Тайните на добрата любовница

Целува се добре...
21 авг 2014 23:00, Михаела Лазарова
36
Тайните на добрата любовница
Снимка: Outnow.ch

В любовта мъжете и жените търсят едно и също - перфектния любовник. Има редица показатели, които могат да подскажат на една жена, че насреща си има страстен любовник. Но кои симптоми издават добрата любовница?  

Има усет към храната 

Мъжете избягват жени, които не знаят какво искат, дори когато става въпрос за избор на храна. Добрата любовница е уверена в изборите, които прави и в моментите, когато сте я поканили на ресторант.  

Според специалисти човешките вкусове в леглото са също толкова разнообразни, колкото и вкусовете към храната. Някои жени предпочитат японска храна, а не обичат пица. 

Така е и в секса. За някои жени стимулирането на гърдите например е силно възбуждащо, докато други биха искали да бъдете по-деликатни във всяко едно отношение. 

Днешните дами определено не са срамежливи, а добрите любовници са взискателни както към вкусовете на масата, така и към тези под завивките.  

Тя се храни възбуждащо 

Мъжете обръщат внимание на по-голяма част от жестовете и маниерите на жените. Това как се храни една дама, как борави с приборите, може много да подскаже за нейната сексуалност. 

Ако тя се храни бавно, наслаждава се на всяка хапка, оценява всеки вкус, то със сигурност е не само страстна любовница, но и жена, която обичат да прави любов дълги часове. 

Добрите консуматори на масата са достатъчно добри и в леглото.  

Любимият й сладолед я издава 

Според специалисти всеки може да открие перфектния любовник според избора на сладолед. Тези, които са любители на ледената страст с вкус на кафе, са драматични, изкусителни и големи романтици. 

Те най-добре се съчетават с любителите на ягодов сладолед. Любителите на ваниловия сладолед са емоционални и изразителни. В любовта най-добре си пасват с тези, чийто любим сладолед е шоколадовият с парченца шоколад и ядки. 

А ако любим ваш вкус е този на мента, потърсете дама, която обича шоколадов сладолед със заливка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: секслюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
11
 
! Отговори
силвия преди 9 години
Добрата любовница я прави добрия любовник.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
..... И с такава любовница, е умрел от глад.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прави се на Итлалиянец с неговата бони(макар за другите да е обща) и ходят със перуки. Ти......, това от кой филм гледа? Нищо не иска да намекне по отношение на сека, ако това си милиш(кой какво си мисли)Иска да ти намекне, че е много гладен?
21
0
 
4
 
! Отговори
сладоледенспециалист преди 9 години
за подробности се допитвайте до най-близкия продавач на сладоледи. без да съм сексист ще кажа, че продавачки не стават, понеже ще си издаде тайните и тогава това няма да бъдат вече никакви тайни. добрите консуматори на масата са добри и в леглото, стига конструкцията му да може да издържа такава двойна тежест. данните за товароподемност можете да откриете в книжката "експлоатационна употреба". ако полива спагетите си обилно с кетчуп - внимавайте. може би иска да ви подскаже нещо деликатно...
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно е това. Каквато и да си по визия, мъжа, ако те Обича и раздрусана ще те Обича. До СВЯТ
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това някакви норми ли са,които трябва да покрива?Или тези неща да ги пази в тайна?Не разбирам хем е тайно ,но статия се пише.Това от нечии личен опит ли?
18
1
 
8
 
! Отговори
СВЯТ преди 9 години
НАЙ КРАСИВОТО НЕЩО Е ЖЕНСКОТО ТЯЛО ...АКО Я ОБИЧАШ ..
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моята е блестяща в поемането на салама отзад. Не е много, но мисля, че е едно от важните качества и на мен ми е достатъчно, за да си я ценя като любовница.
16
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Михаела, ти покриваш ли тези критерии ?
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста глупаво мислиш ли?Прави ли я любовница?Жената очевадно държи на външността си и най-вече какво и как се храни.Има добри маниери и добро възпитание.
14
1
 
3
 
! Отговори
мамин преди 9 години
Ако тя се храни бавно, наслаждава се на всяка хапка...... Така де, да тъпче манджата в ямата с две ръце, хич не е секси. От друга страна, това пък си е знак, че е гладна и квото поискаш, това ще прави. Уф, сложно е с тия симптоми.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Любовниците и тайни ли си имат?
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам,но е факт две яйца от мързел не може да сготви.Не чисти ,като хората през пеъсти от мързел.Ако може друг да я изпере и друг да и свърши работата.За лична чистота и поддържане и дума да не става.Всичко наготово и подеание от от всеки чака.Липса и пропуски във възпитанието ли?
11
4
 
11
 
! Отговори
платоничен преди 9 години
Аман от к....ви !
10
1
 
12
 
! Отговори
Когато се почувства преди 9 години
обичана, ценена и уважавана, жената дава всичко от себе си. Тогава тя ще бъде и изключително добра любовница, и приятел, и съюзник.Работата е там, че мамините синчета са предварително поучавани от маминка да не влагат чувства във връзките си, за да не се окажат наранени от "някоя си там". Лично знам една такава дебела тетка, която поучаваш нейното очилато и рахитично отроче, че било много важно да показва на момичето, че то не е единствено и че "той само да свирне, 10 като нея ще дотичат".
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мммммм, дай боже всекиму котето на снимката .... и дебел портфейл
8
0
 
4
 
! Отговори
ЗОРО преди 9 години
Много любовници,много нещо.......
7
0
 
3
 
! Отговори
7 преди 9 години
Ами аз от кои съм като обичам пистачо сладолед?
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да запомня кой сладолед за какво е , точно в детайли !!
5
3
 
8
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Абе какъв е този научен подход щом няма сводник ...или скоро ще има или много бой ще яде!