Едни от най-рисковите секс пози

В банята рискът е най-голям, независимо дали сте във ваната, или изправени
30
Едни от най-рисковите секс пози
Снимка: freeimages.com

Сексът винаги е по-вълнуващ, когато в него има разнообразие. Има много варианти, чрез които може да разнообразите вашия сексуален живот, да изпитате голямо удоволствие и да се сближите още повече с партньора. 

Сексиграчки, секс ролеви игри и т. н. и, разбира се, разнообразие и експериментиране в секспозите. Но последните често освен удоволствие могат да крият риск от наранявания. Вижте кои са едни от най-рисковите секспози. 

Секспоза „Ездачка“ 

Една от най-любимите секспози на мъжете и на голяма част от дамите също е рискова. В тази поза жената определя ритъма, дълбочината на проникване на пениса. Ако вашата партньорка е приклекнала върху вас, трябва да има силни и здрави мускули на ръцете и краката. 

При едно малко колебание в баланса на тялото тя може да се наведе рязко напред или назад, което да доведе до болка, дори фрактура на пениса. 

Секс поза „Количка“ 

Характерно за тази секс поза е, че жената е наведена и с гръб към партньора си. Единствената опора са ръцете й, които са опрени на пода. Краката и са във въздуха, придържани от партньора, който трябва леко да приклекне, за да може да проникне. 

Тук също се изисква добър баланс и от двамата партньори. Секспозата крие риск както за мъжа, в случай че загуби равновесие, така и за жената.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
9
 
! Отговори
norges преди 9 години
Най-рисковата поза: Тя в кухнята наведена над масата кълца салата, аз отзад я ... като в "количката", мъжът и се провиква от хола: Айде ***, колко време ще чакам салатата.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не бих отказал една лека фрактура от авторката каквото и да означава това
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-опасната поза е "родео":Жената възсяда мъжа, стиска го с все сила за тестисите и се опитва да се задържи 8 секунди.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаела Лазарова е любовник теоретик.
14
3
 
10
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Ако ти е мек по-скоро ще го върже на възел отколкото да го строши
13
2
 
12
 
! Отговори
До 12 преди 9 години
И аз чувах, че било възможно да се счупи. Не знам как, но явно, че се случва на някои.
12
3
 
16
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
На височките момичета с дълги крака им е по-трудно да са клекнали над теб, затова предпочитат да са коленичили, когато практикуват тази поза. Освен това, така могат да продължат повече време, а ако са клекнали се уморяват по бързо. Също така, ако е коленичила, по-добре успява да се нагласи така, както на нея й е най-приятно.
11
3
 
49
 
! Отговори
Путьо преди 9 години
Рискова е и секс поза костенурка ,ако жената няма каска на главата.За тези които не я знаят: жената се навежда на задна под една маса и мъжътй го вкарва ,тя си подава главата под масата от другата страна и той я удря с черпак по главата ,за да с върне надзад.
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо, АМА ИЗОБЩО не ме учудва, че И ТАЗИ "статия" е написана от Михаела Лазарова. И какви са тия простотии, че в поза ездачка като се наклоняла напред можело да причини болка или фрактура на пениса? Тая Михаела явно секс не е правила, затова само чукане й е в главата.
9
2
 
29
 
! Отговори
нея преди 9 години
Винаги, когато чета статия тук, в коментарите има по-подходящи автори от написалият вече... и за това пари получават?!
8
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За жената най-гоемия риск в секса не е позата, а финансовото състояние на мъжа.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе това е като един сексолог , завършил в Гврмания . Обясняваше как да си оправим семейния живот, като с мъжът ми например -извикаме още един мъж в леглото ни. Хей, що Сандра Вулок, като разбра ме мъжът и е при друга , не ги извика ,и тримата да са в едно легло. Вестниците писаха , "екипът й така го е изолирал, като изрязан рак ". Той е бил до тук ! А в България какви ги говорите :" Готови ли сме за тройка ".?
6
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаелоооооо Михаелооооооо... пак я свърши като кучето на нивата, Михаелоооооооо ***
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На някои хора им е много бурен секса. Автора се чуди какви да ги съчини. Просто е между тях прехвърчат флуиди достатъчно за да се получи бурен секс. Какви са тези колички и изгъзици?
4
4
 
7
 
! Отговори
доволен преди 9 години
Я, тая пак се появи. Вече се радвам на бъдещите коментари
3
5
 
8
 
! Отговори
Вярно ли ? преди 9 години
Ох, е какво е това разнообразие ?Да не ни накарате да ходим в СПОРТНА Зала , " секс "- да спортуване с партньора си и чак да му счупя пениса ? Отврат ...Що не си стоим в леглото , и да се обичаме ?
2
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брех да му се невиди..значи в поза "ездачка" (която за мен е най-любимата ми поза, но когато жената е клекнала и се нахлузва върху мен, а не коленичила) се чудя как ще ми натроши онази работа даже и да изгуби равновесие и се изниже рязко от к.ра ми. Друг е въпроса, че когато е клекнала жената си опира ръцете на гърдите на мъжа и няма как да залитне. Абе кой ги съчинява тия тъпотии бре?
1
6
 
2
 
! Отговори
х преди 9 години
Добре е че печелившият не е от свищов,дано никой от свищов да не спечели и много по-малко от тази сума!