Кога мъжете са най-активни сексуално

И какво да правят след това
29 юли 2014 23:00, Теодора Драгоева
30
Кога мъжете са най-активни сексуално
Kадър от филма "Малки деца"; Снимка: outnow.ch

Ако минавате 30-те, ще трябва да ви съобщим една неприятна новина. Мъжете са най-активни сексуално в периода 25-29 години, пише в изследване, публикувано в Journal of Sexual Medicine. Към 50-те пък положението е още по-страшно.

Средно един мъж прави по 1.22 пъти секс седмично (през 20-те си говорим за поне 3 пъти повече активност в тази насока). И все пак урологът Джей Джоунс от клиника в Кливланд издава, че господата могат да имат много задоволителни и чести сексуални изживявания, ако запазят психиката и тялото си здрави.

Ето и три лесни стъпки, които ще ви позволят да се наслаждавате на интимните ласки, колкото искате, дори и след пенсия:

Поддържайте ерекцията

Най-важният аспект за добър здравословен живот е членът ви да функционира. За да запазите своята ерекция, трябва да се погрижите за тялото си – хранете се с качествени неща, спортувайте и се откажете от пушенето, съветва Джоунс.
Проучване от 2011 г. в European Journal of Endocrinology твърди, че колкото по-голяма талия има един човек, толкова по-голям е шансът да страда от еректилна дисфункция.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
активна жена преди 9 години
До Анонимен 19Точно пък тези с мускулите най-много да се харесат на другите гейчета във фитнеса.Жените не обичат мускулести буци - разберете го. Поддържайте си кожата чиста, килата в норма е и се дръжте кавалерски -това е началото на успешен лов. А нарцисите и бираджиите всъщност са едни и същи - непоносими.
16
4
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Едно време голям мерак за мандросване.От 15 годишен съм почнал.По 10-12 тека за 1 час съм правил като на всички ми ставаше(интересна работа).Обаче трудно си исках(срамежлив бях)пък и нямаше нет и компове да се отпусне човек психически и да добие увереност за живота...че като ми паднеше ум да ви зайде...***-вагинален го имах за добър ден...бях 60 кила с мокри *** и прошка не...дебел кон ***.ч няма.Сега пък много ги свалям и ми връзват пък малко ми се праска.Има начало и край!Живот-един миг!
15
0
 
7
 
! Отговори
АЙНЩАЙН преди 9 години
До ОгнянОгняне , на пръв прочит от поста ти човек би си направил извод , че прекаляваш с "Виагра"-та, но като се замисли малко - разбира , че послъгваш много.
14
0
 
3
 
! Отговори
АЙНЩАЙН преди 9 години
Всичко е относително .... и зависи от хормоналното напрежение (възрастта и здравословното състояние), както и от привлекателността на противоположния пол (и тук има аномалии ).Колкото до момента - той е точно след като си хапнал и пийнал ,и преди да заспиш .
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете са най-активни сексуално...когато жените пускат безплатно!
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, бе да - 1,22 пъти седмично - това може да е при някой загубеняк тийнейджър, който не може да си намери партньорка. Жененият мъж и след 60-те го прави ако не всеки ден, то поне през ден.
11
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете са най-активни тогава, когато имат истинска жена до себе си която да ги пали!
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е стига де.1 път седмично.Не са на добре нещата.
9
5
 
6
 
! Отговори
ДО ОГНЯН преди 9 години
...точно от рускините и украинките разбрах, че почти българският мъж е супер късокрак... не били виждали из цела Европа такова късокрако чудо.
8
4
 
17
 
! Отговори
ДО ОГНЯН преди 9 години
Бай Огняне, който го може, го може и на 15 и на 65. Който го не може, целулитът на жената му е проблем. Айде, моля ти се, да не почнем темата за размерите, че си забравих микроскопа. Мазни, потни, миризливи, мустакати и черни балкански субекти, хъркащи и миришещи на шопска салата и концентрат-реторазрядка, пфууу. Добре, че можем да имитираме виртуозно и нищо не ни пада ;)
7
0
 
26
 
! Отговори
брех преди 9 години
Тук много надарени, много талантливи, с една дума юнаци!
6
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След 30 години нивото на тестостерон на мъжа спада. Факт! Това изобщо не означава, че му се прави по-малко секс.
5
17
 
30
 
! Отговори
Огнян преди 9 години
Когато бях на 25-30 оправях обикновени българки с целулит и малки гърди, с комплекси. По-често от три пъти седмично не съм успявал. То не си е и заслужавало за такива. Но когато се позамогнах (след прехода) вече съм на 56 и мога по три пъти на ден. Ама жените са друго качество -рускини и украинки.
4
4
 
10
 
! Отговори
Марто преди 9 години
Това може и да важи за евро гейтаците ...
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето защо аз ора нивата вместо бъмзи той е дебел а нейната предпочита мен
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номер 1 е Тигър :)
1
6
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
AZ sum na 45 no vsqka ve4er ili trqbva da pravq sex ili ***