Знаците, че гаджето ви се нуждае от пространство

Поведението му говори вместо него
22 авг 2014 19:56, Теодора Драгоева
10
Знаците, че гаджето ви се нуждае от пространство
Kадър от филма "Вики Кристина Барселона"; Снимка: outnow.ch

Някои двойки могат да удивят с поведението си дори и най-либерално настроените хора. Партньорите им дотолкова са обсебени един от друг, че буквално правят всичко заедно. Дори и хората, които много обичат своя партньор, знаят, че всеки човек има нужда от малко лично пространство и че прекарването заедно на 24 часа 7 дни в седмицата е наистина прекалено.

Всъщност разделянето ви за по няколко часа от вашия партньор може да се отрази наистина страхотно на вашата връзка. Все пак не искате ли да усетите чувството, че любимият човек ви липсва, и вълнението, което изпитвате малко преди да го видите?

Разбира се, различните хора приемат различно понятието „лично пространство“. За вас може да бъдат достатъчни само няколко часа, докато партньорът ви може да копнее за повече. За да бъдете сигурни как трябва да действате с гаджето си, ето и кои са признаците, показващи, че приятелят ви се нуждае от пространство:

1. Той не иска да си общувате. Един от най-очевидните признаци, че гаджето ви има нужда да остане сам, е фактът, че той не иска да си комуникирате. Според психолозите, когато човек се нуждае от негово място, той често се оттегля и е склонен да търси уединение. Това е особено вярно, ако приятелят ви е стресиран или разстроен за нещо.

2. Той често е недостъпен. Ако забележите, че отскоро вашият приятел все работи до по-късно или има да върши по-важни неща, отколкото да бъде с вас, то той има нужда от пространство. Мъжете често си правят планове с приятелите или търсят други извинения, за да си „откраднат“ малко време за себе си.

3. Той често ви критикува. Усещате ли, че напоследък гаджето ви критикува много неща във вас? Дрехите, косата или дори най-малкото нещо, което правите? Ако отговорът е „Да“, значи трябва да го оставите за известно време сам. Време, в което да започнете да му липсвате и след което да може да ви оцени.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои жени са много харесвани. Само това и чакат някои мъже. Жената да не е обвързана.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете го години свободен,не го търсете дайте му живот свобода,като сте много обсебваща жена.Един ден ,като му дойде акъла и се сети ,че има жена да не е твъе късно?.Когато жена му или приятелката ми си има друг,който не я критикува,обижда и смята за обсебваща жена. Просто е той и се наслаждава."Кой каквото си направи никой не може да му го направи."Единствено такъв мъж,може да се сърди на себе си.Да се научи да цени,обича и уважава жената до себе си,докато има такава.Сам се обрича.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМда... Ми да си ходи, прав му път. Не си губете времето, с такъв човек. Казвам го то горчив опит.Fast replacement без много съжаление и драма.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами всичките точки говорят по-скоро, че той направо иска да си ходи.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"лично пространство"се било отразявало страхотно на връзката.Както под защита на човешките права, Западът разбира защита на частната собственост и приватизация на нечии национални блага, при което Западът да може да вземе участие, така и под права на жените Западът разбира разкрепостяване на нечии жени, чийто морал и религия да не пречат, семейни жени да изневеряват на съпрузите си и да развличат състоятелни господа по gated community. "Мойто си е мое, чуждото е общо."
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тази работа няма рецепта.Стига сте давали акъл.Не се правете на психолози.Психолога може да анализира само някакъв модел.Но не е пророк.Не може да обхване всичко,че да даде обща препоръка.Обществото се променя преди мисълта на психолозите.Те просто го следват.И след време правят заключения.Те са анализатори.
1
2
 
7
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
Ужас ! Двойките които се обсебват взаимно ги отпишете най-добре не ги търсете изобщо ! Когато и двамата са психически лабилни и болезнено ревниви така става !