5 неща, които трябва да спрете да правите във връзката

Ревнувате ли за глупави неща?
Обновена: 20 авг 2014 22:59 | 20 авг 2014 19:09, Михаела Лазарова
7
5 неща, които трябва да спрете да правите във връзката
Снимка: Outnow.ch

Когато претърпим няколко неуспешни връзки, често сме склонни да се успокояваме с това, че просто партньорът ни не е бил подходящ. Но идва един момент, в който някак все неподходящи мъже се навъртат около нас! Странно, нали? Може би причината е някъде в нас? 

Напълно възможно е! Кои са най-клишираните навици, които мъжете мразят и които ви пречат да изградите здрава връзка? 

Не изразявате искрено онова, което мислите 

Не е особено здравословно, ако през повечето време казвате: „Да, добре съм!“ и „Няма значение...“. Мъжете са прями същества и обичат назоваването на нещата с истинските им имена. Ако все още не сте научили този урок, време е да си вземете поука. 

Така и за вас ще е по-лесно. Никой не чете мисли в крайна сметка. Изговаряйки всичко, което ви мъчи и не ви харесва, ще направи отношенията ви по-здрави и смислени. А е и по-цивилизовано. 

Ревнувате за глупави неща 

В началото е забавно, има тръпка, ревността ви прави сладки и уязвими. Така много жени засвидетелстват любовта и вниманието си към половинките. Но прекаляването с ревността, и то за дреболии, може да се окаже сериозен проблем. 

Ако ревнувате от всичко – от майка му, от приятелите му, от футболните мачове – постепенно ще изгубите сърцето му.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Кито преди 9 години
Постоянно я лъжа, че имам пари в банката . Тя е толкова щастлива, прави по цял ден сметки за какво ще ги похарчим . Не ми дава сърце да и кажа истината. Толкова се старае, като ми прави орална любов . Като разбра за парите и се старае много , аз я обичам . По-рано го правехме един път в месеца, сега всяка вечер, предполагам, че ме обича повече .
5
0
 
1
 
! Отговори
Наско Бургас преди 9 години
Не мога да спра да изневерявам на жена си. Всички колежки полудяха след, като жената забременя. Аз да не съм от желязо . Едната си турила едно огромно деколте , другата една къса пола и все нещо вади от долните рафтове, друга все се залива с кафето и ходи по сутиен , друга взе че се изруси, и все ме пита дали не се е оцапала с червилото, като си е слагала на устните . Не ми стигат парите за презервативи .
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мечтай си! до1
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големи хора, а се ревнуват. Толкова ли нямат какво по смислено нещо да мислят и да правят. Недоверие, като, малките деца. Щом има ревност, значи има Забежка. Лъжи. Някой здраво си хойка. При едни нормални взаимоотношения няма такова нещо. Хората си вярват, преди всичко, изслушват се един друг говорят, споделят. Ревността е недоверие към партньора.
2
0
 
1
 
! Отговори
Усмивка преди 9 години
Надявам се автора на статията, да е толкова пълен с идеи наистина и да спазва сама съветите, които дава!....."Не изразявате искрено онова, което мислите" Авторката искрена ли е?"Мъжете са прями същества и обичат назоваването на нещата с истинските им имена."- от "прямота" всичко в България пропадна- взаимоотношения на всички нива."Ревнувате за глупави неща"- ревността е присъща на определена категория същества, недораснали за връзка, ама им се иска!..........................Усмивка!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно е прекалявате,човек и с комшийките не може едно кафе с райберче да изпие