ***- и бедни и богати. по-добре нашия ген да не се възпроизвежда именно поради това -дегенерирал до последна фаза.
8
1
 
0
 
! Отговори
nqkoi преди 9 години
До АнонименTи май не си нито едно от изброените :)
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълни глупости.Жените просто търсят човека, който например: Има апартамент, а не живее на квартира.Взима голяма заплата.Работи някаква стабилна работа, да има как да го карат да ходи с костюмчета.Или има собствена фирма.Малко по-настрана, но пак желани:*** СОТ-аджии с мускули (колкото по-***, толкова по-добре).Татуирани смешници.Постоянно изтъкващи се.Побойници.Някой си падат по гей-стила.Морски гларуси (което върви с някое от горните споменати).
6
0
 
1
 
! Отговори
Делия преди 9 години
До Анонимен 7На Найс Гая опитите не в повечето случаи, а ВИНАГИ завършват с неуспех.
5
3
 
1
 
! Отговори
кака преди 9 години
И те не могат да ме имат. Кака се ожени.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както капитализма не би могъл да просъществува без пропаганда, така и повечето мъжете не биха могли да намерят сексуална партньорка, която да забременее от тях, без да я излъжат. По това се и различават мъжете-играчи - "bad boy", от мъжете-будали - "nice guy". Мъжете-играчи флиртуват със жени само в случай, че има удобна ситуация да излъжат жената. Мъжете-будали опитват винаги, когато харесат някоя жена и опита им в повечето случаи завършва с плащане на сметката на жената.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"веднъж е изневерил на нея, следователно няма как да бъде верен и на вас"Жената не я интересува да й е верен, а да е състоятелен. А състоятелния не е верен, защото има тази възможност. Беднякът е верен. Ама за какво ти е бедняк?
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Всеизвестен" е една дума, неграмотнице. За разлика от тебе обаче, Михаелчето може да има всеки мъж :)
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези неща майката или по-голямата сестра трябва да ги обясни на подрастващото момиче, което все още нито е ходило с мъж, нито е отдало сърцето си. Но у нас само в някои семейства се водят този тип разговори. Дават й акъл "да си хване" богат мъж, или син на големец, или пък самият той да е направил кариера, да търси "момче със самостоятелно жилище", висшист,гражданин, столичанин и т.н. Никой не се сеща да й обясни как да се пази от "разбивачи на сърца",на които не им пука за чувствата на момичето