Как да се поучите от неуспешните си връзки

7 неща, които трябва да запомните от лошия си опит
20 авг 2014 23:11, Теодора Драгоева
12
Как да се поучите от неуспешните си връзки
Kадър от филма "Stuck in Love"; Снимка: outnow.ch

Любовните раздели са нещо много неприятно и често са тежки за преживяване. Именно затова е добре всеки път да си вадите поуки от тях, анализирайки миналото си с този човек. Не губeтe вяра в истинската любов.

Не позволявайте скръбта да превземе душата ви. Трябва да знаете, че отношенията ни дават възможност да растем духовно и да получаваме нови и скъпоценни преживявания. Тези, които си мислят, че са си изгубили времето с грешния човек, не са прави, защото те са разбрали много неща за страховете си, за своята същност и за значението на истинската любов.

Ето и 7 неща, които трябва да запомните от неуспешните си връзки:

1. Всеки има нужда от лично пространство

Много хора смятат, че истинската любов означава, че те трябва да прекарват по 24 часа на ден заедно с лицето, което обичат. Такъв график ще ви накара да загубите своята идентичност в доста кратък период от време. Не забравяйте, че всеки има нужда от малко свободно време и пространство, за да задоволи личните си нужди и да направи нещата, които го карат да се чувства жив.

2. Периодът на влюбване е временен

Този прекрасен период обикновено ни ​​кара да летим на крилете на щастието, но за съжаление, той свършва бързо. Тогава влюбеността би трябвало да се превърне в истинска любов. Любовта е тогава, когато човек е готов да сподели и добро и лошо със своя партньор, приемайки го с неговите плюсове и минуси

3. Другите хора не ни принадлежат

Ние живеем в демократичен свят, където хората са свободни и имат равни права и отговорности. Освен това те са независими. Без значение колко дълго сте били заедно с половинката си, вие трябва да сте разбрали, че този човек не е бил ваша собственост. Хората, които наистина се обичат един друг, се уважават и избягват да се контролират.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората, които наистина се обичат един друг, се уважават и избягват да се контролират.-------------------------Тоест не се познават. Това е женската част на историята Когато жената опознае напълно мъжа, той става безинтересен! И съответно - ненужен!А при мъжете е доста по-различно - докато жената е красива и добра, всичко е ОК, обаче променят ли се тези неща се отива към търсене на други ...
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Анонимния ***, който апостофира Дидо със сигурност е жена. Изобщо и не си направи труда да вникне в това, което е написал той. Само повтаря кифленската си мантра...
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дидо, осигури финансова стабилност на една жена, при всякакви обстоятелства. Работеща, неработеща. Спокойствие да се чуватва добре в кожата си. И спокойно да си отглежда децата, уверявам те, че никоя жена няма да те напусне или да пожелае развод.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дидо, много неуважително, много обидно е мъжа да си е и като ерген. И да си е взел прислужница, жена с която да спи килкото да не е без хич. Да ти отглежда децата, възпитава, а ти нищи да не направиш за тази жена, през цялото си жалко съществуване. С подовно отношение към която и да е жена, няма да се задържи дълго. Жените обичат стабилни мъже.
8
0
 
4
 
! Отговори
мангоджери преди 9 години
Да взема и аз да кажа две приказки :) чувствайте се като Бог в собственият си живот, правете това, което ви се прави, пробвайте, радвайте се, грешете, плачете ........ щом има чувство, значи нещата вървят. Лошото е когато чувството изчезне, заради измислени правила, от вас или от някой си там, провокирани от страх.
7
2
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 9 години
Правите семейство, в живота не са само купони, пиене, ядене, почивки .Трябва да се ходи на работа, парите да не се пръскат за простотии . Жена която не е пораснала и при първия проблем се е мятала на друг мъж, жена която смята, че парите на мъжа са общи, а нейните са само нейни е *** .За съжаление така са възпитани и са свикнали . Когато правите секс, тя смята че си е изработила похарчените пари на мъжа, стар навик от младостта . То затова има много зарязани жени с деца, няма нищо случайно
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дидо, остави в този скъп живот жена си, приятелката си, без пари и работа и ще я видиш един ден, мъртва. Това, което говориш е лудост, един изключително *** мъж може да направи така непростима грешка в живота си.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дидо, ако искаш брак всичко е общо. Ако не можеш да се простиш с ергенския живот. Не си прави труда да си търсиш жена след като ще я правиш нещастна. А и децата ти ще бъдат свидетели на всичко това как обричаш майка им и тях. Някои мъже не стават за семейство. Жените, около тях, много си патят, мълчат, а само те си знаят какво им е.
4
2
 
4
 
! Отговори
Дидо преди 9 години
Ако искате да имате човек до вас на когото да имате доверие . Трябва да се държите като сериозен мъж . Оставяте я без пари, ако си тръгне значи е ***, ако остане значи се надява после да и дадете пари, значи е *** .
3
1
 
2
 
! Отговори
ПенкаБоковаБорисова преди 9 години
Аз живея до пожарната ....майка ми там си ме е родила ! Всяка вече е била с различен алфа-мъжкар ! кАзва ,че ....е лесно да се поучаваме от грешките си три сестри сме все от нощните смени на различни пожарникари и майка ми вече не греши !
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ще го кажа: Ценете това, което имате не бъдете толкова критични към половинките си.Да не ви е яд един ден.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поуката е следната: докато си млад граби от живота колкото можеш,после живота те заграбва и потъваш в сивото и скучно ежедневие.