Защо жените харесват по-възрастни мъже

Не е само заради парите
29 юли 2014 22:43, Теодора Драгоева
50
Защо жените харесват по-възрастни мъже
Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас; Снимка: Getty Images

Да излизаш с много по-млад мъж все още е странно, макар че през последните години е и модерно благодарение на холивудските тигрици, които си хващат много по-млади гаджета. Масовото явление обаче е точно обратното – жена с доста по-възрастен мъж. И докато веднага в главата ни идват думите: „Тя е с него заради парите”, това не е съвсем така. Има и ред други причини, поради които момичета си търсят по-възрастни половинки.

Ето и кои са те:

Сиво в косите

Има нещо много изкусително в леките сиви нишки в косите. Ако не ни вярвате, помислете си за Джордж Клуни. Повече от десетилетие той е с посребрени коси и жените се редят на опашка за вниманието му.

Повече опит

Съвсем логично, по-възрастните мъже са с по-богат опит в леглото и са далеч по-добри любовници. Има и нещо друго. Жените не харесват атрактивни мъже, а такива, които са харесвани от красиви жени.

Повече пари

Един по-възрастен мъж е по-вероятно да има собствен бизнес, стабилна професия и дори да е натрупал някакво благосъстояние.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
А защо ние харесваме млади жени?
35
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Относно снимката Майкъл Дъглъс я разкара тази, защото е алкохоличка и му съсипваше нервите.Човекът е доста по-възрастен, пребори с е с коварна болест, но с такава използвачка е по-трудно.В тази връзка той е стойностния човек, а жена му капризна алкохоличка
34
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стругар и шофьор гладен не познавам.Обаче на богаташа като фалира и банката му вземе всичко се самоубива,синът му наркоман не пълен неудачник, не може да се хване на никаква работаи на жени-съпруги залепили се за такива не им излизат сметките.На първо място за един мъж е:1.Да има достойнство и позиция по всеки въпрос.2.Да постига всичко сам дори и да е нещо скромно т.е. да не разчита на наследство и т.н3.Да стои далеч от алкохола и приятели ***
33
11
 
9
 
! Отговори
до 29 и 30 преди 9 години
Докато той е до 35-36год. може и да ти е добре, но си помисли като станете - ти на 33 примерно, а той на 45. Е, тогава вече ще се разминете и младите "лигльовци" ще ти се сторят доста по-интересни от приятеля ти, който вече ще минава в графата "чичко". От опит ти го казвам. Не се заблуждавайте, дори в Холивуд, където има много блясък, слава и пари, и там не издържат тези връзки. Природата си знае работата, няма как такова нещо да просъществува дълго.
32
1
 
15
 
! Отговори
Ученик на 17 г преди 9 години
След като изчетох коментарите разбрах че небива по никакъв повод да се обвързвам защото ако днес харесвам едно утре ще харесвам друго.Също така разбрах че секса е хубаво нещо когато е дискретен като така може да го правиш с приятелка на приятеля си-както с лели-комшийки и баби с които да се разтоварвате в *** ежедневие.Един вид никой няма да разбере като така не се налага да се дават пари и после да се карате от ревност.Благодаря ви за споделеното.Няма да задълбавам в една връзка-няма смисъл.
31
1
 
29
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
жените търсят сигурност,в наше време това ще рече-пари..пари и пак пари. Никоя жена не мечтае да живее със стругар или шофьор...всяка търси нещо по-така...т.е. пари...пари...пари
30
1
 
9
 
! Отговори
ЕХХХ преди 9 години
До Мартин-ВТ"Любовта свърши в дома". "Забавлявам" Простичко си го казал и ясно. Не може да свърши нещо дето не го е имало. И сега продължаваш с новата ти играчка. Не се оплаквай, ами постъпи достойно най-накрая и порасни г-н Забавление.
29
5
 
22
 
! Отговори
Наблюдение преди 9 години
В действителност жените въобще не понасят по-дърти мъже, особено ако поживеят няколко години с тях. Преди съвместното съжителство разликата във възрастта изглежда "очарователна", но след това става тежко бреме, а пред обществото двойката се чувства длъжна лицемерно да демонстрира колко е щастлива. И взаимната зависимост определя дали ще лъжат до гроб, че са успешна двойка "въпреки разликата" или всеки откровено ще си търси щастието.
28
11
 
24
 
! Отговори
Горан преди 9 години
А, бе мани! Дърт козел, млада върба лющеше! Буквално! :)))))) Както и да го обясняват, нито е естествено, нито е природно!
27
2
 
26
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Моята жена е 50 години по-стара от мен, но тя е видяла Ленин когато е била малко дете!
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горaне пaри търсят *** бе, пaри, сигурност, и aко е възможно вдовишко бъдеще. Еднa жененa ми викa, искaм дa живея нa зaпaд, aмa с тебе хa, хa, хa И що с мене мaри? Ми щото знaе, че тaм ще мие дедовци до припaдък, или тук ще брои пенсиятa нa мъжa си зa хлеб, пък aз си имaм зaнaят, който и тукa и тaм се плaщa добре. И кво излизa, aз дa бaчкaм, a кинтите зa мaцкaтa, егaти му и дaлaверaтa, дa си стои при дедкaтa, упс мъжa и!
25
8
 
13
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Аз имам много добро мнение по въпроса :)))) Жените харесват по-възрастни мъже, щото грам не са в час, такива дето с извинение се загаджват с баща си, не може да са съвсем нормални. Има им нещо на психическа основа, според мен едипов комплекс ги мъчи, и те търсят всъщност мъж, който да им е като баща.
24
3
 
21
 
! Отговори
До Студент-сф-21г. преди 9 години
Ей, Студент, сапикясай се! Как се виждаш с нея след 15-20 години? Ще внимаваш нощем да не й глътнеш кастанета в чашата с вода. Сексът с баба е и по-евтин, не се дават пари за контрацептиви. Може пък и да е имотна баба...внимавай да не я умориш от секс...
23
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е само заради парите, да. И заради яхтите, диамантите...
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен това наистина доста от момчетата на моята възраст изглеждат добре, но са ужасно суетни и се интересуват само от външния си вид и постоянно сменят жените. Предпочитам да съм с не толкова красив и перфектен мъж, но мислещ и за много други нещо освен за плочките на корема си и с коя да ми изневери тая вечер. Винаги има изключения, така че не слагайте всички жени под общ знаменател. Естествено ако даден мъж е по-добре финансово няма да е зле, но не това търся аз в мъжете. :)
21
9
 
25
 
! Отговори
........... преди 9 години
Ами не е само заради парите! Аз съм на 22 години, моят приятел е на 34. По принцип мен не ме притесняват годинити, по-скоро си исля какво ще кажат хората....Мога да ви кажа аз защо винаги откакто се помня съм харесвала по-големи момчета. Просто тези на моята възраст и малко по-големи в моите очи са недорасли лигльовции, държат се като деца в първи клас понякога, не искат сериозна връзка, а само секс и т.н.Аз искам сериозни отношения, не постоянно сменяне на партньорите. Парите не ме интересуват.
20
1
 
17
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Абе то и на село са се дръти ама ни ена мома млада ней дошла да пристане бе,па инак сме даже по-убави от тия набори на снимките дет са пъчат кат пуяци с младото до тех,еее немаме си къщи с много кревати за търкаляне щото и един ни стига,немаме си по пет файтони щото пак един ни стига и такива костуми не аресваме щото ша на спъват кат си работим по дворат бе,а пък и за кво са ни таквиз на нас бе,то по цел ден ша са протегат и никаква работа нема подхванат-айде да си седат тамка
19
2
 
53
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
Не ми е известно някоя манекенка да се е хванала с някой пенсиониран научен работник с 200 лв.пенсия и боксониера в Люлин
18
6
 
15
 
! Отговори
до Мартин ВТ преди 9 години
15 год. си е голяма разлика както и да я погледнеш, без значение кой от двамата е по-големият. Рано или късно се разминавате...
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости на търкалета. Жените не харесват по-възрастни мъже, просто в определн момент от живота им ограят ролята на татковци, които ги финансират и пазят, но мине една жена 35г доскоро "интересният" 45-50год. мъж вече си е изпял песента.