Как да разберете дали това е жената, за която трябва да се ожените

7 неща, на които трябва да обърнете внимание
21 авг 2014 22:22, Теодора Драгоева
7
Как да разберете дали това е жената, за която трябва да се ожените
Kадър от филма "Сватбен агент"; Снимка: outnow.ch

Всеки мъж бива привлечен от различен тип жена. Все пак има няколко общи признаци, които могат да покажат на всеки представител на силния пол дали в лицето на настоящата си приятелка най-накрая е открил жената, която да направи своя съпруга. Ето и кои са те:

1. Той трябва да ѝ вярва.

Доверието е ключов аспект във всяка връзка. Когато единият човек умишлено нарани другия, това доверие обикновено се разпада. Болката оставя белези, някои от които никога не могат да бъдат заличени. Ако мъжът е намерил жена, на която има доверие, която никога не го е карала да страда умишлено, то тя е достойна да стане негова съпруга.

2. Тя трябва да има позитивно влияние в живота му, а не отрицателно.

Когато човек е влюбен, той трудно може да разбере дали половинката му има добро въздействие върху него. Факт е, че любовта заслепява и разсейва, но ако мъжът обърне внимание на интуицията си, той ще усети дали любимата му му влияе положително. Тя трябва да го подкрепя, да го критикува конструктивно, да му помага в научаването на нови неща, да го мотивира да върви напред, да го подтиква да бъде по-добър човек и т.н.

3. Животът на мъжа с тази жена трябва да е по-добър, отколкото е без нея.

Ако оставим емоциите настрана, жената, за която един мъж трябва да се ожени, е тази, която добавя стойност към живота му. Преди да поиска ръката на половинката си, мъжът трябва да се замисли дали животът му преди появата на любимата му, не е бил по-хубав и смислен. Ако това е така, той не трябва да избързва с брака.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
6
 
! Отговори
Кирил ПОПА преди 9 години
"Как да разберете дали това е жената, за която трябва да се ожените"Ако надуе корема още първия месец от запознаването с вас .Значи ви обича много и е харесала дебелото портмоне .Няма отърване.......
4
0
 
1
 
! Отговори
панчо преди 9 години
как ме е яд че го нямаше това преди 15 г. егати глупостите ха ха
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как да разбере жената, че мъжа с Бялото магаре е за нея?
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Походи малко с нея поживей. Отсъствай от дома, прибирай се късно, ходи с приятели, събирайте се с приятели. Ходи в командировки от това, ако не стане ясно , дали ще ви бъде или не.
1
0
 
2
 
! Отговори
до кюпека бъмзи преди 9 години
*** от капалъ чаршъ ли ги купи