Защо си струва да се срещате с приятел

Въпреки че много хора ще бъдат против подобно решение
1
Защо си струва да се срещате с приятел
Kадър от филма "Винаги в същия ден"; Снимка: outnow.ch

Приятелите са приятели, гаджетата са гаджета и любовниците са любовници. Много трудно някой човек може да промени своята „категория“, след като веднъж е попаднал в нея. Въпреки това не липсват изключения от правилото. Например не е невъзможно да намерите любовта в лицето на един от най-добрите си приятели.

Макар че повечето хора са предубедени към подобни опити, има няколко добри причини, заради които си струва да се срещате със свой приятел. Разбира се, преходът от просто приятели към двойка може да бъде малко странен в началото, но не се знае колко хубаво може да стане след това.

Ето и няколко основателни причини, заради които си струва да опитате да бъдете двойка със свой приятел:

1. Той знае всичките ви лоши страни. Както и вие неговите. Нали знаете как в началото всички хора се правят на по-добри и мили, отколкото всъщност са? След известно време обаче тъмните демони излизат наяве и човек показва истинската си същност. В тази ситуация обаче не трябва да се притеснявате за подобно нещо, тъй като с приятеля ви достатъчно добре се познавате. Това ще ви спести много разочарования и нерви.

2. Запознати сте със своите любовни истории. И сте ги приели. Няма да има нацупвания за това с колко мъже сте били вие или с колко жени се е виждал вашият приятел в миналото си. Освен това двамата сте напълно наясно с грешките на другия, от какво има нужда всеки от вас в една връзка. По този начин няма да губите време, докато опознаете човека отсреща, а ще бъдете напълно подготвени за едни зрели взаимоотношения.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.