Какво мислят жените и мъжете за изневярата

Новите тенденции във взаимоотношенията
31 юли 2014 23:00, Теодора Драгоева
44
Какво мислят жените и мъжете за изневярата
Kадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch

Докато само преди няколко десетилетия изневярата като че ли е била запазена марка само за мъжете, то нещата днес стоят по много по-различен начин.

Вече няма да се приеме като изключение, ако една жена реши да изневери. Всъщност отдавна вече не важат двойните стандарти между половете, поне не по отношение на този въпрос.

Днес колкото често чувате или ставате свидетели на случаи, в които мъже изневеряват, толкова често се сблъсквате и със случаи, в които представителките на нежния пол правят същото. Както вече е известно, причините, заради които жените и мъжете изневеряват, са различни.

Господата са подтикнати по-скоро от своето желание да си докажат, че още ги бива, а изневеряващите дами искат да запълнят някаква емоционална празнота по този начин. Как обаче се чувстват двата пола по отношение на изневярата? Резултатите от ново проучване определено няма да се харесат на безнадеждните романтици. Ето ги и тях:

Изневярата не е нещо лошо – освен ако не ви хванат. Парадоксално е как хората мислят по отношение на изневярата в зависимост от ситуацията. 82% от анкетираните са заявили, че имат нулева толерантност, когато става въпрос за подобна измама. Почти същият процент обаче са на мнение, че биха изневерили, стига това да няма никакви последствия.

Някои видове изневяра са позволени. В същото време половината от анкетираните мъже и жени са споделили, че вярват, че винаги има някакви основателни причини, заради които човек изневерява. Например, ако „връщате“ на гаджето ви, който пръв ви е изневерил, вашата измама е оправдана и не се брои. Интересно откога двама партньори, които си изневеряват, имат стабилна и здравословна връзка?

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
17. Да тоя "дари".Може да ти каже че е бил с тъща си , с дядо си , изобщо развинтена фантазия!Веднаж го питах, ох какво сте щастливо семейство, Женати с кого е ?
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Легнал си мъжа с друг мъж, харесало му и минал на другия бряг. Жените не са така, може шкуркат цяла нощ, но не отиват на другия бряг. Те не прави ли секс, защото мъжа станал гей.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аха....., Жените го могат и правят цял живот. Мъжете, докато са млади и до време.
26
4
 
2
 
! Отговори
Jena na 61 преди 9 години
Млади жени,ako не ви уважават и по някаква причина не може да се разведете,ako сте намерили cродна душа,не се колебайте.Aз ЦЯЛ живот съм имала само съпруга си,a изглеждах чудесно,имах много обожатели,но не го направих.He cъм уважавана,ot 20 години не правим секс,и сега се подържам и какво от това.Cега осъзнавам цялата глупост на поведението ми,но на тази възраст е вече късно.Човек е млад само веднъж!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има такива жени стигат до крайности. Започва лежерно да го натиска да се разведе, след това да и направи деца да и е по-сигурен и чрез децата да го цоца за пари. Терори неговата жена и деца, като го настройва, срещу тях, така е напълно обсебен от нея, в един момент. Децата и жена му бивша са много далече от него и вече той не е част от зивота им. Други жени не развалят семейства имат връзка, но тя е много дискретна, за да няма наранени и драми.
24
1
 
2
 
! Отговори
влюбена преди 9 години
По принцип лошо няма стига да не се засяга останалата част от семейството и да не се задълбава , а интересно в последно време мъжете са станали по -влюбчиви , като калинки.Само незнам как биха реагирали половинките ако се изневерява със своя пол.Една приятелка хвана мъжа си с друг мъж в тях и сега не иска да погледне мъж!
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди години, мъжа си хваща гадже жени се за нея. Минават 10-15години, вижда се с въпросната жена, която му е била просто приятел. Но, след толкова години се случва нещо повече между тях. В момента той е влюбен, като ученик, а тя...., тя си живее живота. Тя го върна в първи клас, без да е желала да го наранява. Но, ето, че се случва и това без значение на колко си години и след колко години.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не са извършили тежко криминално престъпно деяние? Хареса ли са се прави ли са луд секс, но започват да имт чувства. Правят любов, не убиват хора. Обичат се! На това ли казваш резил!?
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мечтите на Дари, за умрелия и вуйчо. Перото на автора с неисъществените си мечти. Нека пише и дерзае.
20
0
 
15
 
! Отговори
тиква гъдулка преди 9 години
Абе хора - всичко е до хормони, психика интелект и от там-самоконтрол. Човек прави избор, когато е свободен духом и телом. Просто трябва първо да мисли, а после да действа и винаги да е готов за последствията от действията си.Изневярата е тъпотия, защото кара партьора ви да се чувства нежелан сексуално и от там губите далече по-важни неща...Ако не искате някого - разделете се с него...не бъдете мишоци.
19
2
 
5
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
Иво, елементарно е! Бройката не се засича,защото обвързаните мъже най-често изневеряват с необвързани жени, а за последните/логично е!/, тази връзка няма как да се брои изневяра.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 19Умните мъже намират начин да изкарат кинти; умните жени също, но им се плащат 50% по-ниски заплати по принцип. Но както и да е - и с кинти и без кинти, кофти хората си остават сами...
17
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aбе жените са си основно за праскане и който се мъчи, да изнамери нещо друго, с голяма вероятност може да сбърка :)))
16
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До галактикаДобре, че използваш сложни съюзи за причина под условие, това оправдава неточността във фактологията ...ако,ако...ама това го има само по филмите и в приказките за малки деца, съжалявам! п.с.Има и приказки за големи, но това е друга тема...;-)!
15
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек кат има кинти, жените сами го намират! Тъжна истина , но истина...ех *** кинтииии, кинти, кинти и пак кинтиииии...друго няма!
14
0
 
17
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Гениална мисъл - "толкова често се сблъсквате и със случаи, в които представителките на нежния пол правят същото" Теди, мъжете да не изневеряват с кози или други подобни? Много ясно, че колкото са изневерилите мъже толкова са и изневерилите жени. Освен в случаите на групови изпълнения когато бройката не е равна.
13
0
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Хайде на бас, че "Дари" (6) е ник на някой мъж. И друг път е писал абсолютно същия текст. Няма да се учудя, ако се окаже, че това е същият, който използва и ника "***". Но може да е и някой друг форумен герой.
12
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двама души за да са заедно не е само до любов а и до идеали и принципи. Изневериш ли веднъж, следва дваж, триж и т.н. В днешно време 90% от жените са ***, а 90% от мъжете нерези. Много е трудно да се намерят двама души които не са такива. Не е ей така дай да я прасна тая щото е красива уж само веднъж пък... Както и за жените, заприличал им някой на Брад Пит и айде... Безволеви ***!
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 16 Абе едно кръшване - как да е - грешки стават. Ама да не стане "от грешки на растежа към растеж на грешките"... Че на работа стана нещо подобно - дойде нова колежка, единия колега се оказа нейна стара тръпка от студентството - уж приятели, уж "нищо сериозно" - накрая си развалиха семействата - и двамата с по две деца (че и големи)... дет се вика на по 45 години станаха за резил. Кат не можеш да го правиш без да те разбере никой - по добре си дръж гащите обути
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато не даваш на един човек това което той очаква от теб - рано или късно ще го потърси на друго място!